Belépés
Krónika 13. rész (kutatás, fejlesztés, napirend lezárása)
...

Palkovics: magasabb szintű függetlenség, nagyobb források

Az átalakítás előnyeit ecsetelte Palkovics László szakminiszter a vitában, hangsúlyozva, a tervezetből tisztán látszik a létbiztonság, az irányítás és a költségvetés mikéntje, ugyanakkor nem olvashatóak ki belőle az ellenzék által hangoztatott kifogások.
Egy jobb rendszert akarunk létrehozni - jel...
2019-06-12 22:59:48
Krónika 10. rész (befektetések)
... javaslatban
Molnár Gyula (MSZP) azt bírálta, hogy a javaslatban egymással össze nem függő törvények szerepelnek.
DK: elfogadhatatlanok a fogyasztóvédelmi változtatások
Varju László (DK) azt mondta, hogy a kormány eddig "elsumákolta" a részvénytársasági átláthatóság kérdését. Szintén bírálta, hogy a módosító javaslatban oda nem illő törvények is szerepelnek.
A k...
2019-06-12 19:30:14
Varga Mihály: a kormány célja, hogy a gazdaság eddig elért eredményeit megvédje
... megtakarítási számlára kellene utalni, a pénzügyminiszter közölte: a kormány mindig is azt támogatta, hogy az emberek szabadon költhessék el jövedelmüket.
A bizottsági ülés elején Varju László (Demokratikus Koalíció) a költségvetési bizottság elnöke egy 29 pontból álló kérdéssort adott át a pénzügyminiszternek, ezek leginkább a letelepedési kötvényre, az államháztartási hiány...
2019-06-05 20:33:04
Bártfai-Mager Andrea: az állami tulajdonosi joggyakorlás során gyarapítják a közvagyont és megőrzik az értékáll
... termékkínálattal, az uniós források kihelyezése mellett a kkv-szektor finanszírozását segíti.
A gazdasági bizottság után a költségvetési bizottság is meghallgatta Bártfai-Mager Andreát.
Varju László, a költségvetési bizottság elnöke (DK) többek között rákérdezett a Budapest Bank privatizációjára. Bártfai-Mager Andrea válaszában közölte, hogy az EBRD-vel kötött megállapo...
2019-06-04 15:11:26
Benyújtja a költségvetési bizottság az NMHH tavalyi beszámolóját
... mértéke.
Utóbbiak kapcsán elhangzott: az MTVA-nál 17,2 milliárd forint volt tavaly a személyi, 53,9 milliárd a dologi kiadás.
A bizottsági ülés után tartott sajtótájékoztatón Varju László (DK), a testület elnöke azt jelezte: nem a számszaki, hanem a szakmai korrektséget kérdőjelezik meg, mivel szerinte a közmédiában az ellenzéki képviselők nem kapnak szót.
Közel szá...
2019-05-29 13:35:00
Krónika 4. rész (kérdések)
... csak a létszámadatok után futott, addig a jelenlegi kormány új szakképzési stratégiát alkalmaz, amely nemzetközi, osztrák-német mintára készült el.
DK: mikor lesz eurónk?
Varju László (DK) úgy fogalmazott, az euróbevezetés kezd olyan lenni, mint Ausztria utolérése és az államadósság csökkentése, évről évre egyre távolabb kerül tőle az ország. Mikor lesz végre euró Magyar...
2019-03-25 14:01:38
Fidesz: kétszínű, amit az ellenzék az otthonápolás ügyében művel
...
Arra reagáltak, hogy Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke bejelentette, az ellenzék benyújtotta az otthonápolási minimumról szóló közös határozati javaslatot a parlamentnek.
A Fidesz szerint amikor szavazni kellett volna az ápolási díj és a gyermekek otthongondozási díjának emeléséről, "akkor persze nem támogatták". "A szavazás helyett inkább balhéztak, sziréná...
2019-03-25 13:41:29
DK: az ellenzék benyújtotta az otthonápolási minimumról szóló határozati javaslatot
...
Varju László budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, a javaslatot ő maga, Mesterházy Attila (MSZP), Bősz Anett (független), Szabó Tímea (Párbeszéd) és Ungár Péter (LMP) jegyzi, hozzájuk később csatlakozott Varga-Damm Andrea (Jobbik) és Hohn Krisztina (LMP).
A kezdeményezők azt kérik, hogy az állam ismerje el az otthonápolást teljes munkaidős munkaviszonyként. Emellett a...
2019-03-25 11:31:31
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... alaptörvény hetedik módosításával összefüggő változtatását, miután az államfő a jogszabály novemberi megszavazása után megfontolásra visszaküldte azt az Országgyűlésnek.
A Trócsányi László igazságügyi miniszter által beterjesztett törvény - amelyet 120 igen, 25 nem szavazattal és 29 tartózkodás mellett hagyott jóvá a parlament - célja, hogy a jogszabály-tervezetekhez tartozó ...
2019-03-05 14:06:39
Ellenzéki pártok a nyugdíjfolyósítónál tiltakoztak a "közszolgálati rabszolgatörvény" ellen
... fogják a "rabszolgatörvényt".
Az igazgató nem tudott választ adni arra, hogy a dolgozó édesanyákat hogyan érinti a szabadság lerövidítése és a bővített munkaidő - tette hozzá.
Varju László DK-s képviselő úgy fogalmazott: kiderült, hogy a munkavállalókat kizsigerelik minden olyan hivatalban, ahol "az Orbán-féle rabszolgatartók" ezt megtehetik.
Kepli Lajos (Jobbik) ar...
2019-03-05 10:32:24
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Varga Mihály, Bártfai-Mager Andrea, Palkovics László, Molnár Gyula, Varju László, Demokratikus Koalíció, Bártfai-Mager Andreát, Budapest Bank, Mesterházy Attila, Bősz Anett, Szabó Tímea, Ungár Péter, Varga-Damm Andrea, Hohn Krisztina, Trócsányi László, Varju László DK-s, Kepli Lajos, kormány célja, gazdaság eddig, állami tulajdonosi, költségvetési bizottság, otthonápolás ügyében, ellenzék benyújtotta, otthonápolási minimumról, átalakítás előnyeit, tervezetből tisztán, költségvetés mikéntje, ellenzék által, jobb rendszert, javaslatban egymással, fogyasztóvédelmi változtatások, kormány eddig, részvénytársasági átláthatóság, módosító javaslatban, pénzügyminiszter közölte, kormány mindig, emberek szabadon, bizottsági ülés, letelepedési kötvényre, államháztartási hiány, uniós források, kkv-szektor finanszírozását, gazdasági bizottság, dologi kiadás, testület elnöke, szakmai korrektséget, ellenzéki képviselők, létszámadatok után, jelenlegi kormány, euróbevezetés kezd, államadósság csökkentése,
© 2013 TVN.HU Kft.