Belépés
Énekelj
... éneklés élményét, örömét semmi sem pótolhatja. Ráadásul ismert, milyen pozitív hatással van a gondolkodás fejlődésére zene. És persze a lélekre.
Én minden reggel valamelyik Bud Spencer - Terence Hill film zenéjét fütyörészve (többnyire Piedone a zsaru) megyek be az iskola aulájába, fel a lépcsőn, le a lépcsőn, abba sem hagyom, míg be nem lépek a tanáriba.
Régebben meg-m...
2024-02-06 23:38:38
Béla bácsi, én besírtam…
... élményét, örömét semmi sem pótolhatja. Ráadásul ismert, milyen pozitív hatással van a gondolkodás fejlődésére zene. És persze a lélekre.
Én minden reggel valamelyik Bud Spencer - Terence Hill film zenéjét fütyörészve (többnyire Piedone a zsaru) megyek be az iskola aulájába, fel a lépcsőn, le a lépcsőn, abba sem hagyom, míg be nem lépek a tanáriba.
Régebben meg-meg...
2024-01-24 13:47:25
Terence Hill: Mindenkinek van kapcsolata Istennel
... hiszem, hogy nehéz az ilyen típusú kapcsolatokról beszélni, mivel folyamatosan változnak.
Azt a tévhitet igyekszem eloszlatni, hogy a nők bálványaként számontartott szőke, kék szemű Terence Hill csupán kalandfilmeket, vígjátékokat készítő filmszínész volt. Ennél sokkal több. Egy igazi követendő példa, aki nemcsak a filmjeiben kelt a gyengék és az elesettek védelmére, hanem a ...
2020-11-08 08:45:46
Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon
... Székely Éva olimpiai bajnok magyar úszónak a nyilas razzia elől való menekülését dolgozta fel animációs rövidfilm formájában. Ugyancsak animációs alkotás a Bűnvadászok című Bud Spencer-Terence Hill film első jelenetének kétdimenziós modern parafrázisa, Porpáczy Zoltán képzőművész feldolgozása, amelynek eredeti szinkronjában Bujtor István hangja hallható.
A versfilmek között m...
2020-07-07 18:52:15
Több mint 30 filmet neveztek eddig a Bujtor István Filmfesztiválra
... eseményt augusztus 17-től 20-ig rendezik meg Balatonszemesen.
A filmes mustára benevezett alkotások között szerepel a járványra reflektáló munka, 96 perces nagyjátéfilm, Bud Spencer és Terence Hill alakját megidéző animációs alkotás és olyan film is, amelyben az alkotók klippszerűen dolgoznak fel egy társadalmi történetet - mondta el a műsorban a fesztivál igazgatója, Lutter...
2020-05-19 11:01:35
Április 1.
... nyugdíjas matematika professzor, van ahol nincs termelői piac,...
2020-04-01 07:09:57
80 éves Terence Hill
...

Március 29-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját Terence Hill olasz filmszínész és rendező, Bud Spencer legendás társa, akivel az egész világon meghódították a filmvásznat. Legendás párosuk ma is híres, filmjeik töretlen népszerűségnek örvendenek Magyarországon is.

Az ikonikus színész Velencében született Mario Girotti néven. Vegyész apja olasz, anyja német...
2019-03-29 16:24:08
Február végén kerül a mozikba a Piedone nyomában című portréfilm
... szerkesztője.
A Piedone nyomában bemutatóját pénteken tartják az Uránia Nemzeti Fi...
2019-02-19 14:21:57
Guido De Angelis: Bud Spencer egyedülálló jelenség volt
... koncertet is adhatnánk. A mostani budapesti este különlegessége, hogy itt lesz velünk Kabir Bedi, a nyolcvanas években Magyarországon is sikeres Sandokan-sorozat főszereplője, valamint Terence Hill, Bud Spencer állandó társa a filmvásznon. Arról nem beszélhetek, vajon ők is fognak-e énekelni, de az biztos, hogy színpadra lépnek" - mondta a 74 éves Guido De Angelis.
Guido és M...
2019-02-06 13:02:17
Koncertek 2019-ben - Foo Fighters, Giorgio Moroder, Sting, Slash
... amerikai filmsztár, David Duchovny rockkoncertet ad a MOMSportban, 12-én a szintén amerikai Skindred zúz az Akváriumban, 16-án a Bud Spencer-filmek zenéit jegyző Guido és Maurizio De Angelis Terence Hill-lel és Kabir Bedivel együtt lép az Aréna színpadára. A szlovén Laibach 22-én, a Carl Palmer Band ELP Legacy műsora 24-én lesz az A38-on, a svéd énekesnő, Neneh Cherry 25-én hallha...
2018-12-30 10:50:16
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Terence Hill, Bujtor István Filmfesztiválon, Bujtor István Filmfesztiválra, Guido De Angelis, Giorgio Moroder, Székely Éva, Spencer-Terence Hill, Porpáczy Zoltán, Bujtor István, Mario Girotti, Uránia Nemzeti Fi, Kabir Bedi, David Duchovny, Maurizio De Angelis Terence Hill-lel, Kabir Bedivel, Carl Palmer Band ELP Legacy, Neneh Cherry, gondolkodás fejlődésére, iskola aulájába, ilyen típusú, tévhitet igyekszem, igazi követendő, filmjeiben kelt, elesettek védelmére, nyilas razzia, versfilmek között, filmes mustára, járványra reflektáló, alkotók klippszerűen, társadalmi történetet, fesztivál igazgatója, egész világon, ikonikus színész, mostani budapesti, nyolcvanas években, szintén amerikai, szlovén Laibach, svéd énekesnő, filmfesztiválra, balatonszemesen, filmfesztiválon, népszerűségnek, születésnapját, magyarországon, különlegessége, kapcsolatokról, kalandfilmeket, számontartott, meghódították, rockkoncertet, szinkronjában, szerkesztője, klippszerűen, vígjátékokat, kétdimenziós, feldolgozása, bálványaként,
© 2013 TVN.HU Kft.