Belépés
Csökkenő forgalomban mérséklődött a BUX a héten
... Nemzeti Bank alelnöke hétfőn kijelentette, hogy Magyarország gazdasága megérett az újabb felminősítésre. Amennyiben a Standard & Poor's hitelminősítőtől Magyarország megkapná a BBB adósosztályzatot, amelyet 2009 márciusában elveszített, a felminősítés jótékonyan hatna a forint árfolyamára, a várakozások pedig részben már a döntés előtt beépülhetnek.
A héten a Richter árfolyam...
2018-08-12 07:30:59
Olasz kormányalakítás - Moody's: leminősítés jöhet, ha nem csökken az olasz államadósság-ráta
... növekedési kilátásait - áll a Moody's keddi figyelmeztetésében.
Ha a Moody's a felülvizsgálat eredményeként egy fokozatnál nagyobb mértékben rontaná a "Baa2" hosszú távú olasz adósosztályzatot, azzal Olaszország e cég besorolási nyilvántartásában elveszítené befektetési ajánlású minősítését.
Keddi elemzésében a hitelminősítő "nagyon valószínűtlennek" nevezte, hogy az ola...
2018-05-29 13:12:15
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő 2018-ra összeállított menetrendjében Magyarország először március 9-én, vagyis jövő pénteken, ezután augusztus 31-én kerül sorra.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő az idén összesen hatszor vizsgálja a magyar államadós-besorolásokat, a kialakult gyakorlatnak megfelelően - más európai uniós szuverén adósok osztályzati felülvizsgálataiho...
2018-03-05 07:09:06
Pozitívra javította Görögország besorolásának kilátását a Standard & Poor's
... költségvetési helyzettel és a gazdasági stabilizációra utaló jelekkel indokolta a döntést.
A Moody's az addigi "Caa3"-ról egy fokozattal "Caa2"-re javította a hosszú futamú görög adósosztályzatot, és az új besoroláson szintén további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást hagyott érvényben.
A görög államadósság-besorolás azonban mindkét cégnél továbbra is mélye...
2017-07-21 19:43:58
Hitelminősítés - Az elemzők nem számítanak a Moody's-tól felminősítésre
... - mutatott rá Németh Dávid.Londoni pénzügyi elemzők azt valószínűsítik, hogy a nemzetközi hitelminősítő pénteken este nem módosítja a "Baa3" szintű, befektetési ajánlású magyar adósosztályzatot, sem annak stabil kilátását, mivel nemrégiben javította a besorolást a jelenlegi szintre. A Moody's tavaly november 4-én emelte vissza a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadós-...
2017-07-07 07:04:50
Felminősítette Görögországot a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Caa3"-ról egy fokozattal "Caa2"-re javította a hosszú futamú görög adósosztályzatot, és az új besoroláson további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást hagyott érvényben.
Az új görög szuverén besorolás továbbra is mélyen a spekulatív sávban van, kilenc fokozatnyira a befektetési aj...
2017-06-24 07:03:53
Hitelminősítés - Pénteken kezdődik a magyar államadós-osztályzatok idei hitelminősítői vizsgálatsorozata
...
Magyarország tavaly mindhárom globális hitelminősítőnél visszanyerte a befektetési ajánlású adósosztályzatot. A besorolások kilátása stabil, ami elvileg arra utal - bár ez nem szabály -, hogy a három cég jelenleg nem készül a magyar szuverén osztályzat módosítására.
Az idén a Standard & Poor's kezdi a magyar szuverén besorolások vizsgálatát. A cég Magyarország első idei ...
2017-02-23 15:22:29
Hitelminősítés - A jövő héten kezdődik a magyar államadós-osztályzatok idei hitelminősítői vizsgálatsorozata
...
Magyarország tavaly mindhárom piacvezető globális hitelminősítőnél visszanyerte a befektetési ajánlású adósosztályzatot.
Az idén a Standard & Poor's kezdi a magyar szuverén besorolások vizsgálatát. A cég Magyarország első idei értékelési időpontját február 24-re tűzte ki, ezután augusztus 25-én vizsgálja ismét a magyar adósosztályzatokat.
A Fitch Ratings szintén ké...
2017-02-17 14:33:07
Megvonta Törökországtól a befektetési ajánlású besorolást a Fitch Ratings
... nemzetközi hitelminősítő sem tart érvényben befektetési ajánlású államadós-besorolást, mivel a Moody's Investors Service és a Standard & Poor's már korábban visszasorolta a török adósosztályzatot a befektetésre nem ajánlott kategóriába.
A Standard & Poor's tartja érvényben a leggyengébb, "BB" hosszú távú osztályzatot Törökországra. Ez a besorolás két fokozattal marad el a bef...
2017-01-28 07:04:11
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... Moody's pénteken befektetési besorolást ad a magyar államadósságra.
A ház londoni elemzői is kiemelték, hogy a Moody's már egy éve pozitív kilátással tartja nyilván a magyar adósosztályzatot. Véleményük szerint emellett a magyar gazdaság javuló makromutatói is erőteljesen arra vallanak, hogy a Moody's a mostani felülvizsgálati időpontban a magyar államadós-osztályzat javítása...
2016-11-03 07:10:54
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Fitch Ratings, Felminősítette Görögországot, Megvonta Törökországtól, Nemzeti Bank, Németh Dávid, Investors Service, olasz államadósság-ráta, jövő héten, magyar adósosztályzatot, befektetési ajánlású, újabb felminősítésre, felminősítés jótékonyan, forint árfolyamára, várakozások pedig, döntés előtt, felülvizsgálat eredményeként, fokozatnál nagyobb, nemzetközi hitelminősítő, három piacvezető, idén összesen, kialakult gyakorlatnak, gazdasági stabilizációra, hosszú futamú, jelenlegi szintre, magyar államadós-, spekulatív sávban, besorolások kilátása, magyar szuverén, török adósosztályzatot, magyar államadósságra, magyar gazdaság, mostani felülvizsgálati, adósosztályzatot, hitelminősítőnél, hitelminősítőtől, valószínűtlennek, kormányalakítás, felülvizsgálati, menetrendjében, hitelminősítői, stabilizációra, hitelminősítés, törökországtól, felminősítésre, felminősítette, felülvizsgálat, valószínűsítik, államadósságra, hitelminősítő, besorolásának, költségvetési, görögországot, eredményeként, visszasorolta,
© 2013 TVN.HU Kft.