Belépés
Nagy István: Brüsszel csökkentené az agrárcélokra szánt összeget és többet költene migránspolitikára, ez meghív
... érkezhetett, hiszen beismerték, bevallották azt, hogy az európai uniós támogatásokat, amelyeket a gazdáknak kellene megkapni, migránscélokra kívánják fordítani" - fogalmazott az agrárminiszter, hozzátéve, ez teljesen fölösleges, meggondolatlan és veszélyes cselekedet, amit a magyar kormány a lehető leghatározottabban visszautasít.
A tárcavezető megerősítette, a kormány azt is...
2019-04-25 21:39:40
Szlovák agrárminiszter: Kelet-Közép-Európa győzelme, hogy fel lehet lépni a kettős termékminőséggel szemben
... eljutatott közleményében rámutatott: amikor a kettős élelmiszer- és termékminőség gyakorlatának problémájára és egy megoldás szükségességére felhívták a figyelmet az Európai Unió agrárminisztereinek tanácskozásán 2017 márciusában a kezdeményezésre többnyire kétkedés volt a válasz. A hátrányos megkülönböztetés által érintett - leginkább kelet-európai - országok közös nyomásgyakorlá...
2019-04-17 21:25:03
Csaknem hétszáz palack bort árvereznek el a győri Kantharosz gálán
... számítanak, hogy a befolyó, illetve szétosztandó összeg meghaladja a tavalyi 13,6 millió forintot.
Tagai István elmondta azt is, hogy a rendezvényt az idén is támogatja Nagy István agrárminiszter, aki - hozzájárulása mellett - egy különleges tokaji aszút ajánlott fel.
Pió Márta, a Kantharosz gála ötletgazdája arról beszélt, hogy az elmúlt tíz évben a gálán befolyt minteg...
2019-03-25 15:41:37
Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot
... jelentős fejlesztéseket hajtott végre az állami erdőkben.
Hozzátette, hogy ennek eredményeként az erdők "a leglátogatottabb turisztikai attrakciók közé emelkedtek".

Az agrárminiszter kitért arra, hogy a minisztérium következő feladata az ökoturisztikai fejlesztések hálózatának kialakítása. Ennek érdekében összehangolják az erdőgazdaságok és a nemzeti park igazgató...
2019-03-21 16:01:55
Agrárminiszter: további támogatást kapnak a fűszerpaprika termelők - BŐVÍTETT (új: energiaköltség-támogatás)
...
Közölte: a korábbi 10 ezer hektárról 1700 hektárra zsugorodott a fűszerpaprika vetésterülete Magyarországon.
Kérdésre válaszolva hozzátette, azért csökkent ilyen jelentősen a fűszerpaprika vetésterülete, mert a gazdák nem tudnak annyi jövedelmet termelni vele, mint amennyi a befektetett összeg.
Úgy vélte, ezen egyebek mellett a fogyasztói igények megteremtésével leh...
2019-03-14 12:31:17
Agrárminiszter: további támogatást kapnak a fűszerpaprika termelők
...
Közölte: a korábbi 10 ezer hektárról 1700 hektárra zsugorodott a fűszerpaprika vetésterülete Magyarországon.
Kérdésre válaszolva hozzátette, azért csökkent ilyen jelentősen a fűszerpaprika vetésterülete, mert a gazdák nem tudnak annyi jövedelmet termelni vele, mint amennyi a befektetett összeg.
Úgy vélte, ezen egyebek mellett a fogyasztói igények megteremtésével leh...
2019-03-14 09:01:03
Agrárminiszter: több mint 500 millió forint támogatást kap a fűszerpaprika ágazat
...
A Kalocsai Fűszerpaprika Zrt.-nél tartott sajtótájékoztatón az agárminiszter kiemelte: a fűszerpaprikát termelők sok problémát megfogalmaztak a külföldi import mennyiségével, alacsony árfekvésével, a megváltozott fogyasztói szokásokkal és a feketekereskedelemmel, valamint a klímaváltozással, az öntözés nehézségeivel kapcsolatban.
Ezekre mind választ kell adni, akárcsak a...
2019-03-12 20:38:43
Az EP tisztességtelen forgalmazói magatartásról szóló irányelvet fogadott el
... forintot), míg az e küszöbérték alatti vállalkozások differenciált szintű védelemben fognak részesülni.
Az Európai Parlament keddi végszavazása után a másik uniós jogalkotó, az Agrárminiszterek Tanácsa várhatóan hamarosan jóváhagyja az új irányelv szövegét, amely a hivatalos kihirdetését követő ötödik napon lép majd hatályba. A tagállamoknak két évük lesz, hogy az irányelvben...
2019-03-12 15:57:58
Újabb vállalkozások jöttek létre a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának keretében
...
Nagy István agrárminiszter a helyszínen elmondta, már látható, hogy a program eredményei a jövőbe mutatnak és példaként szolgálnak. A gazdaságfejlesztési program megélhetést és megmaradást biztosít a vajdasági magyar családoknak, és ez nemzetpolitikai és gazdasági kérdés egyben - jelentette ki.
A tárcavezető a magyarkanizsai mézüzem átadásakor kiemelte, hogy "a magyar-m...
2019-03-12 13:57:38
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... közteherviselésbe. Ezen társaságok szerinte profitjuk 40 százalékát tüntetik el az adózás elől, ezért feltette a kérdést: hogyan adóztatnák meg ezt a profitot?
Nagy István agrárminiszter szólt a GDP növekedéséről, amelyhez tavaly a mezőgazdaság is jelentősen hozzájárult. Ugyancsak említést tett a kutatás-fejlesztés jelentőségéről, az innovációról.
A multikról szólva ki...
2019-03-12 10:01:20
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Nagy István, Királyréti Kirándulóközpontot, Európai Unió, Tagai István, Kalocsai Fűszerpaprika Zrt, Európai Parlament, Agrárminiszterek Tanácsa, agrárcélokra szánt, kettős termékminőséggel, győri Kantharosz, fűszerpaprika termelők, fűszerpaprika ágazat, magyar kormány, európai uniós, gazdáknak kellene, tárcavezető megerősítette, kettős élelmiszer-, megoldás szükségességére, kezdeményezésre többnyire, hátrányos megkülönböztetés, különleges tokaji, gálán befolyt, állami erdőkben, leglátogatottabb turisztikai, agrárminiszter kitért, minisztérium következő, ökoturisztikai fejlesztések, nemzeti park, fűszerpaprika vetésterülete, befektetett összeg, fogyasztói igények, agárminiszter kiemelte, fűszerpaprikát termelők, külföldi import, megváltozott fogyasztói, öntözés nehézségeivel, másik uniós, hivatalos kihirdetését, helyszínen elmondta, program eredményei, jövőbe mutatnak, vajdasági magyar, magyarkanizsai mézüzem, adózás elől, multikról szólva, klímaváltozással, termékminőséggel,
© 2013 TVN.HU Kft.