Belépés
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: ez mestermunka volt
...
"Lenyűgöző volt, ahogy abszolválták a mai napot" - jelentette ki a sportvezető. "Azt szoktam mondani, hogy ez short track, amiben minden borulhat. De vannak olyan versenyzők, akik tudják érvényesíteni a dominanciájukat, ezt láthattuk ma. Az egyikük tálcán kínálta az aranyat a másiknak, miközben megvédte a maga ezüstjét, majd ugyanezt láthattuk fordítva".
Bánhidi konkrét ...
2019-01-12 20:42:22
Férfi kosárlabda Eb - Győzelem a csehek ellen, élnek a magyar remények
... repülőjegyet is. Magyar diadal esetén Hanga Ádáméknak már "csak" a házigazda Romániát kellene megverniük kedden második győzelmükhöz és a továbbjutáshoz. Utóbbit a csehek már pénteken abszolválták, amikor 83-68-ra legyőzték a társrendező gárdát.
Ami a két csapat egymás elleni mérlegét illeti, 1997 óta kilencszer csaptak össze, és a csehek 5-4-re vezettek. Legutóbb a 2015-ös E...
2017-09-04 16:03:42
Palkovics László: a tankerületi központ irányít, az iskola dönt
...
Palkovics László emlékeztetett, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) felé az egyik legfőbb kritika az volt, hogy a szervezet túl centralizált, a döntések az iskoláktól nagyon távol kerültek.
Ezért hoztak létre januártól 58 tankerületi központot, amelyekfizikailag is közelebb vannak az iskolákhoz, valamint egy-egy központhoz lényegesen kevesebb intézmény tarto...
2017-01-11 08:31:50
Finoman szólva zűrzavaros Hegedűs Zsuzsa gyermekalapítványa
... hogy 2012 és 2014 júliusa között egyáltalán nem küldték be a bíróságnak a bevételeket és kiadásokat összesítő beszámolókat és közhasznúsági mellékleteket, idén pedig csak azt követően abszolválták a három év beszámolási kötelezettségét, hogy kitartóan érdeklődtünk utánuk (a beszámolók körüli visszásságokról bővebben Végső megoldás című keretes anyagunkban olvashat).

Az ...
2015-04-19 10:15:15
Átvilágítottuk Hegedűs Zsuzsa gyermekalapítványát
... hogy 2012 és 2014 júliusa között egyáltalán nem küldték be a bíróságnak a bevételeket és kiadásokat összesítő beszámolókat és közhasznúsági mellékleteket, idén pedig csak azt követően abszolválták a három év beszámolási kötelezettségét, hogy kitartóan érdeklődtünk utánuk (a beszámolók körüli visszásságokról bővebben Végső megoldás című keretes anyagunkban olvashat).

Az ...
2014-12-11 13:37:17
Minden haver lakjon jól - Átvilágított gyermekalapítvány
... hogy 2012 és 2014 júliusa között egyáltalán nem küldték be a bíróságnak a bevételeket és kiadásokat összesítő beszámolókat és közhasznúsági mellékleteket, idén pedig csak azt követően abszolválták a három év beszámolási kötelezettségét, hogy kitartóan érdeklődtek utánuk.

Az MGYLJ működtetője, szóvivője és adományfelhajtója egy személyben Hegedűs Zsuzsa, illetve munkat...
2014-12-10 08:32:58
Hegedűs: “sikerült megállítani az elszegényedést.̶
Hegedűs: “sikerült megállítani az elszegényedést." (A szélhámosság magasiskolája)

Posted on 2014/12/09 Szerző: Admin
Titokzatos baszk beszállító, 160 milliós fuvardíj, börtön közeli malacok, elpusztult csibék, állami cégektől érkező tízmilliók és zavaros elszámolás félmilliárd forint körül. Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte ...
2014-12-09 08:25:05
Ázsiában is születnek új dolgok
... fázisban. Az elsőben ki kellett dolgozni egy magas hőmérsékleten operáló, szupravezető anyagra építő (HTS) maglev járművet, amely mindössze 25 km/h-val üzemel, ezt már 2013 februárjában abszolválták, a sebességet pedig 50 km/h-ra növelték. Ezt követte a speciális gyűrű kialakítása, amelyen belül a prototípus már jóval nagyobb sebességet érne el.

Jelenleg az evakuálá...
2014-05-22 19:06:47
Füstbe ment az einstandolt nyugdíjvagyon
... kérdés volt, hogy ebből mennyi esett novemberre és mennyi decemberre.

A friss adatokból azonban láthatóvá vált, hogy az értékesítés jelentős részét már novemberben “abszolválták". Mindössze 4,1 milliárd forint és 1,6 milliárd deviza értékű részvényportfólió maradt az alap tulajdonában, valamint 10,9 milliárdnyi számlapénz.

Az ÁKK adatai szerint a ...
2014-02-04 17:02:29
Egy német futballt bíztató futballmintás szalvéta:
Ma két cseredarab került hozzám ebből a szalvétából. A focilabda mögött ,ahogy megy a levegőben, a német zászló látható, s feliratként német nyelven ez olvasható a szalvétán: Kaaaapu! A szalvétákat bárkivel szívesen elcserélem, aki szalvétákat gyűjt, vagy egyéb sporttal-futballal-német futballal kapcsolatos dolgokat.

...
2013-02-17 18:41:06
1 2 
Címkék: Palkovics László, Hegedűs Zsuzsa, Átvilágítottuk Hegedűs Zsuzsa, Hanga Ádáméknak, Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, csehek ellen, magyar remények, tankerületi központ, iskola dönt, einstandolt nyugdíjvagyon, német futballt, egyikük tálcán, maga ezüstjét, házigazda Romániát, társrendező gárdát, csehek 5-4-re, egyik legfőbb, iskoláktól nagyon, beszámolók körüli, személyben Hegedűs, szélhámosság magasiskolája, magas hőmérsékleten, sebességet pedig, speciális gyűrű, friss adatokból, értékesítés jelentős, alap tulajdonában, focilabda mögött, német zászló, szalvétákat bárkivel, kötelezettségét, visszásságokról, dominanciájukat, átvilágítottuk, gyorskorcsolya, továbbjutáshoz, elszegényedést, mellékleteket, nyugdíjvagyon, magasiskolája, érvényesíteni, közhasznúsági, hőmérsékleten, emlékeztetett, futballmintás, győzelmükhöz, abszolválták, beszámolókat, februárjában, szélhámosság, érdeklődtünk, centralizált, tulajdonában, repülőjegyet, szupravezető, átvilágított, tankerületi, szalvétákat, értékesítés, novemberben,
© 2013 TVN.HU Kft.