Belépés
Londoni elemzők: az MNB "nem siet" a monetáris szigorítással
... globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni kutatási részlegének (BofA Merrill Lynch Global Research) feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzőstábja a minap tájékozódó látogatást tett Magyarországon.
Tapasztalataikról pénteken Londonban ismertetett beszámolójukban kiemelték: jóllehet a magyar gazdaságban erős az inflációs nyomás, ennek ellenére az MNB a következő hat hónapban...
2019-06-15 23:19:26
Három-három érkező és távozó az FTC BL-győztes vízilabdacsapatánál
... várakozásokat illetően nem változtatott: a bajnoki döntőt és a BL nyolcas fináléjába jutást jelölte meg célként a következő idényre. Hozzátette ugyanakkor,nehezen tudja elképzelni, hogy Magyarországon egy másik csapat háromszor is legyőzze az FTC-t egy párharcban.
"Ahhoz, hogy a csoda megtörténjen, ott kell lenni. Idén megtörtént, jövőre is meg kell adni erre az esélyt" - fog...
2019-06-14 07:19:45
EBP: 1,61 milliárd forintból fejleszthet a Vasútegészségügyi Nonprofit Kft.
... nagyértékű diagnosztikai műszereket vásároltak a régió egészségügyi intézményei számára. Ezzel - emelte ki - mintegy 10 százalékkal nő a diagnosztikai vizsgálati kapacitás Közép-Magyarországon. Kitért a Honvédkórháznak juttatandó 3,4 milliárd forintra, amelyből az intézmény százötven eszközzel bővítette műszerparkját.
Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), Terézváros polgármestere arró...
2019-06-06 15:15:53
A dunai hajóbaleset újabb áldozatát találták meg Kulcsnál
... és 21-en eltűntek. Az eltűntek közül három holttestet már megtaláltak (kettő Budapesten, egyet Hartánál), 18-at még keresnek a nemzetközi kutatócsapatok.
A kutatás nem csak Magyarországon, hanem Szerbia területén is zajlik. A feltételek javultak a múlt héthez képest, de a mentési munkálatok még mindig lassan haladnak, mert a búvárok alig látnak a víz alatt és nem tudtak bejut...
2019-06-04 21:19:00
Több százan köszöntötték a hazatérő Bajnokok Ligája-ezüstérmes veszprémi kézilabdacsapatot
... visszavonulni, de örömét fejezte ki, hogy ez végül nem így történt.
A szurkolókat köszöntve úgy fogalmazott: büszke lehet az egész ország arra, hogy ennyi sportszerető ember él Magyarországon.
A Veszprém vasárnap 27-24-re kikapott az észak-macedón Vardar Szkopje csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában, a kölni négyes döntő második játéknapján. A magyar ...
2019-06-03 23:40:22
Pont olyan megoldhatatlan,
... mint amelyben Ferenc maga is részt vesz.
Ne hagyjuk, hogy azok a hangok és sebek, amelyek az elkülönülést táplálják, megfosszanak a testvériség érzésétől,
- mondta a Magyarországon soros pápának csúfolt Ferenc a magyarországi magyaroktól ezer hosszú, de nehezen elszakítható érzelmi szálon függő hargitai katolikusoknak. Mert szerinte a csíksomlyói zarándoklat Erdély...
2019-06-02 08:28:15
A Tunsgram-csoport a tervek szerint teljesített működésének első évében
... magyarországi gyárban termelnek, 1600 beszállítóval és partnerrel van kapcsolatok.
A Tunsgram prémium kategóriájú, európai világítástechnikai márkaként van jelen a világpiacon....
2019-05-31 12:11:17
Ki ez a Gyurcsány?
... VÉGRE ÉRTETNI A MAGYAROKKAL, HOGY VÉGET ÉRT A SZOCIALIZMUS, NINCS TÖBBÉ INGYEN KENYÉR!" (Judith Sargentini)

Szijjártó Péter akkor csak annyit tudott mondani, hogy "Magyarországon valójában diktatúra volt..." mert az EP képviselők hangos bekiabálásokkal belefojtották a szót.
*
IDEJE LENNE LENNE 30 ÉV UTÁN AZ 1989-es MSZMP KB ülésein készült JEGYZŐKÖNYVEK ...
2019-05-29 10:16:16
Áder János: Magyarország jelentős eredményeket ért el a klímaváltozás elleni küzdelemben
... (GDP) 50 százalékkal, hogy közben a szén-dioxid-kibocsátás 32 százalékkal, az energiafelhasználás 15 százalékkal, az üvegházhatású gázok kibocsátása pedig 35 százalékkal csökkent. Ma Magyarországon az egy főre eső szén-dioxid-kibocsátás 40 százalékkal alacsonyabb, mint a klíma- és a környezetvédelem élharcosának tekintett Németországban.
Az érdemek között említette az államf...
2019-05-29 06:41:15
EP-választás - Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!
... birodalmat, amelyben már sem a kereszténységre épülő identitás, sem a nemzethez tartozás nem jelent majd semmit, mert feloldódik és eltűnik - mondta a miniszterelnök.
Ezen törekvésnek Magyarországon is vannak képviselőik - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: ők azok, akik brüsszeli mintára nem megállítani akarják a bevándorlást, hanem megszervezni.
Az európai baloldal azért...
2019-05-25 09:10:56
1 2 3 .............333 .......499 500 .......665 666 
Címkék: Vasútegészségügyi Nonprofit Kft, Bajnokok Ligája-ezüstérmes, Áder János, BofA Merrill Lynch Global Research, Hassay Zsófia, Vardar Szkopje, Bajnokok Ligája, VÉGRE ÉRTETNI MAGYAROKKAL, HOGY VÉGET ÉRT SZOCIALIZMUS, NINCS TÖBBÉ INGYEN KENYÉR, Judith Sargentini, Szijjártó Péter, IDEJE LENNE LENNE, UTÁN AZ, MSZMP KB, Orbán Viktor, monetáris szigorítással, dunai hajóbaleset, hazatérő Bajnokok, tervek szerint, klímaváltozás elleni, minap tájékozódó, magyar gazdaságban, inflációs nyomás, bajnoki döntőt, következő idényre, másik csapat, csoda megtörténjen, régió egészségügyi, diagnosztikai vizsgálati, intézmény százötven, eltűntek közül, nemzetközi kutatócsapatok, feltételek javultak, múlt héthez, mentési munkálatok, búvárok alig, szurkolókat köszöntve, egész ország, észak-macedón Vardar, férfi kézilabda, kölni négyes, elkülönülést táplálják, testvériség érzésétől, magyarországi magyaroktól, csíksomlyói zarándoklat, üvegházhatású gázok, környezetvédelem élharcosának, érdemek között, kereszténységre épülő,
© 2013 TVN.HU Kft.