Belépés
Sopronszentmárton
... gyorsforgalmin tovább.
Jó, hogy nem volt meleg. Ernő telkén elidőztünk. Marci befejezte a marhapörköltet, Sandra Sonjának segített, Ernő bóklászott a vendégek között. Ott volt Ress Imre Pestről, Zakar Péterék Szegedről, Kántás, Martos Péter Bécsből, és még néhányan. Imrével sokat beszélgettünk, mondtam neki, hogy másodikán Kimlén találkozunk, a kultúrház átadón. Mivel Miniszt...
2022-08-22 05:43:28
Szentmárton
... társaság tagjai cserélődnek, sokan elmentek közülünk, de van azért egy kemény mag. Én is ide tartoznék.
Itt ismertem meg Kiss Gy. Csabát, Ress Imrét, Gereben Ferit. Volt itt Duray is, Zakar Péter immár állandó tag Szegedről, s Szakály Sanyi, aki az idén ismét el tudott jönni.
Főztem itt több ízben is a csapatnak, s aztán ezt a tulajdonságomat szeretik leginkább, pedig va...
2021-08-18 08:17:03
A Szellem szárnyán

Zakar Mónika
Főnix
A Szellem szárnyán

Nem traktállak ős gondolattal
Vagy régi és új zenével.
Én nem veszlek meg fondorlattal,
Sok hamis felhő egével.

Nem szórlak testen ék-esővel,
Sem dalolok már rád amor-t,
És nem kötözlek rám erővel...
2021-02-25 23:01:58
A Párizsban élő Vera Molnar munkáiból nyílik kiállítás Debrecenben
... működik és generál műalkotásokat. A döntés azonban itt is, mint minden alkotó folyamatban, a művészé, így az éppúgy része az alkotásnak, mint az algoritmus felépítése - magyarázta.
Süli-Zakar Szabolcs, a kiállítás kurátora felidézte: Vera Molnar sokáig csendben, érdeklődés nélkül alkotott, ötvenkét éves volt, amikor 1976-ban első egyéni tárlatát megrendezte a Politechnic of C...
2020-07-13 14:22:31
Átadták Csepel legújabb szabadidőparkját
... és nem valósulhatott volna meg a Tejút park a XXI. kerületben.
A polgármester azt kérte a helyiektől, hogy tartsák be a járvány miatti óvintézkedéseket és vigyázzanak a parkra.
Zakar András, a Főkert Zrt. vezérigazgatója elmondta: 59 fát ültettek a park körül, négyezer évelő növényt ültettek, 6900 cserjét telepítettek, és 300 méteres futókört alakítottak ki.
Szól...
2020-05-19 15:43:24
A hajléktalan nők és a szociális munkások helyzetére hívja fel egy figyelmet egy fővárosi kezdeményezés
... családon belüli erőszak áldozatai.
Kérdésre válaszolva a hajléktalanná válás megelőzésének eszközei között említette a lakhatási támogatási rendszert és az adósságkezelő programot.
Zakar Gergely, a BMSZKI igazgatója közölte, a kezdeményezéssel a hajléktalanság problémáinak kérdéseit kívánják közelebb vinni az emberekhez.
Böszörményi Gábor, a Mozinet ügyvezetője elmo...
2020-03-06 12:31:37
1949. február 3.
... herceg Eszterházy Pál egyetemi lelkész - 15 évi fegyház
Dr. Ispánki Béla egyetemi lelkész - életfogytiglani fegyház
Tóth László újságíró - 10 évi fegyház
Zakar András érseki titkár - 6 évi fegyház
Nagy Miklós pap, költő, író A.C. titkár - 3 évi börtön

Megj: Hónapokig foglalkoztam Baranyay Jusztin emlékének feltámasztásáv...
2020-02-04 06:22:04
Új vezérigazgató a Főkert élén
... azt mondta: "mivel az elkövetkezendő évek egyik legfontosabb programpontja a zöldfelületek növelése lesz a városban, az új vezetésű Főkertnek stratégiai szerepe lesz a város átalakításában. Zakar András vezérigazgató és Bardóczi Sándor főkertész máris neki tud állni egy zöldebb, élhetőbb Budapest megteremtésének."
A tájékoztatás szerint a Főpolgármesteri Hivatal - a főpolgárm...
2020-01-16 09:01:00
Tiszteletük előmozdítására
... herceg Eszterházy Pál egyetemi lelkész - 15 évi fegyház
Dr. Ispánki Béla egyetemi lelkész - életfogytiglani fegyház
T...
2019-12-31 18:03:35
Egyéniben és csapatban is magyar aranyérem a kopogós pingpong Eb-n
...
A sorozat Facebook-oldalának vasárnapi tájékoztatása szerint az egyéniben győztes Varga Csaba a döntőben azt a Zakar Kristófot győzte le, aki címvédőként indult a kontinensbajnokságon.
Az Eb első négy helyezettje kvalifikációt szerzett a 100 ezer dollár összdíjazású, 2020-as londoni világbajnokságra, amelyen a két magyar mellett a két bronzérmes, az ír Gavin Maguire és a...
2019-12-01 19:52:06
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Vera Molnar, Átadták Csepel, Sandra Sonjának, Ress Imre Pestről, Zakar Péterék Szegedről, Martos Péter Bécsből, Mivel Miniszt, Kiss Gy, Ress Imrét, Gereben Ferit, Zakar Péter, Szakály Sanyi, Zakar Mónika, Süli-Zakar Szabolcs, Zakar András, Főkert Zrt, Zakar Gergely, Böszörményi Gábor, Eszterházy Pál, Ispánki Béla, Tóth László, Nagy Miklós, Baranyay Jusztin, Bardóczi Sándor, Főpolgármesteri Hivatal, Varga Csaba, Zakar Kristófot, Gavin Maguire, szociális munkások, fővárosi kezdeményezés, kopogós pingpong, vendégek között, kultúrház átadón, idén ismét, tulajdonságomat szeretik, döntés azonban, éppúgy része, algoritmus felépítése, kiállítás kurátora, járvány miatti, park körül, hajléktalanná válás, lakhatási támogatási, adósságkezelő programot, hajléktalanság problémáinak, elkövetkezendő évek, zöldfelületek növelése, város átalakításában, tájékoztatás szerint, egyéniben győztes, kezdeményezéssel, szabadidőparkját, óvintézkedéseket, világbajnokságra, főpolgármesteri, életfogytiglani, vezérigazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.