Belépés
Századvég: erősödik a V4-ek befolyása Európában
... júliusában megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen a brüsszeli testület egyik legfontosabb biztosi posztját, a bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős portfóliót szánja novembertől Trócsányi László korábbi igazságügyi miniszternek, magyar EP-képviselőnek. Ezzel Magyarország egy kiemelt jelentőségű, az unió jövője szempontjából kulcsfontosságú területet kaphat az Európai Bi...
2019-09-20 16:32:12
Kormánypártok: Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll, a bevándorláspárti erők ezért támadják
...
Nacsa Lőrinc kifejtette: ahogy arra számítani lehetett, a bevándorláspárti erők máris támadni kezdték Trócsányi László biztosi kinevezését. Az egyik nagy Soros-szervezet az Európai Parlamentben is össztűz alá vette a biztosjelöltet, követelve, hogy ne szavazzák meg Trócsányi Lászlót szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztosnak.
A KDNP-s politikus úgy értékelt: T...
2019-09-19 15:21:25
Schanda Tamás: a kormány célja, hogy Magyarország Európa öt legversenyképesebb országa közé kerüljön 2030-ra
... európai növekedés motorja Közép-Európa, a térség sikere az egész kontinens versenyképességét meghatározó tényező" - hangsúlyozta.
Szerinte Ursula von der Leyen megválasztása és Trócsányi László fontos portfóliója is azt mutatja, hogy a magyar politika az Európai Unióban is sikeres, és követőkre talált.
A V4-es régióban jóval magasabb a GDP bővülésének üteme, mint a nyug...
2019-09-14 16:01:46
Önkormányzat 2019 - Szijjártó: a kormánynak és az önkormányzatoknak is egy irányba kell húzniuk a szekeret
... szerephez jut, "elkezdenek rombolni, (...) mert (...) a Fidesz-kormányt akarják leváltani". Az, hogy egy önkormányzati választás nem erről szól, az ellenzéket nem érdekli - tette hozzá.
Trócsányi László uniós biztosi jelölését példaként említve azt mondta: az ellenzék azt a nemzeti érdeket is "félre tudja dobni", hogy egy magyar embernek legyen döntő befolyása az EU bővítésér...
2019-09-13 21:22:10
Orbán: Ungaria a delegat un om excelent la Comisia Europeană
...
Premierul a remarcat, în cadrul tradiţionalului interviu de radio, că cei care îl critică pe Trócsányi pot invoca doar că, din punctul lor de vedere, "vine dintr-un loc rău pentru că e maghiar". Dar suntem atâţia maghiari, că această obiecţie nu o pot accepta, a adăugat premierul.
Viktor Orbán - vorbind despre importanţa portofoliului de vecinătate şi de extindere, desti...
2019-09-13 11:31:49
Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba
...
A kormányfő a hagyományos reggeli rádióinterjúban úgy fogalmazott, Trócsányi Lászlóval szemben kritikusai csupán azt vethetik fel, hogy az ő nézőpontjukból "rossz helyről jött, mert hát magyar". De annyian vagyunk magyarok, hogy ezt az ellenvetést nem tudjuk elfogadni - tette hozzá.
Orbán Viktor - a magyar biztosjelöltnek szánt - szomszédság- és bővítéspolitikai portfóli...
2019-09-13 10:01:06
Orbán Balázs: Magyarország és Közép-Európa felértékelődött Brüsszelből nézve
...
Orbán Balázs azt mondta, ezt jelzi Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztosjelölti posztja. Ugyanakkor mind az európai parlamenti választásokon és utána, a fontos pozíciókkal összefüggő tárgyalásokon is jól tudták a közép-európai régió országai érvényesíteni az érdekeiket. "Én azt hiszem, hogy azt az üzenetet sikeresen tudtuk közvetíteni, hogy Közép-...
2019-09-13 09:51:28
Kormányszóvivő: egész Magyarország sikere Trócsányi László biztosjelölti posztja
...
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust.
Hollik István kiemelte: ez fontos visszajelzés, mivel Magyarországnak régóta az az álláspontja, hogy az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése Magyarország és az EU biztonságát is növelheti.
Azzal kapcsolatban, hogy eddig mi...
2019-09-12 23:01:58
Summit V4 - Viktor Orbán: a crescut puterea ţărilor V4
... Europeană şi Parlamentul European, unde, de altfel, se blochează majoritatea problemelor europene.
Prim-ministrul şi-a manifestat, de asemenea, entuziasmul, subliniind că László Trócsányi, comisarul desemnat din partea Ungariei, poate gestiona "o sarcină atât de frumoasă şi de amplă" cum este cea a extinderii Uniunii Europene. Fostul membru al curţii constituţionale şi minist...
2019-09-12 19:51:57
V4-csúcs - Orbán: megnőtt a V4-ek ereje
... - mondta - az Európai Bizottság és az Európai Parlament együttműködését, amelyben egyébként a legtöbb európai ügy akad el.
Örömét fejezte ki továbbá, hogy a magyar biztosjelölt, Trócsányi László "olyan szép és nagy feladatot" menedzselhet, mint az Európai Unió bővítése. Trócsányi László volt alkotmánybíró és igazságügyi miniszter érti a bővítés bonyolult aspektusait - mondta ...
2019-09-12 17:42:40
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Trócsányi László, Schanda Tamás, Magyarország Európa, Comisia Europeană, Európai Bizottságba, Orbán Balázs, Summit V4, Viktor Orbán, Ezzel Magyarország, Európai Bi, Nacsa Lőrinc, Európai Parlamentben, Trócsányi Lászlót, Szerinte Ursula, Európai Unióban, Trócsányi Lászlóval, Orbán Viktor, Európai Bizottság, Hollik István, Európai Unió, Parlamentul European, László Trócsányi, Uniunii Europene, Európai Parlament, bevándorláspárti erők, kormány célja, irányba kell, crescut puterea, brüsszeli testület, kiemelt jelentőségű, unió jövője, egyik nagy, térség sikere, egész kontinens, magyar politika, önkormányzati választás, nemzeti érdeket, magyar embernek, adăugat premierul, hagyományos reggeli, magyar biztosjelöltnek, európai parlamenti, fontos pozíciókkal, közép-európai régió, üzenetet sikeresen, magyar politikust, extinderii Uniunii, legtöbb európai, magyar biztosjelölt, bővítés bonyolult, bevándorláspárti, bővítéspolitikai, magyarországnak, felértékelődött, együttműködését, kulcsfontosságú, rádióinterjúban,
© 2013 TVN.HU Kft.