Belépés
Október 23.: idén más lesz a megemlékezés
... forradalom és szabadságharc eseményeire. Az installációk megtekinthetők a Műegyetem K épületénél, a Mammut Üzletháznál, a Bem téren, a Millenáris parkban, a Képviselői Irodaháznál, a Várkert bazárban, a Kossuth téren, a Clark Ádám téri körforgalomnál valamint a 47-es, a 49-es, valamint a 4-es és 6-os villamos állomásain.

Október 23-án idén is ingyenesen látogathatók a M...
2020-10-23 12:06:38
Születésnapi koncertet ad a Balázs Elemér Group a Várkert Bazárban
...
Mint írják, a kétszeres Fonogram-díjas Balázs Elemér Group tizedik stúdióalbumával ünnepli huszadik születésnapját. A jubileumi albumra a zenekar minden tagja írt egy-egy dalt. A Celebration 20&10 című lemezen a formáció egyedi aspektusából, főként a tagok saját szerzeményein keresztül ismerhető meg a múlthoz, harmóniához és barátsághoz fűződő viszonyuk.
Balázs Elemér dz...
2020-07-16 08:11:15
Öten jutottak a Magyarország cukormentes tortája verseny döntőjébe
... beszélt, hogy a koronavírus-járvány lecsengésével a hazai cukrász szakma is nagyon nehéz időszakon van túl. "Minden jel szerint idén is lesz Magyar Ízek Utcája augusztus 20-án a Várkert Bazárban, ahol a Magyarország tortája, valamint a Magyarország cukormentes tortája verseny győztese bemutatkozik".
A nyertes tortákat várhatóan augusztus elején jelentik be, a legjobb alkotáso...
2020-06-10 14:52:24
Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online
... Pál mesél arról, milyen hatással van életére, munkájára az irodalom. A Margó Extra speciális különkiadásában a Grecsó fivérekkel lesz beszélgetés, akiknek ősszel mutatkozik be a Várkert Bazárban Többet magunkról című közös produkciójuk.
A szervezők kiállításokra, színházba is invitálnak. Rendhagyó tárlatvezetés keretében be lehet járni a Petőfi Irodalmi Múzeum Csáth Géza halá...
2020-06-03 09:23:15
Folytatja tavaszi online programsorozatát a Várkert Bazár
... programok a Facebook-on, Youtube-on és a Várkert Bazár honlapján érhetőek el.
A Képmás Magazin az elmúlt három évben rendszeresen jelentkezett Képmás-est című sorozatával a Várkert Bazárban. Az esteken szakemberek és művészek bevonásával igyekeztek körbejárni fontos témákat. A Képmás-esteken készült felvételekből tekinthető meg egy hat epizódból álló válogatás minden pénteken...
2020-04-17 09:32:02
Húsvét - Koncertekkel várja az érdeklődőket a Várkert Bazár az interneten
... olvasható a közleményben.
Ezt követően, öt órától a Muzsikás Együttes és Alexander Balanescu zenél. Mint írták, a Muzsikás együttes különösen várta az idei húsvétot, hiszen a Várkert Bazárban egy régi barát lett volnatársuk a színpadon: Alexander Balanescu világhírű hegedűművész.
Az esemény törlésének hírére előkerültek a régi közös fotók és felvételek a múltból.Most eze...
2020-04-11 15:52:28
Miroslav Kraljevic horvát festő életművéből nyílt kiállítás a Várkert Bazárban
...
A Testőrpalotában látható, Miroslav Kraljevic, a horvát modernista című kiállítás Magyarországon először, összesen hatvankét műtárgy segítségével mutatja be a nagy horvát művésznek és követőinek kiemelkedő munkásságát.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Horvát Kulturális Minisztérium együttműködésében megvalósuló tárlat megnyitóján Fekete Péter, az Emmi kult...
2020-03-03 20:52:40
Az időmanó farsangja - Interaktív családi koncert a Várkert Bazárban
...
A mesekoncertek előtt farsangi mulatságra és kézműves foglalkozásokra, többek között farsangi álarc készítésére várják a családokat - mondta el az adásban Bíró Eszter, aki az előadáson az Időmanó szerepébe bújik. Kitért arra, hogy a dalok szövegeit Marék Veronika, Hegyi György és Varró Dániel írta, ezeket Födő Sándor zenésítette meg.
Az élőzenei farsangi előadás egy utaz...
2020-03-03 11:31:39
Az Emmmi saját halottjának tekinti Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművészt
...
A Kossuth-díjas művész halálhírét szerdán Facebook-oldalán közölte Balog Zoltán romaügyi miniszterelnöki biztos.
Szentandrássy István 1957-ben született Budapesten. Állami gondozottként nőtt fel. Kezdetben verseket és drámákat írt, majd rajzolni kezdett, ezután jutott el a festészethez - emlékeztetett az MTI-hez eljuttatott közleményében a minisztérium. Mestere a szintén...
2020-02-29 09:41:06
Meghalt Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész
... és a szürreális fantázia összefonódását mutatja. 2007-ben adta ki Angyalok nyelvén című festményalbumát.
Képeiből rendszeresen rendeztek kiállítást. Önálló tárlata volt a Várkert Bazárban, a Művészetek Völgyében, a szentendrei MANK Galériában, vagy legutóbb a Terror Háza Múzeumban.
2012-ben kapott Kossuth-díjat, a cigányság ősi, balladisztikus hagyományait és alakjait sa...
2020-02-26 20:02:46
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: Balázs Elemér Group, Várkert Bazárban, Margó Irodalmi Fesztivál, Várkert Bazár, Miroslav Kraljevic, Szentandrássy István Kossuth-díjas, Meghalt Szentandrássy István Kossuth-díjas, Műegyetem, Mammut Üzletháznál, Képviselői Irodaháznál, Clark Ádám, Fonogram-díjas Balázs Elemér Group, Balázs Elemér, Magyar Ízek Utcája, Margó Extra, Várkert Bazárban Többet, Petőfi Irodalmi Múzeum Csáth Géza, Képmás Magazin, Muzsikás Együttes, Alexander Balanescu, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Horvát Kulturális Minisztérium, Fekete Péter, Bíró Eszter, Marék Veronika, Hegyi György, Varró Dániel, Födő Sándor, Balog Zoltán, Szentandrássy István, Művészetek Völgyében, MANK Galériában, Terror Háza Múzeumban, időmanó farsangja, installációk megtekinthetők, kétszeres Fonogram-díjas, jubileumi albumra, zenekar minden, formáció egyedi, tagok saját, hazai cukrász, nyertes tortákat, legjobb alkotáso, szervezők kiállításokra, elmúlt három, esteken szakemberek, idei húsvétot, régi barát, esemény törlésének, régi közös,
© 2013 TVN.HU Kft.