Belépés
Barnaky Miklós - Leszel-e?
... szívében, mindig van egy kis hely.
Kinek elmondhatom a gondomat talán,
Ha nem is tud segíteni sorsomnak baján.

Nem panaszkodok, nincsenek nagy bajok,
De néha akaratlanul is feltörnek a sóhajok.
Elmondani milyen szép kék az ég felettünk,
Ha távoli úton jártunk, már megjöttünk.

Kinek lelkében nem fészkel ármány,
Lenyűgöz személye, ...
2024-05-14 11:13:43
Energiát szolgáltat és fokozza az energiatermelést
... táplálékot fogyasztunk, mindenképpen vigyünk be C-vitamint is, mivel ez segíti a vas felszívódását és hasznosulását.

A nyugtalanláb-szindróma azt jelenti, hogy éjjel az illetőnek akaratlanul is mozog a lába. Ezt a problémát könnyedén lehet orvosolni, hogyha vasban gazdag táplálékokat fogyasztunk. A nyugtalanláb-szindróma elsősorban az idősebb embereket érinti.
...
2024-05-02 21:21:50
Minden szülő a lényével nevel.
... kiélés-elfojtás körében, a gyerek is ezt fogja tenni, részint azért, mert más megoldási mintát nem is lát maga előtt, részint pedig azért, mert a szülő ezt a léttaktikát a gyerekre is akaratlanul átviszi.
Amivé sikerült lenned, azt adod át.
Mást nem is tudsz, hiszen magad sem ismered, s különben is: a valódi nevelés nem szavakon át, hanem a lélek és a test sok ezer látha...
2024-04-23 11:36:43
Einstein Idézetek - Gondolatok
... ritkán gondolkodom szavakban. Eszembe ötlik egy gondolat, és én igyekszem szavakban kifejezni."

“Mindannyian akaratlanul és meghívás nélkül látogatunk a Földre. Nekem elég, ho...
2024-04-21 23:00:20
Baranyi Ferenc: Rondó

Baranyi Ferenc: Rondó

Ma ingerült voltam vele,
de nem szabad, hogy megbocsássa.
Akaratlanul bosszút áll, ha
most sem lesz egy rossz szava se.

Lelke jósággal van tele -
s ennek gyötör ellenhatása.|...
2024-03-11 17:56:21
Laren Dorr: A magámyos dalnok
... bútorozott; végül megtalálta a reggeliző Laren Dorrt.
Laren mellett üresen állt egy szék, az asztal roskadozott az ételtől és italtól. Sharra leült, kezébe vett egy meleg süteményt, és akaratlanul elmosolyodott. Laren visszamosolygott rá.
Még ma elmegyek - mondta a lány két falat között. - ne haragudj, Laren. Meg kell találnom a kaput.
A férfit reménytelen szomorúsá...
2024-02-16 21:00:27
Gyógyító ételízesítők
... részek szólnak a beteg embernek adandó ételek készítéséről. Ráadásul mivel a pirospaprika egyeduralkodóvá válása előtt a magyar konyha bővelkedett a különféle zöld fűszerekben, akarva-akaratlanul is tettek pár lépést az egészség védelmében. (Egyébként a paprikát kezdetben dísznövényként tartották, majd a szegedi szerzeteseknek és a parasztságnak köszönhetően előbb gyógyszerként vá...
2024-02-02 22:14:24
Eszenyi István: A sorsolás
... azt, hogy pirossal van írva rá a név. Nem olvasná el? - kérte meg a pénztárost.
A tanítónénié! Villant át a fejében, és már olvasatlan készült is kimondani a nevet, de valamiért akaratlanul ránézett a cetlire.
Azon, szép gömbölyű betűkkel írva, -ahogy ma már csak az öreg tanítónénik tudnak,- annak a biciklit csodáló nehéz sorsú kisfiúnak neve állt.
Ahhoz, hog...
2023-12-19 17:39:59
Akkor is hasznos a folát, ha nem vagyunk terhesek
... során fellépő szövődmények kockázatait.

Mire is jó még a folát?
Sokan ismerhetik a nyugtalanláb-szindróma kifejezést. Ez főleg éjszaka jelentkezik és ilyenkor a lábak akaratlanul és nyugtalanul mozognak is. Egyes tanulmányok szerint az alacsony folátszint is oka lehet a probléma kialakulásának.

A folsavkiegészítés ezen kívül nagyon hatékony lehet a kog...
2023-12-11 22:09:05
Futásomat elvégeztem
... Így kell élni, és így kell meghalni. Hazamenetelünk egyszerű lesz, ha a Szentlélek olyan állapotba hoz bennünket, hogy a halál angyala nem érhet minket váratlanul.
Szomorú lehet akaratlanul elvinni, leszakítva, mint éretlen gyümölcsöt a fáról. Az éretlen alma ragaszkodik a helyéhez, és sokan keményen ragaszkodnak a gazdagságukhoz. Annyira ragaszkodnak a földi dolgokhoz, hogy ...
2023-11-05 20:41:25
1 2 3 .............................178 179 ...............268 269 ...............356 357 358 
Címkék: Barnaky Miklós, Einstein Idézetek, Baranyi Ferenc, Laren Dorr, Eszenyi István, Laren Dorrt, lényével nevel, magámyos dalnok, gondomat talán, illetőnek akaratlanul, problémát könnyedén, idősebb embereket, valódi nevelés, rossz szava, reggeliző Laren, asztal roskadozott, meleg süteményt, férfit reménytelen, beteg embernek, pirospaprika egyeduralkodóvá, magyar konyha, különféle zöld, egészség védelmében, paprikát kezdetben, szegedi szerzeteseknek, parasztságnak köszönhetően, öreg tanítónénik, biciklit csodáló, lábak akaratlanul, alacsony folátszint, probléma kialakulásának, folsavkiegészítés ezen, halál angyala, éretlen alma, földi dolgokhoz, energiatermelést, visszamosolygott, egyeduralkodóvá, kialakulásának, szerzeteseknek, dísznövényként, gazdagságukhoz, hazamenetelünk, gyógyszerként, elmosolyodott, parasztságnak, felszívódását, hasznosulását, mindenképpen, pirospaprika, köszönhetően, ragaszkodnak, ételízesítők, készítéséről, szövődmények, nyugtalanláb, táplálékokat, akaratlanul, tanítónénié, panaszkodok,
© 2013 TVN.HU Kft.