Belépés
Csökkenő forgalomban enyhén emelkedett a BUX a héten
... futamidővel. Az új finanszírozási formával a vállalat tovább diverzifikálja forrásait.
Kedden felminősítette a Standard & Poor's az OTP Bank hosszú lejáratú deviza és forint adósminősítését "BB+"-ról "BBB-"-ra, és a Morgan Stanley megerősítette korábbi felülsúlyozási ajánlását, továbbá a 10 143 forintos célárfolyamát.
Csütörtökön reggel a bank bejelentette, hogy megszü...
2017-07-30 07:04:18
Megbírságolta a jegybank a Magyar Cetelem csoportot
... jövedelemarányos törlesztőrészlet mutatóhoz (JTM) előírt eladósodottsági korlátot, valamint a felmentési eseteket sem alkalmazta megfelelően. Nem minden esetben végezte el az adóstársak adósminősítését, továbbá egyes hitelkonstrukcióknál a belső szabályozás is hiányos volt. Emellett tőkeszámítási, informatikai biztonsági, számviteli és adatszolgáltatási hiányosságok is felmerültek...
2017-01-27 10:12:12
BÉT - Elemzők: emelkedhetnek az árfolyamok pénteken
... az Erste Befektetési Zrt. elemzője azt mondta, annak ellenére vár emelkedést, hogy a Moody's Investors Service hitelminősítő megvonta Olaszország eddigi elsőrendű "A" kategóriás adósminősítését pénteken, az olasz gazdaság és az euróövezeti periféria egészének adósminőségi eróziójával és finanszírozási kockázataival indokolva a lépést.
Gabler Gergely, az Equilor Befektetési Zr...
2012-07-13 08:51:44
A világ legnagyobb bankjait minősítette le a Moody's
... Société Générale, a Deutsche Bank, a Royal Bank of Canada, a Royal Bank of Scotland, a Morgan Stanley, a Barclays és az HSBC osztályzatait érinti.
A cég négy bank hosszú távú adósminősítését egy fokozattal, tíz bankét két fokozattal, egy pénzintézetét pedig három fokozattal minősítette vissza; ez utóbbi leminősítést a Moody's a Crédit Suisse-re jelentette.
A banki lemin...
2012-06-22 07:05:02
1 
Címkék: Magyar Cetelem, Morgan Stanley, Erste Befektetési Zrt, Investors Service, Gabler Gergely, Equilor Befektetési Zr, Société Générale, Deutsche Bank, Royal Bank, Crédit Suisse-re, árfolyamok pénteken, világ legnagyobb, vállalat tovább, bank bejelentette, felmentési eseteket, adóstársak adósminősítését, belső szabályozás, olasz gazdaság, euróövezeti periféria, pénzintézetét pedig, banki lemin, jövedelemarányos, törlesztőrészlet, adósminősítését, eladósodottsági, diverzifikálja, finanszírozási, felminősítette, felülsúlyozási, hitelminősítő, tőkeszámítási, emelkedhetnek, megbírságolta, megerősítette, osztályzatait, kockázataival, célárfolyamát, pénzintézetét, hiányosságok, bejelentette, adósminőségi, leminősítést, informatikai, forgalomban, megfelelően, futamidővel, minősítette, szabályozás, befektetési, olaszország, euróövezeti, eróziójával, felmerültek, csütörtökön, árfolyamok, fokozattal, jelentette, legnagyobb, kategóriás, alkalmazta, adóstársak, számviteli, emelkedést, felmentési, biztonsági, emelkedett, indokolva,
© 2013 TVN.HU Kft.