Belépés
Kampány indult az élelmiszerpazarlás csökkentésére
...
Közleményük szerint az idén augusztustól 2021 februárjáig tartó kezdeményezés során törekednek az élelmiszer-pazarlással kapcsolatos szemléletformálásra, hosszútávon pedig az élelmiszerpazarlás csökkentésére.
Magyarországon évente fejenként 68 kilogramm élelmiszert dobnak ki a szemetesbe, az élelmiszerhulladékok több mint a fele a háztartásokból kerül ki. Évente 88 milli...
2020-08-03 15:43:05
Kihirdették a Holnap városáért díj nyerteseit
... intelligens városért védjegyet Kisújszállással, a természeti erőforrásokért védjegyet pedig Gyula városával, és a Thermowatt Kft.-vel együtt viselheti. Az üzlet a városért kategóriában a Tesco Globál Zrt. nyert.
A díjátadó a járványveszély miatt elmarad, a szervezők az év második felére tervezik a rendezvényt.
A Holnap városáért díj a City Hungary program elismerése. A 2...
2020-04-17 17:45:20
Elindult az agrárkamara és a Design Terminal innovatív agrárvállalkozásokat segítő programja
...
A két szervezet közös közleménye szerint, amelyet csütörtökön jutattak el az MTI-nek, az inkubációs program három részből áll és három hónapig tart. A jelentkezők közül a legígéretesebb 13 csapatot hívták meg az első részre, ahonnan 8 startup jutott be a program későbbi szakaszaiba.
A 8 startup között található az Agrodat, az Alzagro, a GosTech és a Growberry, valamint ...
2019-12-05 13:31:38
Innovatív vállalkozásokat segít az agrárkamara és a Design Terminal
... klímaváltozás és a technológiaváltás jelentette kihívással. A megoldás az agrárium innovációs képességének növelésében rejlik.
A program nagyvállalati partnere az Axiál Kft., a Tesco-Globál Zrt., a Vodafone Magyarország Zrt., a Bonafarm Csoport, a Hungrana Kft. és a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., a cégek szakértői találkoznak a programban résztvevő startupokkal.|...
2019-10-03 11:57:45
Az iskolakezdés miatt erős forgalomra számítanak az áruházak a hétvégén
... filctollak, valamint a táskák esetében részesítenek előnyben bizonyos márkákat. Egyre több vásárló keresi a környezetbarát és fenntartható forrásból származó termékeket is.
A Tesco-Globál Áruházak Zrt. szintén arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kereslet augusztus 20-ától nőtt meg érezhetően, az utóbbi tíz nap forgalma megközelítőleg megegyezik az augusztus 20-át megelőző köz...
2019-08-31 07:04:32
A GVH engedélyezte a Media Marktnak a Tesco győri elektronikai részlegének átvételét
...
A közlemény szerint a GVH a vizsgálat után arra a következtetésre jutott, hogy a tranzakció nem jár káros versenyhatásokkal.
A Gazdasági Versenyhivatal egy korábbi eljárásban már engedélyezte, hogy a Media Markt 9 helyszínen (Budapest, Veszprém, Sopron, Baja, Esztergom, Szekszárd, Dunaújváros, Kaposvár, Tatabánya) üzemeltessen eladótéren belüli, úgynevezett shop-in-shop ...
2019-07-26 11:21:12
Uniós főtanácsnok: nem sértette a közösségi jogot a magyarországi kiskereskedelmi különadó
...
Juliane Kokott arra az álláspontra helyezkedett, hogy ezen különadó nem járt a cégek letelepedési szabadságának korlátozásával, valamint nem biztosított az uniós állami támogatási szabályokkal össze nem egyeztethető szelektív előnyt az alacsonyabb árbevételű vállalatok számára.
Leszögezte: az adó progresszív jellegéből adódóan a nagyobb árbevételű vállalatok magasabb átl...
2019-07-04 14:31:57
Hőség - Jelentősen megnőtt az üdítők, sörök és jégkrémek forgalma
...
Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: az elmúlt napokban ásványvízből több mint duplája, üdítőből, sörből és jégkrémből pedig csaknem 50 százalékkal több fogyott, mint egy átlagos hőmérsékletű nyári napon. Az üzletlánc számít arra, hogy a kánikula erősödésével e termékek forgalma tovább emelkedik.
A kommunikációs igazgató sze...
2019-06-15 23:22:09
A Tesco mintegy 30 dolgozójának mondott fel Budaörsön
...
A Tesco Global Áruházak Zrt. az MTI érdeklődésére szerdán azt közölte:a Tesco a vállalati stratégiájával és a megváltozott vásárlói szokásokkal összhangban 2018-ban átalakította a budaörsi áruházat, ezt követően most dolgozták ki az áruház méretével összhangban álló és fenntartható működési modellt. A változás leginkább az eladói munkaköröket érintette.
A vállalat közl...
2019-02-27 17:41:48
A Tesco idén két lépésben emeli a dolgozók alapbérét
...
A Tesco csak a legalacsonyabb bérek emelésének mértékét közölte, ugyanakkor az áruházlánc az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy a fizetésemelés a bérmátrix minden szintjén megtörténik.
A Tesco a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetével (KDFSZ) kötött megállapodása értelmében idén 3,4 milliárd forintot ...
2019-02-14 12:11:50
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Design Terminal, Media Marktnak, Thermowatt Kft, Tesco Globál Zrt, City Hungary, Axiál Kft, Tesco-Globál Zrt, Vodafone Magyarország Zrt, Bonafarm Csoport, Hungrana Kft, Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt, Tesco-Globál Áruházak Zrt, Gazdasági Versenyhivatal, Media Markt, Juliane Kokott, Fodor Attila, Kereskedelmi Kft, Tesco Global Áruházak Zrt, Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével, Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetével, iskolakezdés miatt, közösségi jogot, magyarországi kiskereskedelmi, dolgozók alapbérét, idén augusztustól, háztartásokból kerül, természeti erőforrásokért, városért kategóriában, járványveszély miatt, inkubációs program, jelentkezők közül, első részre, program későbbi, technológiaváltás jelentette, agrárium innovációs, program nagyvállalati, cégek szakértői, programban résztvevő, táskák esetében, kereslet augusztus, augusztus 20-át, közlemény szerint, vizsgálat után, következtetésre jutott, korábbi eljárásban, álláspontra helyezkedett,
© 2013 TVN.HU Kft.