Belépés
Poloskainvázió
... Végtelenül kellemes az időtöltés ebben a 4 csillagos balatoni neves szállodában. Direkt nem írok nevet, mert bár természetesen a vezetéstől kaptunk egy új szobát, de a helyzet cselekvés nélkül aggasztó az egész épületben. A szomszéd család tegnap pici gyerekkel késő este távozott a helyzet miatt.":


Poloskainvázió egy balatoni hotelben

ht...
2018-10-12 18:46:06
Levelezik a NER-értelmiség:
... elképzelhető és elvárható szimbolikus lépését megtették, és mára demokratikus szempontból teljesen elfogadható, jobboldali párttá váltak. Berlusconi 1993-as lépésében azonban volt valami aggasztó, vagy legalábbis meghökkentő: egy könnyed mozdulattal felrúgta a második világháború vége óta uralkodó status quót, idejétmúlt ócskaságként háttérbe tolta az ideológiai és polit...
2018-06-10 09:26:58
Adventi versek
... várunk
Ünnepek-ünnepe...

Dömötör Ilona: ADVENTI ESTÉN


A sárra köd terül, vékonyka fátyol.
Sötétkék égen aranyhold világol.
A köd nem ér az égig.

A szívre gond borul, aggasztó, könnyes.
A kézhez bűn...
2017-12-06 17:00:46
Török puccskísérlet - Londoni elemzők: nincs feltörekvő piaci járványhatás
... Londonban.
A Markit londoni elemzői hangsúlyozzák, hogy a drágulás zöme hétfő óta következett be, ami azt jelzi, hogy a piacot a puccs után indult leszámolási hullám eszkalációja ugyanannyira aggasztja, mint a puccskísérlet közvetlen gazdasági következményei.
A török adóskockázat megugrását mutatja az is, hogy a piacon lévő, dollárban denominált török szuverén kötvények ...
2016-07-21 19:12:52
Monok ZsuzsannaMonok Zsuzsanna


Monok Zsuzsanna Kikelet Budaőrsön él. Verseit széles vers-skálán adja közkinccsé a természet, a család vagy szerelmi lírától a szűkebb haza, vagy hazafias versein át a gyermekversekig.

http://hirek18....
2016-07-03 20:00:17
Vicces okosságok!​
... matematika*

A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van.
A nő bármit megvesz, ami fél áron van.

* Általános összefüggések és statisztikák*

A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy.
A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül.

Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ.|...
2016-06-21 17:14:58
Aggasztó hírek érkeztek Gáspár Evelinről!Budapest - Anorexiától féltik Gáspár Győző lányát, Evelint, a fiatal lány rövid idő alatt 30 kilót fogyott!
Eddig mindenki csak ámult-bámult, milyen fantasztikus formában van. Sorra jöttek a tengerparti bikinis képek, de most állítólag ...
2016-05-20 15:02:57
Sir Attenborough 90 éves
... a törpe erszényesnyest, a Darwin hegyesorrú békája, a hátsó-indiai tobzoska, a levélfarkú csodakolibri és a Priamosz madárpillangója.

A világ túlnépesedése is foglalkoztatja. Aggasztja, hogy a bolygónk talán nem lesz képes ellátni a folyamatosan növekvő számú lakóját. Úgy találja, hogy a nők jogaiért kell kiállni a fejlett országokban, és biztosítani a taníttatásukat, h...
2016-05-09 17:51:38
Akinek az idő dolgozik!
... Lehet, hogy már csak idő kérdése, és megvalósulhat a nagy álom. Tényleg, egy órásnak milyen az időhöz való viszonya?
- Tulajdonképpen én mindig rettenetesen le vagyok maradva. Kicsit aggaszt, hogy 20-30 évre való munka van magam körül, amit megcsinálhattam volna, ha lett volna elég időm.
- És most is vesztett egy órát, a legutóbbi óraátállítással.
- Ne is mondja! Sz...
2016-04-24 13:00:19
Arany László: Az irgalom
... gróf Zichy Márthának.)


Mint purgatorium, kietlen, bús, setét,
Hol megtört vezeklő várja ítéletét,
Hol a lét epedés, az idő végtelen,
A lelken, mint köd ül aggasztó sejtelem, -
Hol Damoklesz-kard függ mindenik fej fölött,
S mint puszta szirten egy csoport hajó-törött,
Összebuj úr, szegény; nincs koldus, nincs király,
Bölcs és bolo...
2016-03-25 17:47:47
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Monok Zsuzsanna, Gáspár Evelinről, Arany László, Dömötör Ilona, ADVENTI ESTÉN, Monok Zsuzsanna Kikelet Budaőrsön, Gáspár Győző, Zichy Márthának, időtöltés ebben, vezetéstől kaptunk, helyzet cselekvés, egész épületben, szomszéd család, helyzet miatt, balatoni hotelben, könnyed mozdulattal, második világháború, szívre gond, drágulás zöme, puccs után, puccskísérlet közvetlen, török adóskockázat, piacon lévő, család vagy, szűkebb haza, férfi dupla, férfit addig, felesége költ, fiatal lány, tengerparti bikinis, törpe erszényesnyest, hátsó-indiai tobzoska, levélfarkú csodakolibri, világ túlnépesedése, bolygónk talán, folyamatosan növekvő, fejlett országokban, nagy álom, órásnak milyen, időhöz való, legutóbbi óraátállítással, csoport hajó-törött, gyermekversekig, madárpillangója, megcsinálhattam, óraátállítással, tulajdonképpen, poloskainvázió, következményei, foglalkoztatja, taníttatásukat, erszényesnyest, természetesen, hangsúlyozzák, összefüggések, puccskísérlet, túlnépesedése, megvalósulhat, járványhatás,
© 2013 TVN.HU Kft.