Belépés
A hétvégén rendezik meg a IV. Nemzeti VERSeny döntőjét
... Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, aki Lutter Imrével, a verseny főszervezőjével, a Magyar Versmondók Egyesületének ügyvezető elnökével nyitja meg a döntőt. A zsűri tagja Udvaros Dorottya és Bakos-Kiss Gábor színművész, Kiss László rendező, Lutter Imre versmondó művész, producer és Szabó László kommunikációs szakember.
A versenyt három fordulóban rendezték meg....
2019-11-07 15:22:18
Huszonöt előadó áll színpadra a Nemzeti VERSeny döntőjében
... erősítése. Kiemelt téma idén a rendszerváltoztatás 30. évfordulója és a közéleti költészet - olvasható a Nemzeti Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
A zsűri tagja lesz Udvaros Dorottya és Bakos-Kiss Gábor színművész, Kiss László rendező, Lutter Imre versmondó művész és Szabó László kommunikációs szakember.
A versenyt három fordulóban rendezték meg. Minden nevező n...
2019-11-02 16:22:06
Kezdődik a Hétfü független színházi sorozat Szegeden
... Szüleik ennek apropóján ülnek le egymással beszélgetni, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik. A Kultúrbrigád-Átrium produkcióját Bereczki Csilla rendezte.
Udvaros Dorottya és Földes Eszter jutalomjátéka a Bethlen Téri Színház és a Manna Produkció Az utolsó tűzijáték című, Jens Christian Grondahl és Alex Broun művei alapján készült előadása. A produkció rendező...
2019-10-23 07:04:52
Színházi előadások, koncertek és családi programok a Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon
... Pénteken tartják a fesztivál ünnepélyes megnyitóját, majd kezdetét veszi a Cseh Tamás-emlékgála, amely a zeneszerző-énekes munkássága előtt tiszteleg. Az ikonikus dalokat Für Anikó, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Hrutka Róbert és Szegezdi Róbert adják elő.
Szombaton már kora reggel indulnak a programok horgászversennyel és futóversennyel. Lesz több...
2019-08-28 17:02:04
Kortárs előadások és zenés produkciók a zalaegerszegi Kvártélyházban
...
A ZA-KO első bemutatója június 28-án lesz: Az utolsó tűzijáték című kétszemélyes darabban, a Bethlen Téri Színház és a Manna közös produkciójában Udvaros Dorottyát és Földes Esztert láthatja a zalaegerszegi közönség - mondta Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek.
A nagy érdeklődés miatt Miklósa Erika és Fekete-Kovács Kornél má...
2019-06-15 23:25:04
Ma kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál
... tartanak, a Szívünk rajta program keretében pedig Kis-Várday Júliával utazhatnak az óvodások a rímek világába.
A Margó Extra beszélgetéssorozat vendégei ...
2019-06-12 12:32:04
Több mint nyolcvan programmal várja a közönséget a Margó Irodalmi Fesztivál
... fúvósokkal is kiegészülő zenei formációja, a MMAMT.
A Margó Extra beszélgetéssorozatában híres olvasókat mutatnak be idén is, hogy kiderüljön, milyen hatással volt Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya, Molnár Áron (noÁr), Vekerdy Tamás vagy Bérczesi Róbert (Hiperkarma) életére az irodalom. Az utóbbi két vendéggel friss könyveikről is beszélgetnek.
Valuska László Háy Jánossal K...
2019-06-04 10:41:19
Silviu Purcarete rendezésében mutatja be a Meggyeskertet a Nemzeti Színház
... mellett Vasile Sirli zeneszerző és Dragos Buhagiar díszlet- és jelmeztervező. A programra a belépés ingyenes.
A Meggyeskertet a Nemzeti Színház Morcsányi Géza fordításában Udvaros Dorottya, Szász Júlia, Ács Eszter, Blaskó Péter, Kristán Attila, Bordás Roland, Szarvas József, Szűcs Nelli, Rácz József, Katona Kinga, Farkas Dénes, Trill Zsolt, Kecskés Alexisz és Tar Dániel szere...
2019-02-27 12:51:43
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
... Hősök és Tkyd az Ellátóházban előszilveszterezik. 30Y-koncert lesz a Dürerben, Gerendás Péter-est az Újpesti Rendezvénytérben, a Magna Cum Laude a Vígszínházba lép a közönség elé, Udvaros Dorottya a Hungarikum Élményházban, Ludmilla & Palotai az A38-on látható és hallható.
December 30-án hagyományosan Demjén Ferenc-nagykoncert van a Sportarénában. Ezen a napon a Pokolgép a Ba...
2018-12-22 11:01:15
Jövő héttől forog Szabó István új filmje
... filmeket forgatott, mint az Oscar-díjas Mephisto és a Redl ezredes - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap pénteken az MTI-vel.
A Zárójelentés további szerepeiben Stohl András, Udvaros Dorottya, Csomós Mari, Szirtes Ági, Börcsök Enikő, Csákányi Eszter és Szarvas József lesz látható
A közlemény idézi az Oscar-díjas rendezőt, aki készülő filmjéről elmondta: a főhős orvosprofe...
2018-09-14 14:21:48
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Nemzeti VERSeny, Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon, Margó Irodalmi Fesztivál, Silviu Purcarete, Nemzeti Színház, Szabó István, Vidnyánszky Attila, Lutter Imrével, Magyar Versmondók Egyesületének, Udvaros Dorottya, Bakos-Kiss Gábor, Kiss László, Lutter Imre, Szabó László, Nemzeti Színház MTI-hez, Bereczki Csilla, Földes Eszter, Bethlen Téri Színház, Manna Produkció Az, Jens Christian Grondahl, Alex Broun, Cseh Tamás-emlékgála, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Hrutka Róbert, Szegezdi Róbert, Udvaros Dorottyát, Földes Esztert, Tompa Gábor, Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft, Miklósa Erika, Fekete-Kovács Kornél, Kis-Várday Júliával, Margó Extra, Ónodi Eszter, Molnár Áron, Vekerdy Tamás, Bérczesi Róbert, Valuska László Háy Jánossal, Vasile Sirli, Dragos Buhagiar, Nemzeti Színház Morcsányi Géza, Szász Júlia, Blaskó Péter, Kristán Attila, Bordás Roland, Szarvas József, Szűcs Nelli, Rácz József, Katona Kinga, Farkas Dénes, Trill Zsolt, Kecskés Alexisz, Gerendás Péter-est, Újpesti Rendezvénytérben,
© 2013 TVN.HU Kft.