Belépés
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... vennének az ülésen, akkor reagálniuk kellene arra, hogy korábban olyan határozati javaslatot fogadtak el, amiről maguk sem várták el, hogy a kabinet betartsa. Az év azzal indult, hogy Orbán Viktor "megvilágosodott és kitalálta magáról", hogy zöld politikus - fogalmazott. Ezzel szemben a miniszterelnök Brüsszelben a német autó- és szénipar érdekének megfelelően blokkolta, hogy pénz...
2020-08-03 14:42:36
Strandröplabda ob - Új párosok sikerei az első mesterversenyen
... és Rozgonyi egy sima és egy szorosabb szettben győzte le a 2016-ban bajnok Bagics Balázst és Tóth Andrást (Penta-KSE).
Az elődöntőben utóbbiak nagy csatában kerekedtek a címvédő Bán Viktor, Kiss Dániel (Pénzügyőr SE) kettős fölé, akik aztán a bronzmérkőzést is elveszítették.
"Több taktikai hibát is vétettünk, de tudjuk, mit kell kijavítani a folytatásban" - mondta a dönt...
2020-08-02 15:53:06
Atlétikai Budapest-bajnokság - Szűcs nyerte a 110 gátat, Halász a férfi kalapácsvetést
...
A győztes 13.63 másodperces eredménnyel végzett az élen, szoros versenyben előzve meg a világbajnoki bronzérmes Baji Balázst, aki 13.71-gyel ért célba. A 2017-es londoni vb-n harmadik Baji egyéves kényszerpihenőt követően februárban tért vissza, miután a térdét és a combját is műteni kellett.
A női gátasoknál Kozák Luca egyéni legjobbjától mindössze négy századdal elmara...
2020-08-01 21:32:55
Betűk versek
... voltak - tudtuk meg Magdolnától , aki hozzátette ,
akár még egy kötetre való anyag lenne novellákból . A megható eseményen
meglepetésként Magnetta legidősebb fia , Németh Viktor is eljátszott gitárjával egy
megzenésített verset . A sorok közt bujkáló humor és játékosság , majd a felemelően
lírai gondolatok igazolták azt , amia kötet ajánlójában szerep...
2020-07-20 20:43:22
Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)
... fog megtörténni, de elég az, hogy "belesültek a hazugságaikba" - jelentette ki a külügyminiszter.
A frakciók válaszai:
Arató Gergely (DK) azt kérdezte: miért nem ment el Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament ülésére, ahol a magyar felhatalmazási törvényt vitatták meg, ha azzal minden rendben van?
Szerinte a járványhelyzetet a kabinet arra használja, ho...
2020-05-18 14:42:02
Krónika 1. rész (napirend előtt: konvergenciaprogram, önkormányzatok, koronavírus)
... önkormányzatoknak is át kell alakítaniuk a gazdálkodásukat, ami az idei költségvetés összeállításakor preferencia lehetett, azt hátrébb kell sorolni, mert más időket élünk.

DK: Orbán Viktor magára hagyta a magyarokat

Varju László (DK) közölte, nagy a baj, Orbán Viktor magára hagyta a magyarokat. Értékelése szerint Magyarországot rossz állapotban érte a gazda...
2020-05-11 13:21:44
Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)
... hogyan lehet az, hogy Magyarországon 10 százalékos a halálozási mutató, miközben a környező országokban ez 3-3,5 százalék.
Szabó Tímea (Párbeszéd) azt kifogásolta, hogy miért nem Orbán Viktor miniszterelnök számol be az Országgyűlés előtt.
Ha olyan jól állunk az ellátottságban, akkor miért halnak meg ennyien nálunk? - tette fel a kérdést a képviselő, aki szerint azt sem...
2020-04-20 14:51:37
Mesékkel, új tartalmakkal és tanácsokkal segíti a családokat az UNICEF Magyarország
... és a Pagony is felajánlotta saját műveit, a meséket pedig olyan művészek olvassák fel többek között, mint Bartsch Kata, Ember Márk, Farkasházi Réka, Hámori Gabriella, Kárász Eszter, Klem Viktor, Mikó István, Pokorny Lia, Polgár Csaba, Trokán Anna, Szabados Mihály, Szávai Viktória vagy Szinetár Dóra.
Mindezek mellett a weboldalon elérhetők a szervezet blogjának bejegyzései is...
2020-04-16 18:03:21
Koronavírus - Európa legmodernebb mobil járványkórházát kereste fel Orbán Viktor
... kormányfőnek Tóth Tamás vezérőrnagy, akciócsoport-parancsnok, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, hozzátéve: jelenleg nincs ennél modernebb ilyen típusú kórház egész Európában.
Orbán Viktor felkeresett egy konténerüzemet, ahol az általában egyenruhákat varró női rabok most átálltak látogatói védőruhák gyártására.
A városi kórházba előzetes bejelentés nélkül ér...
2020-04-11 14:22:32
Koronavírus - Ellenzéki pártok reagáltak a kijárási korlátozás meghosszabbítására
... legszigorúbb korlátozásokat kell bevezetni, hogy fékezzék a járványt és ne nehezedjen hatalmas nyomás az egészségügyre.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke közleményben úgy kommentálta Orbán Viktor közlését, hogy "erre a bejelentésre felesleges volt korlátlan és határozatlan idejű felhatalmazást adnia magának, hiszen most azokra a polgármesterekre bízza az életbe vágó döntéseket, ...
2020-04-09 19:36:35
1 2 3 .....................69 70 ..........103 104 ...........137 138 139 
Címkék: Atlétikai Budapest-bajnokság, UNICEF Magyarország, Orbán Viktor, Bagics Balázst, Tóth Andrást, Kiss Dániel, Pénzügyőr SE, Baji Balázst, Kozák Luca, Németh Viktor, Arató Gergely, Európai Parlament, Varju László, Szabó Tímea, Bartsch Kata, Ember Márk, Farkasházi Réka, Hámori Gabriella, Kárász Eszter, Klem Viktor, Mikó István, Pokorny Lia, Polgár Csaba, Trokán Anna, Szabados Mihály, Szávai Viktória, Szinetár Dóra, Tóth Tamás, Tóth Bertalan, rendkívüli ülés, első mesterversenyen, férfi kalapácsvetést, kijárási korlátozás, kabinet betartsa, miniszterelnök Brüsszelben, német autó-, szorosabb szettben, 2016-ban bajnok, elődöntőben utóbbiak, világbajnoki bronzérmes, 2017-es londoni, kötetre való, megható eseményen, sorok közt, frakciók válaszai, magyar felhatalmazási, kabinet arra, idei költségvetés, halálozási mutató, környező országokban, meséket pedig, weboldalon elérhetők, szervezet blogjának, általában egyenruhákat, városi kórházba, bejelentésre felesleges, polgármesterekre bízza, életbe vágó, polgármesterekre,
© 2013 TVN.HU Kft.