Belépés
Ropogós zabpelyhes bomba
... golyókat formálunk a masszából, kivajazott tepsibe tesszük, és meleg sütőben 25 percig sütjük. Amikor aranyszínűre sült, e...
2006-10-05 07:09:40
Sütőtökszorbet
... összekeverjük. Hűlni hagyjuk, majd 45 percre a fagyasztóba tesszük. A maradék cukrot felolvasztjuk,...
2006-10-05 06:52:50
Paradicsomgranita
... fagyasztóba állítjuk. Villával időnk...
2006-10-05 06:47:31
Dinnye-málna koktél
... kettévágjuk, kiszedjük a magjaikat, a húsukat felkockázzuk, és rob...
2006-10-04 15:36:07
Őszibarack-málna kompót
... kivesszük, hideg víz alá tartjuk, meghámozzuk, és felszeleteljük. Nagy tálba öntjük a kihűlt bort, a málnát és az őszibarackot, lefedjük, és 2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor kompótostálkákba adagoljuk a gyümölcsöket meg a kompótlevet, és a maradék citromfűvel díszítjük.


Variáció

Ha nincs citromfűlevelünk, illatosíthatjuk egy sárga vagy zöld citrom fi...
2006-10-02 07:36:21
Őszi gyümölcskoktél
... körtét kis kockákra vágjuk. A mazsolával együtt tálba öntjük, összekeverjük, folpackkal lefedjük, és 1 órára hűtőbe tesszük, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket és a diót. Talpas kelyhekbe adagoljuk, a lével meglocsoljuk, és hidegen tálaljuk.


Variáció

Konyak helyett rumot is használhatunk, a méz pedig lehet hársfa- vagy akácméz.


Finomabb le...
2006-10-02 07:34:29
Nektarin-ribizli saláta
... összekeverjük, majd folpackkal lezárjuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. Tálaláskor megmossuk, leszárítjuk...
2006-10-02 07:33:14
Narancsos eper
... kettévágjuk. A narancsgerezdekkel együtt tálba tesszük, és meglocsoljuk a narancssziruppal. Lefedjük, és 3 órára hűtőbe tesszük. Tálal...
2006-10-02 07:21:20
Mézeskalács parfé
... adjuk, és meglocsoljuk a narancslével. A tojásfehérjéből a cukorral elektromos habverővel kemény habot verünk, óvatosan hozzáforgatjuk a tejszínhabot és a mézeskalácsmorzsát. Négy pohárba adagoljuk, és legalább 3 órára mélyhűtőbe tesszük. Mézeskalács-darabkákkal és citromfű levélkékkel díszíthetjük.


Jó tudni

Kitűnő vendégváró étel, előre elkészíthető. ...
2006-10-02 07:10:22
Mézes puszedli
... összedolgozzuk a mézes margarinnal. Összekeverjük a kétfajta lisztet, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a mézeskalácsfűszert és a reszelt citromhéjat, majd egyenletesen a mézes keverékhez adagoljuk. Folpackkal lefedjük, és 45 percre hűtőbe tesszük. Lisztezett deszkán a tésztát átgyúrjuk. 8 egyenlő részre osztjuk, és kb. 4 cm átmérőjű rudakat sodrunk belőlük. Egyenlő részekre vágjuk, ...
2006-10-02 07:06:21
1 2 3 ...........................86 87 ..............129 130 .............171 172 173 
Címkék: fagyasztóba tesszük, maradék cukrot, húsukat felkockázzuk, kihűlt bort, maradék citromfűvel, sárga vagy, mazsolával együtt, lével meglocsoljuk, cukorral elektromos, mézes margarinnal, reszelt citromhéjat, mézes keverékhez, tésztát átgyúrjuk, kompótostálkákba, citromfűlevelünk, narancssziruppal, illatosíthatjuk, szódabikarbónát, tojásfehérjéből, felszeleteljük, hozzáforgatjuk, gyümölcskoktél, összedolgozzuk, sütőtökszorbet, összekeverjük, használhatunk, felolvasztjuk, egyenletesen, gyümölcsöket, díszíthetjük, elkészíthető, aranyszínűre, felkockázzuk, őszibarackot, narancslével, meglocsoljuk, tejszínhabot, kompótlevet, fagyasztóba, mézeskalács, citromfűvel, citromhéjat, kettévágjuk, meghámozzuk, darabkákkal, leszárítjuk, levélkékkel, margarinnal, mélyhűtőbe, tálaláskor, elektromos, habverővel, vendégváró, őszibarack, mazsolával, hozzáadjuk, lisztezett, folpackkal, keverékhez, zabpelyhes, kivajazott, adagoljuk, narancsos, díszítjük, kelyhekbe, átgyúrjuk, formálunk, masszából, megmossuk, magjaikat, kivesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.