Belépés
Három százalék felett a brit infláció
A brit statisztikai hivatal (ONS) keddi adatismertetése szerint a lakhatási költségek nélkül számolt fogyasztói árindex 3,1 százalékkal volt magasabb novemberben, mint egy évvel korábban. Októberben és szeptemberben egyaránt 3 százalék volt a teljes kosárra számolt tizenkét havi brit infláció.
Nagy-Britanniában 2012 márciusa óta nem mértek a novemberinél gyorsabb éves infláció...
2017-12-12 12:10:26
Londoni elemzők: gyorsult, de valószínűleg tetőzött is a magyar gazdaság növekedési üteme a harmadik negyedévbe
...
Az egyik legnagyobb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics közgazdászai a keddi előzetes adatismertetés előtti prognózisukban közölték: a feltörekvő európai gazdaságokra kidolgozott növekedési előrejelző modelljük - Emerging Europe GDP Tracker - arra vall, hogy a térség hazai össztermékének éves összevetésű átlagos növekedési üteme a harmadik negyedévben 4,...
2017-11-13 16:12:42
Londoni elemzők: valamelyest tovább gyorsulhatott szeptemberben a magyar infláció
...
A Morgan Stanley globális bankcsoport londoni befektetési részlegének felzárkózó piacokkal foglalkozó elemzői a keddi adatismertetés előtti prognózisukban közölték: az augusztusi 2,6 százalék után a múlt hónapra 2,8 százalékos tizenkét havi inflációt várnak Magyarországon.
A ház szerint az általa valószínűsített gyorsulás fő hajtóerői között vannak az üzemanyagárak, val...
2017-10-09 18:14:25
Négyévi csúcsot állított be a brit infláció
...
A brit statisztikai hivatal (ONS) keddi adatismertetése szerint a fogyasztói árak a múlt hónapban 2,9 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban.
Legutóbb májusban mértek hasonló ütemű tizenkét havi inflációt Nagy-Britanniában. Az akkori, szintén 2,9 százalékos éves infláció 2013 júniusa óta a legmagasabb volt.
Augusztusra az elemzői konszenzus 2,8 száza...
2017-09-12 12:32:43
MNB: tovább gazdagodtak a háztartások az első negyedévben
... vásárlásával, amiből 27 milliárd a tőzsdei részvényekbe ment.Az életbiztosítási tartalékait 41 milliárd forinttal növelte a lakosság.

Horváth András, a Takarékbank elemzője az adatismertetés után az MTI-nek írt kommentárjában arra hívta fel a figyelmet, hogy a gazdaság és a reálbérek folyamatos és dinamikus növekedésével párhuzamosan tovább növekedhet a háztartások pénz...
2017-05-17 14:13:49
Infláció - Londoni elemzők: az idén nem várható az MNB kamatpolitikájának módosulása
... átlagosan 2,8 százalékos tizenkét havi inflációt valószínűsítettek márciusra.
A JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlegének elemzői a keddi adatismertetés után közölték: véleményük szerint a márciusi inflációs számok arra vallanak, hogy az MNB és a piac várakozásainál egy hónappal korábban tetőzhetett a legutóbbi inflációs gyorsulási szakas...
2017-04-11 17:53:58
Londoni elemzők: átmenetileg kissé lassulhatott a magyarországi infláció márciusban
...
A Morgan Stanley bankcsoport londoni befektetési részlegének feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzői a keddi adatismertetés előtti előrejelzésükben 2,8 százalékos tizenkét havi inflációt valószínűsítettek márciusra a februárban mért 2,9 százalékos éves drágulás után.
A ház szerint ez a pálya követi a legnagyobb nyugat-európai kereskedelmi partnerek, elsősorban Németorszá...
2017-04-10 15:32:41
Londoni elemzők: az új amerikai munkapiaci adatok után biztos a jövő heti Fed-kamatemelés
... ezer új állást valószínűsített a múlt hónapra.
Az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági elemzőház, a Centre for Economics and Business Research (CEBR) szakértői a pénteki adatismertetés utáni kommentárjukban közölték: véleményük szerint elhárult "az utolsó kis akadály is a most már gyakorlatilag biztos" jövő heti Fed-kamatemelés elől.
A CEBR elemzői hangsúlyozták: a...
2017-03-10 18:54:22
Londoni elemzők: a gyorsuló infláció ellenére nem várható egyelőre monetáris szigorítás
...
A KSH szerdai adatismertetése szerint a fogyasztói árak februárban átlagosan 2,9 százalékkal emelkedtek éves összevetésben a januári 2,3 százalékos és a decemberi 1,8 százalékos tizenkét havi infláció után.
A múlt havi infláció jórészt megfelelt a londoni előrejelzési konszenzusnak.
A szerdai adatismertetés után a JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport lond...
2017-03-08 19:23:39
Londoni elemzők: jelentősen gyorsulhatott februárban a magyarországi infláció
...
A Morgan Stanley bankcsoport londoni befektetési részlegének feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzői a szerdai adatismertetés előtti előrejelzésükben közölték, hogy februárra 2,8 százalékos tizenkét havi inflációt várnak a januárban mért 2,3 százalék után. Hangsúlyozták, hogy négy éve ez lenne a legmagasabb éves inflációs ütem Magyarországon.
A ház londoni elemzőinek vár...
2017-03-07 18:03:18
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Capital Economics, Emerging Europe GDP Tracker, Morgan Stanley, Horváth András, Business Research, brit infláció, magyar gazdaság, harmadik negyedévbe, magyar infláció, első negyedévben, magyarországi infláció, jövő heti, gyorsuló infláció, brit statisztikai, lakhatási költségek, évvel korábban, teljes kosárra, novemberinél gyorsabb, egyik legnagyobb, keddi előzetes, feltörekvő európai, térség hazai, harmadik negyedévben, keddi adatismertetés, múlt hónapra, általa valószínűsített, fogyasztói árak, múlt hónapban, legmagasabb volt, elemzői konszenzus, tőzsdei részvényekbe, életbiztosítási tartalékait, adatismertetés után, reálbérek folyamatos, háztartások pénz, márciusi inflációs, piac várakozásainál, hónappal korábban, legutóbbi inflációs, februárban mért, pálya követi, legnagyobb nyugat-európai, egyik legtekintélyesebb, pénteki adatismertetés, múlt havi, londoni előrejelzési, szerdai adatismertetés, januárban mért, legmagasabb éves, előrejelzésükben, adatismertetése, valószínűsített, életbiztosítási,
© 2013 TVN.HU Kft.