Belépés
Az EKB minden monetáris eszközzel rendelkezik a pénzügyi stabilitás biztosításához
... szükségesnek láttuk volna egy konkrét periódus kijelölését, azt meg is tettük volna".
A tájékoztatón az EKB elnöke hangsúlyozta, hogy a monetáris tanács kész bármikor a fennálló helyzethez igazítani a rendelkezésére álló eszközöket az inflációs cél eléréséhez fenntartható módon.
"Az euróövezeti növekedést veszélyeztető kockázatok kiegyensúlyozottnak mondhatók" - szögez...
2018-12-13 16:11:58
Szép napot mindenkinek!
... megvizsgálni, hogy az érzés mire mutat. Ha őszinte vagyok önmagamhoz, jobban megismerem magamat. Utána pedig kérjem Isten segítségét, hogy helyesen viszonyuljak önmagamhoz, az adott helyzethez, mert az érzelmeimet csak Isten kegyelmével együtt vagyok képes kezelni.
...
2018-11-05 08:56:52
Brexit - Hajlandó a tervezettnél tovább tisztségében maradni a Bank of England kormányzója
... meghosszabbításáról, de kijelentette: kész minden tőle telhetőt megtenni a zökkenőmentes Brexit elősegítésére, és annak érdekében is, hogy a Bank of England hatékonyan tudjon alkalmazkodni az új helyzethez.
Az 53 éves Carney, aki előzőleg a kanadai jegybank kormányzója volt, 2013. július 1-jén vette át a Bank of England irányítását, és eredetileg az idei évig, vagyis öt évre ...
2018-09-04 22:14:04
Erőszakmentes eszköz Európa iszlamizálódásának megelőzésére
... betartatásával kell és lehet küzdeni."

- Az iszlám terjedésének folyamatában hol tartunk most?
- Egy kutatás három esetet vizsgál a jelenlegi európai helyzethez képest: 1. Egyetlen új bevándorló sem érkezik. 2. Közepes mértékű a bevándorlás. 3. Tömeges a bevándorlás. Minden esetben az iszlám dinamikus növekedését látjuk a népességen belül. Töme...
2018-09-04 19:24:56
Levelezik a NER-értelmiség:
... mint amilyen Mohi Sándor Ahogy az Isten elrendeli címû filmjében hangzik el. Olga, a szép arcú roma hősnő otthonában ül, mellette férje új asszonya kuporog; a különös helyzethez Olga csak annyit fûz hozzá, megérti emberét, amiért másik lányt hozott a házhoz, elvégre őt már nagyon kiszikkasztotta az élet - tán huszonéves, ha lehet -, a férfi bizonyára tömör...
2018-06-10 09:26:58
A magyar vergődés Európa alján, ahogy még sosem láttad
... európaiak 84 százalékának (428 millió embernek) nagyobb, 16 százalékuknak (81 millió embernek) pedig kevesebb jövedelme volt a magyar társadalom közepénél lévőknél.

Ha a 2010-es helyzethez hasonlítjuk a legfrissebb adatokat, akkor nagyon érdekesen rajzolódik ki a tízszer egymillió magyar jövedelmi zárkózása.


Érdemes megfigyelni, hogy a magyar társadalo...
2018-04-07 11:14:51
Szép estét kívánok mindenkinek!
... teljességben. Munkahelyről hazaérve dolgozóként, és két perc múlva már nyitom az ajtót egy ismerősnek. Mindig más a szerep, sok jellegzetességünk van, tanult viselkedés minták az adott helyzethez, ösztönös és begyakorolt sémák, tanult elfogadott, társadalmi viszonyok, és vélemények, aminek mind csak megfelelünk, és bele sem gondolunk. De akkor a két percben, amikor éppen maszkot c...
2018-01-09 19:19:52
Megkezdődött a digitális nyelvstratégia kidolgozása
... használatát, most pedig már ott tartunk, hogy digitális kompetenciák nélkül csak lemaradni lehet a versenyben.
Hozzátette, kézenfekvő, hogy szövegeink is alkalmazkodnak ehhez az új helyzethez, így elengedhetetlen, hogy az iskolák is választ adjanak erre a kihívásra.
Pálfi Erika, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője a tanácskozáson azt emelte ki, 2022...
2017-11-24 12:42:14
Krónika 1. rész (társasági adó)
... hozzáadott értéket képviselő munkát végeznek.
Szerinte az a valós gond, hogy a kabinet nem a hazai kkv-k érdekeit tekinti elsődlegesnek, ami szerinte elszomorító munkaerőpiaci helyzethez vezetett.Mindez nem teszi kiszámíthatóvá, tervezhetővé az emberek életét - mondta.
Egyenlő esélyeket és versenyfeltételeket szorgalmazott minden vállalatnak, amit azonban szerinte az e...
2017-11-02 10:41:36
East-életműkoncert október 23-án az Arénában
... arra, hogy a csapat 1983-as Rések a falon albumának címadó, emblematikus dala egyértelműen erről szólt, akárcsak a Földközelben, mindkettő szövegét Ambrózy István írta. Szintén az akkori helyzethez, politikához kapcsolódott az Agymosás című szám eredeti szövege, amelyet azonban a cenzúra nem engedte át a szűrőn, csak átírás után.
Az East kilenc lemezzel a háta mögött 1994-ben...
2017-10-13 08:51:35
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Mohi Sándor Ahogy, Pálfi Erika, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Ambrózy István, pénzügyi stabilitás, tervezettnél tovább, magyar vergődés, digitális nyelvstratégia, konkrét periódus, monetáris tanács, fennálló helyzethez, rendelkezésére álló, euróövezeti növekedést, érzés mire, adott helyzethez, érzelmeimet csak, zökkenőmentes Brexit, kanadai jegybank, idei évig, iszlám terjedésének, kutatás három, jelenlegi európai, iszlám dinamikus, népességen belül, szép arcú, különös helyzethez, férfi bizonyára, magyar társadalom, 2010-es helyzethez, legfrissebb adatokat, tízszer egymillió, magyar társadalo, hazai kkv-k, emberek életét, csapat 1983-as, falon albumának, akkori helyzethez, háta mögött, minisztériumának, kiszikkasztotta, elengedhetetlen, alkalmazkodnak, biztosításához, rendelkezésére, kiszámíthatóvá, nyelvstratégia, betartatásával, erőszakmentes, szorgalmazott, életműkoncert, veszélyeztető, elősegítésére, munkaerőpiaci, százalékuknak, elsődlegesnek, alkalmazkodni, tanácskozáson, zökkenőmentes,
© 2013 TVN.HU Kft.