Belépés
Szucsánszki Zita gyermeket vár
... májusban játszott legutóbb a zöld-fehér együttesben, s ebben az idényben ne...
2019-01-08 20:11:25
Újraindul a súlyemelő-szakedzők képzése
... fogjuk hosszabbítani - jelentette ki Dobos Imre, a hazai sportági szövetség (MSSZ) elnöke az MTI érdeklődésére. - Szeretnénk, ha a súlyemelésnek biztos helye lenne most már a budapesti Testnevelési Egyetemen is, miután ez a fajta képzés idáig nagyon jól működött a pécsi tudományegyetemen."
Az elnök emlékeztetett rá, hogy az utolsó ilyen képzés a TF-en 2000-ben indult, vannak ...
2018-12-18 13:51:51
Elkészült és januárban már a kormány elé kerülhet Magyarország Digitális Sport Stratégiája
... keretében készült el. A pénteki rendezvényen Dénes Ferenc, a Digitális Sport Tudásközpont vezetője, Fazekas Attila sportért felelős helyettes államtitkár, valamint a két szakmai partner, a Testnevelési Egyetem és a Debreceni Egyetem képviselői tartottak előadást annak különböző területeiről.
Gál András Levente, a Digitális jólét program szakmai vezetője az MTI-nek elmondta a ...
2018-12-07 17:01:41
Százezreket szeretnének megmozgatni a Budapest Európa Sportfővárosa programsorozattal
... figyelmet kap az egészéves programsorozatban.
A sportfőváros évadot a fővárosi önkormányzat, illetve annak partnerszervezete, a Budapesti Sportszövetségek Uniója koordinálja, és a Testnevelési Egyetem is csatlakozott hozzá.
"A sportfőváros programjaiba szakmai stratégiai partnerként kapcsolódunk be. Február 23-án a Testnevelési Egyetem új kampusza megnyitja kapuit a na...
2018-12-05 17:02:12
Szalay-Bobrovniczky Alexandra: Budapest vonzóbbá és elérhetőbbé kívánja tenni a sportolást
... ahhoz, hogy megismerkedjenek számukra ismeretlen sportágakkal, mozogni kezdjenek, vagy még többet sportoljanak" - fogalmazott a városvezető.
A programok partnere egyebek mellett a Testnevelési Egyetem, amelynek szakemberei segítenek a programok megvalósításában, a szakmai háttér biztosításában.
A főpolgármester-helyettes elmondta, Budapest havonta rendez majd olyan komol...
2018-12-04 20:32:58
Utánpótlás-konferencia - Sós Csaba a túledzettség problémájáról beszélt
... szövetségi kapitánya a Segítség, felnőtt lettem! elnevezésű, az utanpotlassport.hu szerkesztősége által idén nyolcadik alkalommal a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével a Testnevelési Egyetemen kedden tartott konferencián beszélt arról, "hogyan neveljünk olimpiai bajnokot?".
A Testnevelési Egyetem tanszékvezető egyetemi docense kifejtette: a magyar úszók serdülő k...
2018-11-27 18:59:27
Cseh két, Rasovszky három aranyat nyert az egyetemi úszó ob-n
... vízbe szállva 100 gyorson - holtversenyben -, 400 gyorson és ...
2018-11-24 17:21:59
Díjazták az év egyetemi sportolóit
... díjat vehettek át a Pécsi Tudományegyetem, az Eszterházy Károly Egyetem és az Eötvös József Főiskola képviselői.
A magyar egyetemi-főiskolai országos bajnokság pontversenyében a Testnevelési Egyetem végzett az élen, megelőzve a Kaposvári Egyetemet és az Eszterházy Károly Egyetemet.
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség támogatásáért Braun Márton, a Szerencsejáték Zr...
2018-11-22 17:19:12
Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét
... van azzal, hogy a tudás a legnagyobb tőke" - mondta az államtitkár.
Kifejtette: a kormány nemzetstratégiai ágazattá tette a sportolást, az egészséges életmódot, ebben pedig a Testnevelési Egyetemnek hatalmas a felelőssége.
"A TE a magyar testnevelés és sport ügyét szolgálja" - fogalmazott Szabó Tünde. Kiemelte, a cél az, hogy minden egyetemi hallgató versenyképes tudást ...
2018-09-18 17:07:48
A Testnevelési Egyetem együttműködése a világhírű Kölni Sportegyetemmel
...
A TF tájékoztatása szerint a szerződés aláírása előtt a két nagy múltú sportegyetem vezetője, Mocsai Lajos és Heiko R. Strüder a Testnevelési Egyetem épülő és átadás előtt álló létesítményeiben tartottak bejárást.
Mocsai Lajos kiemelte: csak a két egyetem oktatóin és vezetőin múlik, hogy "az együttműködés milyen minőségben fog realizálódni".
"Két nagy múltú egyetem...
2018-09-11 08:41:52
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Szucsánszki Zita, Magyarország Digitális Sport Stratégiája, Budapest Európa Sportfővárosa, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Testnevelési Egyetem, Kölni Sportegyetemmel, Dobos Imre, Testnevelési Egyetemen, Dénes Ferenc, Digitális Sport Tudásközpont, Fazekas Attila, Debreceni Egyetem, András Levente, Budapesti Sportszövetségek Uniója, Magyar Edzők Társasága, Pécsi Tudományegyetem, Eszterházy Károly Egyetem, Eötvös József Főiskola, Kaposvári Egyetemet, Eszterházy Károly Egyetemet, Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, Braun Márton, Szerencsejáték Zr, Testnevelési Egyetemnek, Szabó Tünde, Mocsai Lajos, Heiko, túledzettség problémájáról, egyetemi úszó, világhírű Kölni, zöld-fehér együttesben, hazai sportági, súlyemelésnek biztos, budapesti Testnevelési, fajta képzés, pécsi tudományegyetemen, elnök emlékeztetett, utolsó ilyen, pénteki rendezvényen, egészéves programsorozatban, sportfőváros évadot, fővárosi önkormányzat, sportfőváros programjaiba, programok partnere, programok megvalósításában,
© 2013 TVN.HU Kft.