Belépés
November

November...
Akárhogyis, van "nem-szép" arca is. Bár ezt a ködöset én szeretem, lágy, határtalan, szabad teret enged a fantáziának, melankolikus, "költői". Japán metszetek világa. De a folyamatos szürkeség, a fény hiánya engem is elkedvetlenít. Igaz, túlságosan is elké...
2023-11-21 00:17:39
A Varázsolás
... északába.
Gondolhassátok, vót ám kavarodás, de a végére minden jó lett, s a telihold lett tanúja, hogy egy jó kis lazsnakolás után Jóska végre megkérte feleségnek a Pirit.
Akárhogyis de bevált a varázsolás!
-Jaj de szípen tud mesélni ángyika, osztan együtt maradtak é? - kérdezi az egyik asszony
-Egybemaradtak, hát hogyne maradtak vóna, mer amit az Úr egybeaka...
2021-02-28 15:59:08
Székely viccek
... orvoshoz is viszik. Az
mindent rendben talál, a némaság oka számára is titok. Az idő múlik,
végülis a szülők beletörődnek. Ha nem beszél, hát nem beszél, az ő
fiacskájuk, akárhogyis. A tizennegyedik születésnapján ebédelni ül
össze a család. A tányérokban gőzölög a húsleves.
Egyszer csak megszólal a gyerek:
- Sót!
Az egész család meglepődik....
2018-07-06 16:09:40
elringatlak, eltakarlak.
... vessző.
Mi jön utána? Tőlünk függ. Emocionálisak vagyunk. Az érzelmeink irányítanak bennünket. Végigmegyünk a gyász szakaszain, elsiratjuk életünk letűnőben lévő szakaszát.
Akárhogyis
meg kell békélni a sorssal.

folyamatosan igyekeztem én is, de a nagy erőfeszítésekbe belebetegedtem.
Elveszítettem pár fontos embert, nagyon rövid idő alatt és ahogy...
2018-03-05 20:24:19
Székely viccek
... Aggódnak a szülők, orvoshoz is viszik. Az mindent rendben talál, a némaság oka számára is titok. Az idő múlik, végülis a szülők beletörődnek. Ha nem beszél, hát nem beszél, az ő fiacskájuk, akárhogyis. A tizennegyedik születésnapján ebédelni ül össze a család. A tányérokban gőzölög a húsleves.
Egyszer csak megszólal a gyerek:
- Sót!
Az egész család meglepődik.
...
2016-08-06 12:44:39
A Durián gyümölcs.
... eszünkbe.


Érett állapotban árasztja rothadó bűzét, a szag édeskés, nagyon kellemetlen. Akárhogyis: hazájában, Dél-Kelet Ázsiában a durián az egyik legértékesebb gyümölcsnek számít.

...
2016-02-14 20:13:13
A székely
... Aggódnak a szülők, orvoshoz is viszik. Az mindent rendben talál, a némaság oka számára is titok. Az idő múlik, végülis a szülők beletörődnek. Ha nem beszél, hát nem beszél, az ő fiacskájuk, akárhogyis. A tizennegyedik születésnapján ebédelni ül össze a család. A tányérokban gőzölög a húsleves.
Egyszer csak megszólal a gyerek:
- Sót!
Az egész család meglepődik.
...
2016-02-14 17:53:40
Ma 113 éve született...
... Simenont már ,,10 000 nő férfija"-ként ismerték, beismerten szexfüggő volt, akinek napi háromszori szeretkezésre volt szüksége. Jó néhány nő ingyen is odaadta magát neki, akárhogyis, ebből a tízezerből nyolcezret prostituáltnak mondtak. Valószínűsíthető viszont, hogy bár a Simenon életében szereplő nők száma óriási, azért jóval kevesebb, mint 10 000. Ebből a szempontból...
2016-02-13 15:43:12
Robert Burns
... KISLÁNY
COUNTRY LASSIE


Szénakaszálás idején
zöldellve ring a gabona,
virít a fehér lóhere,
rózsa pillant ide-oda.
Fejőszék mellől Bessie szól:
"Akárhogyis: férjhezmegyek!"
Ráncos anyóka ráfelel:
"Jó tanácsra hallgass, gyerek.

Most sereg kérőd van neked,
mert szép fiatal vagy; no hát,
ne siess, válassz ok...
2016-01-15 11:00:14
Mi a célotok ezen az oldlon?
Pola64=Kylie Kwong (akárhogyis tagadja!)...
2015-03-03 17:47:04
1 2 3 4 
Címkék: Robert Burns, Dél-Kelet Ázsiában, COUNTRY LASSIE, Pola64=Kylie Kwong, célotok ezen, folyamatos szürkeség, fény hiánya, végére minden, telihold lett, egyik asszony, szülők beletörődnek, tizennegyedik születésnapján, tányérokban gőzölög, egész család, érzelmeink irányítanak, gyász szakaszain, nagy erőfeszítésekbe, mindent rendben, szag édeskés, egyik legértékesebb, tízezerből nyolcezret, fehér lóhere, valószínűsíthető, erőfeszítésekbe, születésnapján, prostituáltnak, gondolhassátok, belebetegedtem, legértékesebb, tizennegyedik, elkedvetlenít, szénakaszálás, elveszítettem, szeretkezésre, emocionálisak, férjhezmegyek, egybemaradtak, beletörődnek, végigmegyünk, folyamatosan, melankolikus, tányérokban, lazsnakolás, gyümölcsnek, fantáziának, kellemetlen, elringatlak, irányítanak, szempontból, akárhogyis, meglepődik, határtalan, fiacskájuk, nyolcezret, varázsolás, tízezerből, túlságosan, folyamatos, eltakarlak, beismerten, feleségnek, igyekeztem, háromszori, elsiratjuk, érzelmeink, állapotban, szakaszain, megszólal, szexfüggő,
© 2013 TVN.HU Kft.