Belépés
Tudose-nyilatkozat - Egyes román publicisták is bírálták az akasztással fenyegetőző román kormányfőt
... veszélyeztette, amelyet vagdalkozásával védeni akart.
"Nem kell nemzetbiztonsági doktorátus annak megértéséhez, hogy saját országod biztonságát veszélyezteted, ha kormányfőként akasztással fenyegetsz egy kisebbséget. Az egyedüli megoldás: szórj mielőbb hamut a fejedre, és kérjél bocsánatot" - tanácsolja a román kormányfőnek a Hotnews publicistája.
Tapalaga szerint ahelye...
2018-01-12 16:42:50
Kilenc év fegyházbüntetést kapott egy akasztással fenyegetőző férfi
...
Koszta János tájékoztatása szerint a vádlott, Tóth Gábor 2010 áprilisában ittas állapotban azt követelte a feleségétől, hogy az vallja be, megcsalta őt. A nő tagadott, férje ezért a kislánytól is megkérdezte, hogy az anyja megcsalta-e őt. A gyermek félelmében igennel válaszolt.
A vádlott erre többször megütötte az asszonyt, akinek a feje vérezni kezdett, majd megfenyege...
2012-06-04 16:04:06
Kuncze, az emberbarát kultúrlé
... hogy a feszült helyzetben, a kiélezett viták világában sok politikusnál elszakad a cérna. A tényen azonban nem változtat, hogy sem a Dunába lőtt zsidókon szórakozó Zuschlag, sem az akasztással ,,fenyegetőző" Arnóth, sem a gyenge idegeiről híres Kuncze nem való politikusnak.

Kíváncsian várjuk az SZDSZ reakcióját. Vajon megtűrnek-e maguk között egy olyan politi...
2009-03-07 22:44:28
1 
Címkék: Koszta János, Tóth Gábor, akasztással fenyegetőző, emberbarát kultúrlé, egyedüli megoldás, román kormányfőnek, anyja megcsalta-e, gyermek félelmében, vádlott erre, feje vérezni, feszült helyzetben, kiélezett viták, tényen azonban, akasztással &#8222, gyenge idegeiről, olyan politi, fegyházbüntetést, nemzetbiztonsági, vagdalkozásával, veszélyezteted, veszélyeztette, kormányfőként, tájékoztatása, politikusnál, megértéséhez, politikusnak, publicistája, kormányfőnek, kisebbséget, fenyegetőző, akasztással, megkérdezte, feleségétől, biztonságát, nyilatkozat, áprilisában, publicisták, félelmében, kormányfőt, helyzetben, bocsánatot, kíváncsian, tanácsolja, fenyegetsz, reakcióját, doktorátus, emberbarát, állapotban, kislánytól, megfenyege, kiélezett, megtűrnek, megütötte, válaszolt, idegeiről, változtat, megcsalta, világában, szórakozó, követelte, többször, asszonyt, egyedüli, tagadott, tapalaga, kultúrlé, zuschlag, zsidókon, bírálták, elszakad, országod,
© 2013 TVN.HU Kft.