Belépés
A Dohány utcai zsinagógában emlékeztek a budapesti gettó felszabadítására
... az első nyilas különítmény be nem tört és össze nem tépte a "Schutzpassot", a követségek által kiadott védlevelet - mondta el a főrabbi.
A felszabadítással kapcsolatban - Winston Churchill egykori brit miniszterelnököt idézve - úgy fogalmazott, "az életet adták vissza nekünk. A szabadságot nem tudták, mert az nekik sem volt."
A budapesti "nagy" gettó határait kijelölő ...
2019-01-18 12:01:49
Brexit - The New York Times: a briteknek nagy szükségük van egy vezetőre
... államférfira" volna szüksége. "De sajnos Theresa Maye és Jeremy Corbynja van" - írta a Times publicistája, Jenni Russell.
A szerző Nicholas Soames brit konzervatív politikusra, Winston Churchill unokájára hivatkozott, aki idézte nagyapja egyik kedvenc és gyakran idézett költőjének, Edwin J. Millikennek a szavait: "Ki a felelős a zörgő vonatért? A tengelyek recsegnek és a kapc...
2019-01-16 07:04:03
Lakossági konzultáció dönt arról, hogy ki legyen az új 50 fontoson
... történik.
A Bank of England két éve indította el a brit készpénzállomány teljes megújítását, és már forgalomban vannak az új öt- és tízfontos bankjegyek. Az ötfontoson Sir Winston Churchill néhai miniszterelnök, az új tízesen a ma is világszerte rendkívül népszerű, 1817-ben elhunyt angol írónő, Jane Austen portréja látható.
A megújítási folyamat azonban nem indult teljes...
2018-11-02 16:10:49
Kormányszóvivő: Clinton Soros bevándorláspárti politikáját képviseli
... beszámolója szerint bírálta Theresa May brit kormányfőt, amiért a "szélsőjobboldali Orbán Viktort" támogatja. Clinton szerint a May által vezetett konzervatívok messze jutottak Winston Churchill pártjától, miután a párt európai parlamenti képviselői elutasították a Sargentini-jelentést.
Kovács Zoltán reagálásában azt írta: Clinton "Soros bevándorláspárti politikáját képvisel...
2018-10-09 16:01:55
Fleming gazda
... ismerte meg őt.
Ezzel azonban még nincs vége a történetnek. Sok évvel később a nemesúr fia tüdőgyulladást kapott. Az életét a penicillin mentette meg.
A nemesurat Lord Randolf Churchillnek hívták. A fia keresztneve pedig Winston volt. Bizony, ő volt Winston Churchill.

Alkalmazás: Szoktál azon töprengeni, hogy vajon számít-e bárkinek az, amit teszel? A történel...
2018-10-05 10:07:09
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Van egy erős (legalábbis annak érzem) tippem Gaspaz feladványára is, a vetélytársakon és a kiadón kívül a meghatározások is megvannak hozzá.

Winston Churchill...
2018-10-03 16:53:22
Banánt eszem
Jó dolgokat kell a testnek kínálni, hogy
a léleknek legyen kedve benne lakni!

Winston Churchill


...
2018-09-25 06:26:36
idézet..
..."Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon
és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön,
és meghallgassa a másikat. "
/Winston Churchill/
...
2018-09-01 22:06:28
WINSTON CHURCHILL: Az iszlámról (1899)


"Egy-egy muszlim ragyogó tehetséget mutathat fel, de e vallás befolyása megbénítja a hívei társadalmi fejlődését. Nincs ennél nagyobb visszahúzó erő a világban.

Mily irtózatosak azok a tilalmak, amiket a mohamedánizmus ír elő a követőinek! A fanatikus őrjöngés mellett, ami oly vesz...
2018-08-23 21:45:48
Tanulás
...,,Ami engem illet mindig készen állok a tanulásra, de nem mindig szeretem, hogyha tanítanak."

-Winston Churchill-...
2018-08-12 16:09:42
1 2 3 ..............48 49 .......73 74 .......96 97 98 
Címkék: York Times, Clinton Soros, WINSTON CHURCHILL, Winston Churchill, Theresa Maye, Jeremy Corbynja, Jenni Russell, Nicholas Soames, Edwin, Jane Austen, Theresa May, Orbán Viktort, Kovács Zoltán, Lord Randolf Churchillnek, budapesti gettó, briteknek nagy, első nyilas, követségek által, felszabadítással kapcsolatban, életet adták, szerző Nicholas, zörgő vonatért, tengelyek recsegnek, brit készpénzállomány, megújítási folyamat, párt európai, penicillin mentette, nemesurat Lord, kiadón kívül, testnek kínálni, léleknek legyen, ember kiálljon, hívei társadalmi, fanatikus őrjöngés, miniszterelnököt, bevándorláspárti, felszabadítására, felszabadítással, készpénzállomány, szélsőjobboldali, kormányszóvivő, tüdőgyulladást, vetélytársakon, meghatározások, miniszterelnök, mohamedánizmus, elutasították, konzervatívok, zsinagógában, feladványára, churchillnek, plumemetissa, meghallgassa, reagálásában, államférfira, kapcsolatban, schutzpassot, publicistája, politikáját, szabadságot, keresztneve, különítmény, politikusra, történetnek,
© 2013 TVN.HU Kft.