Belépés
Koronavírus - A Párbeszéd nem vesz részt az uniós gazdasági intézkedésekről szóló határozati javaslat szavazásá
...
Tordai Bence egy keddi, budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a parlament arról a "zsarolólevélről" szavaz, amit a Fidesz el akar vinni az Európai Tanács ülésére. Ez a szavazás nem egy valódi aktus, hanem "Orbán Viktor tárgyalási pozícióinak az építgetése - fogalmazott.
Európa annyit akar, hogy a gazdaság újjáépítésére és a társadalmi válság kezelésére szánt pénz...
2020-07-14 14:02:14
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... azt a célt szolgálja, hogy semmilyen területen ne valósuljon meg a lisszaboni szerződésnél mélyebb integráció.
Párbeszéd: a Fidesz azért zsarolja a tagállamokat, hogy lophasson
Tordai Bence (Párbeszéd) azt mondta, a kormánypártok uniós hitelfelvételt érintő javaslata egy zsarolólevél a többi uniós tagállamnak, amiben "azt üzenik, ha nem hagyjátok nyugodtan lopni a Fide...
2020-07-13 17:01:59
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... év elejéig visszamenő 14 százalékos növeléssel, így 2010-hez képest 115 százalékkal nőtt a szociális átlagbér.

Párbeszéd: hány lélegeztetőgépet vásárolt a kormány?

Tordai Bence (Párbeszéd) azt kérdezte az egészségügyiért felelős minisztertől: hány lélegeztetőgépet vásárolt a kormány a járvány alatt? Mennyi van most az országban? Melyik, mire alkalmas, és hán...
2020-06-29 16:22:48
Fidesz: a baloldal mindig emeli, nem csökkenti az adókat
...
A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében azt írta: Tordai Bence és a baloldal eddig egyetlen adócsökkentést sem szavazott meg, sem a koronavírus-járvány miatt indított gazdaságvédelmi akció keretében, sem korábban.
"A baloldal kormányzása alatt is mindig csak emelte a munkát és a vállalkozásokat terhelő adókat" - tették hozzá.
A Fidesz-frakció...
2020-06-23 21:49:01
Költségvetés - A Párbeszéd többet adna oktatásra, egészségügyre, környezetvédelemre is
... megvalósítására négymilliárd forintot fordítanának.
A dolgozói érdekképviseletek megerősítését szolgálná, ha az szja egy százalékát a szakszervez...
2020-06-12 13:42:05
Krónika 15. rész (egyszer használatos műanyagok, napirend lezárása)
... "műanyagzacskók világának".
Az ellenzéki politikus zsákutcának nevezte a biológiailag lebomló műanyagzacskók alkalmazását, mivel azoknak szerinte megvalósíthatatlan a szelektív begyűjtése.
Tordai Bence (Párbeszéd) szerint a "műanyaglobbi" elégedettsége azt mutatja, hogy nem a társadalmi érdekeknek megfelelő javaslat született.
Elmondta, nem szeretnék, hogy munkahe...
2020-06-09 23:49:49
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
...

Párbeszéd: négyszeres adóval sújtják az önkormányzatokat

Tordai Bence (Párbeszéd) a 2021-es költségvetési javaslatot bírálta, mert szerinte abban nincs forrás az alapjövedelemre, a létbiztonságra, az álláskeresési járadék bővítésére, munkahelyvédelemre, illetve béremelésre az egészségügyi, a szociális, a kulturális és az oktatási dolgozók számára. Úgy érték...
2020-06-08 19:03:38
Krónika 1. rész (napirend előtt: költségvetés)
...
Párbeszéd: Budapest lett a legnagyobb nettó befizető
Tordai Bence (Párbeszéd) arról beszélt, hogy vasárnap világszerte a rasszizmus áldozataira emlékeztek. Azt mondta, hogy Magyarországon ezen a téren egyre rosszabb a helyzet, mert a Fidesz "az állam politikájának a rangjára emelte a gyűlöletpolitikát".
Eleinte az IMF-fel és a multinacionális cégekkel hadakoztak, a...
2020-06-08 15:22:01
Krónika 12. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem, napirend után)
... kormánypártok a Színház- és Filmművészeti Egyetemet kikiáltották egy liberális fészeknek, amit el kell takarítani - fogalmazott.


Párbeszéd: lejáratás zajlik az egyetem ellen
Tordai Bence (Párbeszéd) azzal kezdte, hogy az előtte felszólaló Arató Gergely mindent elmondott, amit ezzel a törvénnyel kapcsolatban el kell mondani.
A politikus elfogadhatatlann...
2020-06-04 22:53:41
Krónika 9. rész (köznevelési törvény)
... művészetterápia mellett hasonlóan nagy teret nyert az SNI-s gyerekek oktatásában az állatterápia - hangsúlyozta Ungár Péter.

Párbeszéd: az iskolában nincs helye erőszaknak

Tordai Bence (Párbeszéd) azt mondta, nagy örömmel támogatnák az iskolai erőszak csökkentését célzó kormányzati erőfeszítéseket, de "az iskolarendőrséges kampányelem" nem tekinthető ilyenne...
2020-06-04 20:23:26
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Filmművészeti Egyetem, Tordai Bence, Európai Tanács, Orbán Viktor, Filmművészeti Egyetemet, Arató Gergely, Ungár Péter, uniós gazdasági, baloldal mindig, parlament arról, valódi aktus, gazdaság újjáépítésére, társadalmi válság, célt szolgálja, lisszaboni szerződésnél, kormánypártok uniós, többi uniós, szociális átlagbér, egészségügyiért felelős, járvány alatt, baloldal eddig, baloldal kormányzása, vállalkozásokat terhelő, dolgozói érdekképviseletek, ellenzéki politikus, biológiailag lebomló, szelektív begyűjtése, társadalmi érdekeknek, 2021-es költségvetési, álláskeresési járadék, oktatási dolgozók, legnagyobb nettó, rasszizmus áldozataira, téren egyre, állam politikájának, rangjára emelte, multinacionális cégekkel, liberális fészeknek, egyetem ellen, előtte felszólaló, törvénnyel kapcsolatban, politikus elfogadhatatlann, iskolában nincs, iskolai erőszak, iskolarendőrséges kampányelem, elfogadhatatlann, lélegeztetőgépet, önkormányzatokat, alapjövedelemre, gazdaságvédelmi, egészségügyiért,
© 2013 TVN.HU Kft.