Belépés
Simicskó: biztonságukat szolgáló hivatásokkal is megismerkedhetnek a fiatalok az Erzsébet-táborokban
... Zánkán. A programmal a céljuk egyrészt példaképként állítani a gyermekek elé a mindennapi hősöket, másrészt vonzóvá tenni számukra ezeket a hivatásokat. Idén először két alkalommal a Terrorelhárítási Központ is bemutatkozott a rendezvényen.
Az Erzsébet-táborokban a résztvevők biztonságára is kiemelten figyelnek, 24 órás gyermekorvosi ügyelet, állandó mentőszolgálat és vízimen...
2019-07-31 12:31:36
Letartóztatták a Prágában elfogott, több gyilkossággal gyanúsított férfit
... ezúttal egy 49 éves magyar férfi vált az áldozatává.
D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén Prágában, egy szállodában fogták el. A férfit csütörtökön a Terrorelhárítási Központ Rajkánál szlovák kommandósoktól vette át, majd a fővárosban átadta a BRFK-nak.
Dócs András, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozó főosztályának vezetője pénteki fővár...
2019-07-20 14:21:37
BRFK: további emberölési ügyekben is vizsgálják D. Csaba felelősségét
... el, a XV. kerületit a Pólus Center mögötti területen.
D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén Prágában, egy szállodában fogták el. A férfit csütörtökön a Terrorelhárítási Központ Rajkánál szlovák kommandósoktól vette át, majd a fővárosban átadta a BRFK-nak.
A szerb-magyar kettős állampolgárt őrizetbe vették.
A pénteki sajtótájékoztatón Dócs András...
2019-07-19 13:32:13
Gyilkossággal gyanúsított magyar férfit szállítottak haza
... a Szilas-pataknál ölt meg egy 49 éves magyar férfit.
D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén Prágában, egy szállodában fogták el. A férfit csütörtökön a Terrorelhárítási Központ Rajkánál átvette a szlovák Lynx-kommandó munkatársaitól, majd a fővárosban átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak.
A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói D. Csabá...
2019-07-18 19:32:20
A jövőben feljegyzik a fesztiválozók adatait
... szereplő arcképet kell rögzíteniük.
A fesztiválozók adatait 90 napig tárolják, ezt követően meg kell semmisíteni azokat. Az információkat írásos kérés alapján a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az ügyészség és a bíróság kaphatja meg.
Az adatokat a rendezvény helyszínén kell feljegyezni, de a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magá...
2019-07-12 11:51:45
Dunai hajóbaleset - Kitüntették a mentésben részt vevő búvárokat
... kialakulásának.
Ezek az értékek vezettek a sikerhez, ezért ezeket az értékeket kell megőrizni és tovább vinni - mondta a szakember.
Az ünnepségen, amelyen jelen voltak a kormányzat, a Terrorelhárítási Központ, a katasztrófavédelem és a koreai nagykövetség képviselői, a résztvevők egyperces néma felállással emlékeztek az áldozatokra.
A május 29-én történt balesetben ...
2019-07-05 19:02:38
Őrizetbe vették a Pest megyei bankfiókok kirablásával gyanúsított férfit
... átadására kényszerítette, majd elmenekült.
A rablások során senki nem sérült meg, a 34 éves férfi nem lőtt - írták.
Az ózdi férfit a Pest megyei rendőrök felkérésére a...
2019-07-03 11:21:10
Kiemelték a Hableány hajót a Dunából
... Kristóf megerősítette, miután a szállodahajó hétfőn újra Magyarországra érkezett, a rendőrség ismételten átvizsgálta azt, hogy további bizonyítékokat gyűjtsenek.. Asenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ osztályvezetője a 24.hu-nak elmondta, hogy nagy kő esett le a szívéről a kiemelés után:
Tudtuk, hogy számunkra az igazi felemelő pillanat lesz, amikor a roncs az uszályon ...
2019-06-11 15:51:18
Dunai hajóbaleset - Drónhasználat miatt intézkedtek a rendőrök
... reptetett a híd vonalában.
A férfi a reptetés tényét elismerte, a rendőrök feljelentették a légi közlekedés biztonságát és védelmét szolgáló szabályok megszegése miatt.
A Terrorelhárítási Központ (TEK) vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében hívta fel a figyelmet arra, hogy hétfő óta a Hableány mentési munkálatai és a kutatás miatt a Duna érintett szakaszán a légté...
2019-06-10 10:36:39
Párizsi vérengzés - 2020 áprilisban kezdődik a per
... feltételezések szerint ő szerezte be Belgiumból a fegyvereket, és az ő feladata volt azon nyomok eltüntetése is, amelyek a támadássorozatot végrehajtó hálózatra utalhattak.
A terrorelhárítási részleg vizsgálóbírói Jemenben is nyomoztak, ahol 2011-ben járt az egyik Kouachi-fivér. A Charlie Hebdo elleni támadást az al-Kaida terrorszervezet jemeni szárnya, az Arab-félsziget al-...
2019-06-07 16:31:28
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Terrorelhárítási Központ, Terrorelhárítási Központ Rajkánál, Dócs András, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Pólus Center, Nemzeti Adó-, Asenszky Nándor, Charlie Hebdo, jövőben feljegyzik, fesztiválozók adatait, mentésben részt, céljuk egyrészt, mindennapi hősöket, résztvevők biztonságára, szállodában fogták, férfit csütörtökön, fővárosban átadta, szerb-magyar kettős, pénteki sajtótájékoztatón, szlovák Lynx-kommandó, információkat írásos, bíróság kaphatja, rendezvény helyszínén, értékek vezettek, értékeket kell, koreai nagykövetség, résztvevők egyperces, május 29-én, rablások során, ózdi férfit, szállodahajó hétfőn, rendőrség ismételten, kiemelés után, igazi felemelő, reptetés tényét, rendőrök feljelentették, légi közlekedés, figyelmet arra, kutatás miatt, támadássorozatot végrehajtó, terrorelhárítási részleg, egyik Kouachi-fivér, al-Kaida terrorszervezet, terrorelhárítási, támadássorozatot, osztályvezetője, elfogatóparancs, terrorszervezet, magyarországra, munkatársaitól, kialakulásának,
© 2013 TVN.HU Kft.