Belépés
Krónika 4. rész (egyfokú eljárások)
... támogatta az Európai Tanácsban azt a javaslatot, hogy az uniós támogatásokat jogállami kritériumokhoz kössék?
IM: a koherenciazavat kiküszöbölését szolgálja az átfogó módosítás

Völner Pál államtitkár a vitára reagálva az átfogó szabályozást azzal indokolta: az a koherenciazavar kiküszöbölését szolgálja.
"Úgy látom, hogy egyes képviselőtársaimat a Soros álta...
2019-11-20 12:41:36
Krónika 15. rész (igazságügyi törvénymódosítás, alaptörvény-módosítás)
... olvasatra úgy látják az indítvány több pontja támogatható, azonban a teljes előterjesztést csak akkor tudnák elfogadni, ha annak tanulmányozásához a kormány több időt biztosítana.
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára zárszavában megköszönte a támogató felszólalásokat.
A Párbeszéd kezdeményezésre módosíthatják az alaptörvényt
Kocsis-Cake...
2019-11-19 21:43:44
Krónika 14. rész (nemzetközi szerződés, igazságügyi törvénymódosítás)
...
Nemzetközi szerződések
Kormány
Előterjesztőként Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: a két nemzetközi egyezmény életbe lépéséhez szükséges, hogy azt mindkét állam parlamentje elfogadja, mivel azok alapvető emberi jogokat érintenek.
Jelezte: a jogszabályok meghatározzák az érintettek körét, az eljárás vagy a megtagadá...
2019-11-19 21:03:14
Krónika 7. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... illetmény.
Arról beszélt: a tavaly őszi ügyészi illetményemeléssel a vádhatóságnál dolgozók ötödével keresnek többet, mint az azonos szolgálati idővel és beosztással rendelkező bírák.
Völner Pál, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára azt közölte: több európai országban is eltér a két testület bérezése, hozzátéve, hogy a bíráknak hivatásuk felelősségéhez, méltóság...
2019-11-18 18:32:53
Krónika 5. rész (interpellációk)
... számára is büntetés lenne - jelentette ki.
Milyen szakaszban van az uniós költségvetés tervezése, abból Magyarország számára mi az ami elfogadható, és mi az ami nem? - kérdezte.
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára súlyosan problematikusnak, politikailag motiváltnak és igazságtalannak nevezte az uniós javaslatot.
Emlékeztetett, hogy Orbán Viktor mini...
2019-11-18 17:22:48
Krónika 4. rész (törvényszéki végrehajtás)
... törvényjavaslat túlfizetést, közfoglalkozatást érintő elemeit ugyanakkor rendben lévőnek nevezte Varga László.
Zárszó
Latorcai János levezető elnök lezárta az általános vitát, Völner Pál igazságügyi minisztériumi államtitkár pedig zárszavában azt mondta: technikai jellegű módosításról van szó. Az ellenzéki felszólalásokra válaszul jelezte, a törvényjavaslat az adótartozá...
2019-11-05 13:38:55
Illegális bevándorlás - Völner: a távozóban lévő Európai Bizottság még mindig ragaszkodik a migránsok magyarors
...
Völner Pál az Európai Bíróság főtanácsnokának a kvótaperben csütörtökön elhangzott indítványára reagálva emlékeztetett, hogy az Európai Bizottság azért perelte be Magyarországot, mert nem hajtotta végre a 2015-ben "csellel átvert egyszeri kötelező kvótát", amely az országot 1294 migráns betelepítésére kötelezné.
Magyarország, valamint Lengyelország és Csehország elleni k...
2019-10-31 15:22:12
ITM-államtitkár: Duna-menti kikötők újulnak meg csaknem 1 milliárd forintból
... fejlesztéseket.
A dunai gyorshajózás fejlesztésére a kormány 12,5 milliárd forintot különített el, a balatoni hajózás fejlesztésére pedig csaknem 7 milliárd forint jut - tette hozzá.
Völner Pál a Magyar Hajózási Országos Szövetség elnökeként üdvözölte, hogy az állam nem csak az új hajók vásárlását, hanem a kikötői fejlesztéseket is jelentős összegekkel segíti. Vélemény...
2019-10-30 14:01:46
Krónika 9. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... részét az Európába érkező migránsok integrációjára akarják átcsoportosítani - tette hozzá.
A képviselő azt kérdezte, meddig fenyegetheti még Magyarországot és a V4-eket Brüsszel.
Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára azt felelte, Magyarország úgy gondolja, hogy először a politikai prioritásokat kell meghatározni és azokhoz kell hozzárendelni a szükséges forrásoka...
2019-10-21 19:52:14
Szijjártó: a gazdaságpolitikai eredmények tették vonzóvá Magyarországot
... 6 százalékkal bővült és 2018-ban elérte a 8500 milliárd forint. Az ágazat exporthányada 90 százalék feletti, az itt előállított autóipari termékek a világpiacokon is versenyképesek.
Völner Pál, a térség fideszes országgyűlési képviselője kiemelte: a cég Dorogra költözésében a szakképzett munkaerő mellett nagy szerepet játszott az állami támogatás. Az M1-es autópálya és a Doro...
2019-09-13 15:32:02
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Tanácsban, Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium, Előterjesztőként Völner Pál, Orbán Viktor, Varga László, Latorcai János, Európai Bíróság, Magyar Hajózási Országos Szövetség, V4-eket Brüsszel, távozóban lévő, migránsok magyarors, gazdaságpolitikai eredmények, uniós támogatásokat, koherenciazavat kiküszöbölését, átfogó módosítás, vitára reagálva, átfogó szabályozást, indítvány több, teljes előterjesztést, kormány több, támogató felszólalásokat, jogszabályok meghatározzák, érintettek körét, eljárás vagy, tavaly őszi, vádhatóságnál dolgozók, azonos szolgálati, igazságügyi tárca, bíráknak hivatásuk, uniós költségvetés, uniós javaslatot, általános vitát, ellenzéki felszólalásokra, kvótaperben csütörtökön, országot 1294, dunai gyorshajózás, balatoni hajózás, kikötői fejlesztéseket, politikai prioritásokat, szükséges forrásoka, 8500 milliárd, ágazat exporthányada, térség fideszes, szakképzett munkaerő, állami támogatás, előterjesztőként, törvénymódosítás, problematikusnak,
© 2013 TVN.HU Kft.