Belépés
Gazdasági összeomlás...?
... dolgokat tehetnek már meg a technológia segítségével, amelyekkel visszaszerezhetik szuverenitásukat. Például India megköveteli az amerikai techcégektől, hogy ha ott működnek, osszák meg az adataikat a helyi vállalatokkal.
Az adatok versenyelőnyt jelentenek, India nem akarja, hogy külföldi techcégek irányítsák az országot. Hasonlóan, Európa sem szeretné, ha nagy cégek, mint a...
2023-06-26 22:00:27
Koronavírus - Az Egyesült Államokban meghaladta a kétezret a halálos áldozatok száma
... karanténba kell vonulnia. Az államban a rendőrség a legfőbb országutakon ellenőrzőpontokat állított fel, ahol a New York-i rendszámú autóknak kötelezően meg ke...
2020-03-29 07:04:02
A Vibert vizsgálja a GVH
... ingyenes.
A rendelkezésre álló információk alapján azonban az alkalmazás elérésének feltétele, hogy a fogyasztói regisztráció, illetve a szolgáltatások használata során a fogyasztók adataikat a vállalkozás rendelkezésére bocsássák. Valószínűsíthető, hogy az adataik átadásával a felhasználók ellentételezést nyújtanak a szolgáltatásért, azaz, a vállalkozás megtéveszthette a fo...
2020-02-28 11:01:51
A DK konzultációt indított az európai minimálbérről
... kutatóintézeteknek küldte el azt a javaslatot, amely alapján meg lehet alkotni az európai minimálbér szabályozását.
Kérdezték tőle, hogy a konzultáció résztvevőinek miért kell megadniuk személyes adataikat, például a lakcímüket. Dobrev Klára azt felelte, hogy szeretnék megismerni az ország különböző részein élő emberek véleményét.
Az Európai Néppárt, a zöldek, a szociáld...
2020-02-03 14:52:00
Povl Bang-Jensen dán diplomatára emlékeztek a 301-es parcellánál
... januárjában hívott létre, hogy felkutassa az 1956-os forradalom után elmenekült magyarokat és összegyűjtse tanúvallomásaikat.
A bizottság több mint száz tanút hallgatott meg, az ő adataikat nem volt hajlandó kiadni Povl Bang-Jensen. Felment az ENSZ-palota tetejére, és elégette a tanúk listáját, nehogy Magyarországon maradt rokonaikon, ismerőseiken bosszút állhassanak.
P...
2019-11-25 15:12:19
A világ adóssága minden idők legmagasabb szintjén áll!
... adósságállomány 2 billió dollárral magasabb, mint az alap által októberben kiadott becsült szám, mivel több ország adósságait is tartalmazza, akik korábban nem jelentették be frissített adataikat.

A globális hitelfelvétel szuverén és privát oldalainak bevonásával a GDD (Globális Adóssági A...
2018-12-26 13:30:33
Vb-2018 - A labdarúgó-vb informatikai kockázataira figyelmeztetnek kiberbiztonsági cégek
... felkészületlen felhasználókra nézve.
A Kaspersky szerint a nem biztonságos hálózatok használatakor a szurkolóknak ajánlatos gondoskodniuk a megfelelő védelemről, ha nem akarják veszélyeztetni adataikat. Vizsgálataik szerint ugyanis a világbajnokság 11 helyszínén található nyilvános wifi hálózatoknak nem mindegyike rendelkezik titkosítási- és hitelesítési algoritmussal. Így a ...
2018-06-05 17:29:39
1 HÓNAP, ÉS ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA
... hetekben elkezdte felugró ablakban magyarázni az adatvédelem fontosságát, miközben arra kéri a felhasználóit, hogy fogadják el a közösségi oldal szabályait, amelyek lehetővé teszik, hogy az adataikat felhasználhassák a célzott hirdetések hatékonyságának növelése érdekében.


A Google saját felületein (Gmail, Youtube és a kereső) már szintén intézkedett a felhasználó...
2018-04-29 12:06:43
1 HÓNAP, ÉS ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA
... hetekben elkezdte felugró ablakban magyarázni az adatvédelem fontosságát, miközben arra kéri a felhasználóit, hogy fogadják el a közösségi oldal szabályait, amelyek lehetővé teszik, hogy az adataikat felhasználhassák a célzott hirdetések hatékonyságának növelése érdekében.


A Google saját felületein (Gmail, Youtube és a kereső) már szintén intézkedett a felhasználó...
2018-04-29 12:05:37
Kifizetődő a testvérpárti kapcsolat? Nekik igen…
... menekültek ellen fog dolgozni, nem a menekültekért.
Siewert: Oké. Alá kell írnod ... minden regisztrálónak alá kell írnia egy beleegyezést, hogy megengedik, hogy kezeljük az adataikat.
Tolmács: Szerintem azt kérdezi, hogy az államtól maradhatnak-e titkosak.
Siewert: Hogy?
Tolmács: Az a kérdés, hogy a kormány nem tudna róla?
Alexsandrov: Igen.
Siew...
2018-04-06 20:33:26
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Egyesült Államokban, Povl Bang-Jensen, ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA, Például India, Dobrev Klára, Európai Néppárt, Globális Adóssági, halálos áldozatok, európai minimálbérről, 301-es parcellánál, világ adóssága, labdarúgó-vb informatikai, testvérpárti kapcsolat, technológia segítségével, amerikai techcégektől, helyi vállalatokkal, adatok versenyelőnyt, legfőbb országutakon, rendelkezésre álló, alkalmazás elérésének, fogyasztói regisztráció, szolgáltatások használata, fogyasztók adataikat, vállalkozás rendelkezésére, adataik átadásával, felhasználók ellentételezést, vállalkozás megtéveszthette, európai minimálbér, konzultáció résztvevőinek, ország különböző, 1956-os forradalom, bizottság több, tanúk listáját, alap által, globális hitelfelvétel, szurkolóknak ajánlatos, megfelelő védelemről, adatvédelem fontosságát, közösségi oldal, adataikat felhasználhassák, célzott hirdetések, államtól maradhatnak-e, szuverenitásukat, felhasználhassák, valószínűsíthető, kiberbiztonsági,
© 2013 TVN.HU Kft.