Belépés
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
...
Theresa May hétfő délután a londoni alsóházban ismertette a kormány válaszát arra, hogy a képviselők a múlt héten példátlan, 230 fős többséggel elutasították a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét tartalmazó, az EU-val novemberben elért megállapodást.
May a megállapodás legsúlyosabban bírált eleméről, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülésé...
2019-01-21 19:12:21
Brexit - Német külügyminiszter: világos hozzáállásra van szükség London részéről
... Európa békeprojekt, ezért Európának nem szabad semmi o...
2019-01-21 10:41:27
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... határidős indexek inkább kisebb profitrealizálást tükröznek a múlt heti emelkedés után, ezért enyhe csökkenésre számít, ami a magyar piacon is meghatározó lehet.
A szakértő hozzátette: Theresa May brit miniszterelnök kora délután beszél a Brexit további lépéseiről, ami piacmozgató lehet.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kifejtette: rövid távon ...
2019-01-21 08:51:15
Brexit - Felmérés: a brit vállalatvezetők elvetik a megállapodás nélküli kilépést
... tennék az alsóház számára az egyezmény elfogadását.
A válaszadók 2 százaléka előrehozott választások kiírását tartaná jó megoldásnak a kialakult parlamenti patthelyzet feloldására.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök több nyilatkozatában is határozottan elvetette az újabb népszavazás lehetőségét. A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt is ellenzi az újabb EU-né...
2019-01-20 15:11:49
Brexit - Downing Street: aggályosak a Brexit halasztását célzó törekvések
... Brexit halasztásáról intézkedne abban az esetben, ha a kilépés március 29-én esedékes napjáig nem sikerülne életbe léptetni valamilyen megállapodást a Brexit feltételrendszeréről.
Theresa May hivatalának szóvivője a BBC-nek nyilatkozva vasárnap "mélységesen aggályosnak" nevezte e képviselői tervezeteket, mondván: e kezdeményezések azzal a veszéllyel járnak, hogy a parlament t...
2019-01-20 13:41:34
Brexit - Német pártok vezetői és üzletemberek maradásra kérik Nagy-Britanniát
... kiírásáért, olyan közéleti személyiségek vezetésével, mint Tony Blair volt munkáspárti és Sir John Major volt konzervatív párti miniszterelnök.
Az újabb referendum lehetőségét azonban Theresa May jelenlegi konzervatív párti miniszterelnök rendre és határozottan elutasítja.
A kilépés feltételrendszeréről az EU-val novemberben elért megállapodást az alsóház a héten a moder...
2019-01-18 14:31:46
Brexit - Európa a rendezetlen Brexit felé halad a külföldi lapok szerint
... megállapodásra, ha nyomás nehezedik rájuk".
Azonban ha csak "nem történik csoda" a következő hetekben, meg kell állapítani, hogy "Brüsszel alaposan eltaktikázta magát".
Így nemcsak Theresa May brit kormányfő "áll üres kézzel, hanem a mai állás szerint az EU sem érte el a céljait, egyetlen egyet sem", például "nem érkeznek búcsúmilliárdok Londonból, és nincs megoldás az ...
2019-01-17 15:42:15
Brexit - Január utolsó hetében szavaz az alsóház a kormány új Brexit-tervéről
... a héten a modern brit parlamentarizmus történetében példátlan, 230 fős többséggel elutasította a Brexit feltételrendszeréről az EU-val novemberben elért 585 oldalas megállapodást.
Theresa May miniszterelnöknek a megállapodás alsóházi tárgyalási folyamata közben - a kormány szándékai ellenére - elfogadott törvénymódosítás alapján három ülésnapon belül, vagyis hétfőig kell a h...
2019-01-17 14:11:58
Brexit - Bizalmat szavazott a brit kormánynak a parlament
... Munkáspárt kezdeményezésére tartották szerda este, ötórás vita után.
Jeremy Corbyn, a Munkáspárt vezetője előző este jelentette be, hogy a Labour bizalmatlansági indítványt terjeszt be a Theresa May vezette konzervatív párti kormány ellen.
Ennek közvetlen előzményeként az alsóház a modern brit parlamentarizmus történetében példátlan, 230 fős többséggel elutasította a br...
2019-01-16 21:42:28
Brexit - A skót kormányfő szerint Skócia kiléphet az Egyesült Királyságból, ha nem lesz újabb népszavazás a Bre
... hogy Skócia kilép az Egyesült Királyságból, ha nem lesz újabb népszavazás a Brexitről.
A keddi londoni alsóházi döntés "történelmi léptékű vereség a miniszterelnöknek és kormányának", Theresa May kormánya "teljes mértékben kudarcot vallott" - mondta Nicola Sturgeon.
Szerinte Theresa May a Brexit tervezett időpontjáig, március 29-ig már nemigen tud változtatni a helyzete...
2019-01-16 19:32:19
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Downing Street, Egyesült Királyságból, Theresa May, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Tony Blair, John Major, Jeremy Corbyn, Nicola Sturgeon, Szerinte Theresa May, külföldi EU-polgárok, brit vállalatvezetők, megállapodás nélküli, rendezetlen Brexit, külföldi lapok, brit kormánynak, skót kormányfő, londoni alsóházban, kormány válaszát, múlt héten, brit EU-tagság, megállapodás legsúlyosabban, ír-északír határellenőrzés, múlt heti, magyar piacon, szakértő hozzátette, alsóház számára, egyezmény elfogadását, kialakult parlamenti, újabb népszavazás, legnagyobb ellenzéki, újabb EU-né, kilépés március, veszéllyel járnak, újabb referendum, következő hetekben, modern brit, megállapodás alsóházi, kormány szándékai, keddi londoni, kezdeményezésére, törvénymódosítás, parlamentarizmus, vállalatvezetők, külügyminiszter, határellenőrzés, nyilatkozatában, kezdeményezések, bizalmatlansági, búcsúmilliárdok, legsúlyosabban, megállapodásra, miniszterelnök, megállapodást, elutasították, halasztásáról, előzményeként,
© 2013 TVN.HU Kft.