Belépés
Koronavírus - Az Egyesült Államokban meghaladta a kétezret a halálos áldozatok száma
... karanténba kell vonulnia. Az államban a rendőrség a legfőbb országutakon ellenőrzőpontokat állított fel, ahol a New York-i rendszámú autóknak kötelezően meg ke...
2020-03-29 07:04:02
A Vibert vizsgálja a GVH
... ingyenes.
A rendelkezésre álló információk alapján azonban az alkalmazás elérésének feltétele, hogy a fogyasztói regisztráció, illetve a szolgáltatások használata során a fogyasztók adataikat a vállalkozás rendelkezésére bocsássák. Valószínűsíthető, hogy az adataik átadásával a felhasználók ellentételezést nyújtanak a szolgáltatásért, azaz, a vállalkozás megtéveszthette a fo...
2020-02-28 11:01:51
A DK konzultációt indított az európai minimálbérről
... kutatóintézeteknek küldte el azt a javaslatot, amely alapján meg lehet alkotni az európai minimálbér szabályozását.
Kérdezték tőle, hogy a konzultáció résztvevőinek miért kell megadniuk személyes adataikat, például a lakcímüket. Dobrev Klára azt felelte, hogy szeretnék megismerni az ország különböző részein élő emberek véleményét.
Az Európai Néppárt, a zöldek, a szociáld...
2020-02-03 14:52:00
Povl Bang-Jensen dán diplomatára emlékeztek a 301-es parcellánál
... januárjában hívott létre, hogy felkutassa az 1956-os forradalom után elmenekült magyarokat és összegyűjtse tanúvallomásaikat.
A bizottság több mint száz tanút hallgatott meg, az ő adataikat nem volt hajlandó kiadni Povl Bang-Jensen. Felment az ENSZ-palota tetejére, és elégette a tanúk listáját, nehogy Magyarországon maradt rokonaikon, ismerőseiken bosszút állhassanak.
P...
2019-11-25 15:12:19
A világ adóssága minden idők legmagasabb szintjén áll!
... adósságállomány 2 billió dollárral magasabb, mint az alap által októberben kiadott becsült szám, mivel több ország adósságait is tartalmazza, akik korábban nem jelentették be frissített adataikat.

A globális hitelfelvétel szuverén és privát oldalainak bevonásával a GDD (Globális Adóssági A...
2018-12-26 13:30:33
Vb-2018 - A labdarúgó-vb informatikai kockázataira figyelmeztetnek kiberbiztonsági cégek
... felkészületlen felhasználókra nézve.
A Kaspersky szerint a nem biztonságos hálózatok használatakor a szurkolóknak ajánlatos gondoskodniuk a megfelelő védelemről, ha nem akarják veszélyeztetni adataikat. Vizsgálataik szerint ugyanis a világbajnokság 11 helyszínén található nyilvános wifi hálózatoknak nem mindegyike rendelkezik titkosítási- és hitelesítési algoritmussal. Így a ...
2018-06-05 17:29:39
1 HÓNAP, ÉS ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA
... hetekben elkezdte felugró ablakban magyarázni az adatvédelem fontosságát, miközben arra kéri a felhasználóit, hogy fogadják el a közösségi oldal szabályait, amelyek lehetővé teszik, hogy az adataikat felhasználhassák a célzott hirdetések hatékonyságának növelése érdekében.


A Google saját felületein (Gmail, Youtube és a kereső) már szintén intézkedett a felhasználó...
2018-04-29 12:06:43
1 HÓNAP, ÉS ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA
... hetekben elkezdte felugró ablakban magyarázni az adatvédelem fontosságát, miközben arra kéri a felhasználóit, hogy fogadják el a közösségi oldal szabályait, amelyek lehetővé teszik, hogy az adataikat felhasználhassák a célzott hirdetések hatékonyságának növelése érdekében.


A Google saját felületein (Gmail, Youtube és a kereső) már szintén intézkedett a felhasználó...
2018-04-29 12:05:37
Kifizetődő a testvérpárti kapcsolat? Nekik igen…
... menekültek ellen fog dolgozni, nem a menekültekért.
Siewert: Oké. Alá kell írnod ... minden regisztrálónak alá kell írnia egy beleegyezést, hogy megengedik, hogy kezeljük az adataikat.
Tolmács: Szerintem azt kérdezi, hogy az államtól maradhatnak-e titkosak.
Siewert: Hogy?
Tolmács: Az a kérdés, hogy a kormány nem tudna róla?
Alexsandrov: Igen.
Siew...
2018-04-06 20:33:26
Választás rendje elleni bűntett miatt emeltek vádat egy 2014-es ügyben
... választókerületük szerint illetékes választási irodához, amelyekről tudták, hogy hamisak, ugyanis az azokon szereplő emberek ténylegesen nem adtak ajánlást a részükre, a nevüket és a személyes adataikat az ajánlóívekre helyettük ismeretlenek írták rá, illetve azokat helyettük ismeretlenek írták alá.
Az ügy további nyolc vádlottja - rokonként vagy ismerősként - hamis ajánláso...
2018-03-14 11:01:34
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Egyesült Államokban, Povl Bang-Jensen, ÉLETBE LÉP AZ EU ÚJ ADATVÉDELMI CSODÁJA, Dobrev Klára, Európai Néppárt, Globális Adóssági, halálos áldozatok, európai minimálbérről, 301-es parcellánál, világ adóssága, labdarúgó-vb informatikai, testvérpárti kapcsolat, 2014-es ügyben, legfőbb országutakon, rendelkezésre álló, alkalmazás elérésének, fogyasztói regisztráció, szolgáltatások használata, fogyasztók adataikat, vállalkozás rendelkezésére, adataik átadásával, felhasználók ellentételezést, vállalkozás megtéveszthette, európai minimálbér, konzultáció résztvevőinek, ország különböző, 1956-os forradalom, bizottság több, tanúk listáját, alap által, globális hitelfelvétel, szurkolóknak ajánlatos, megfelelő védelemről, adatvédelem fontosságát, közösségi oldal, adataikat felhasználhassák, célzott hirdetések, államtól maradhatnak-e, azokon szereplő, személyes adataikat, ajánlóívekre helyettük, felhasználhassák, valószínűsíthető, adósságállomány, duvwuobxcaefrdz, figyelmeztetnek, kiberbiztonsági,
© 2013 TVN.HU Kft.