Belépés
Gulyás: az ellenzéki pártoknak "óriási a felelősségük" az erőszakért a tüntetéseken
...
Gulyás Gergely azt mondta, az Országgyűlés szerdai ülésén az ellenzék magatartása törvénytelen, agresszív és erőszakos volt, néhányan pedig az utcán is úgy érezték, ha ellenzéki képviselőknek szabad így viselkedni, akkor nekik is lehet.
Kiemelte, sem a képviselők, sem az ellenzéki politikai aktivisták nem állhatnak a törvények fölött.
A Fidesz 2006-ban, "az államcső...
2018-12-17 16:12:19
Kormányszóvivő: az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit
...
Kijelentette: az utcai erőszak minden formája elfogadhatatlan, a törvényeket, hiszen Magyarország jogállam, mindenkinek be kell tartania.
Az "agresszív politikai aktivisták" azonban nem tisztelik sem a karácsony ünnepét, sem a törvényeket, és nem tisztelnek más, törvénykövető állampolgárokat sem - fogalmazott Hollik István.
A kormányszóvivő szerint "amit az utcai er...
2018-12-15 11:31:21
Fidesz: a "bevándorláspárti Soros-hálózat" szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten
...
"Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció, semmit sem tisztelnek, számukra semmi sem szent. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket" - értékelte az eseményeket a kormánypárti politikus.
Hidvéghi Balázs szerint ezeken a tüntetéseken ugyanaz az 1000-1500 ember vesz részt, akiket a "Soros-hálózat" korábbi politikai rendezvényein már láthatta...
2018-12-14 12:11:59
Hollik: a járulékcsökkentés minden munkavállalót érint
...
Hozzátette: a szocialisták idején még 27 százalék volt a munkáltatói járulék, ez jövőre - egy folyamatos csökkentés eredményeként - csak 17,5 százalék lesz.
Ez jelentős terhet vesz le a munkáltatókról, ezzel segítve a bérek dinamikusan emelkedését - mutatott rá.
Elmondta: folytatódnak a béremelések, de a kormány munkáltatókkal és munkavállalókkal folytatott egyeztet...
2018-12-14 12:02:15
Gulyás: agresszív politikai aktivisták vettek részt a szerdai budapesti tüntetésen
...
A tárcavezető szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján az ellenzék előző napi parlamenti akciójáról - az elnöki emelvényre vezető lépcsők elfoglalásáról, hangoskodásról - azt mondta: szomorú és példátlan, ami az Országházban történt, az ellenzék egésze tette magát nevetségessé a méltatlan, az alkotmányos rendet veszélyeztető akciójával. A kormánypárti többség azonban megőrizte...
2018-12-13 13:11:57
Sarah Gordy Down-kóros színésznő és aktivista díszdoktori címet kapott egy brit egyetemen
...
A 40 éves Gordy a Hívják a bábát és a Ház az Eaton Place-en című sorozatokban szerepelt, és számos alakalommal felszólalt a tanulási nehézségekkel küzdő emberek érdekében. A színésznő novemberben az első Down-szindrómás nő lett, akit a Buckingham-palotában a Brit Birodalom Rendjével (MBE) tüntettek ki.
A Nottinghami Egyetemen megtartott köszönőbeszédében úgy fogalmazott,...
2018-12-13 11:31:21
A bebörtönzött Oleh Szencov helyett a rendező képviselői vették át az EP Szaharov-díját
... az ember".
Az 50 ezer euróval járó kitüntetést idén 30. alkalommal osztotta ki az Európai Parlament.
Az utolsó körben a díj jelöltjei között volt még Násszer Zefzafi marokkói aktivista, illetve a Földközi-tengeren bevándorlók életét mentő civil szervezetek.
A nyertest az EP házbizottságaként működő, úgynevezett Elnökök Konferenciája választotta ki
A Nobel-béke...
2018-12-12 14:52:07
Mi Hazánk: vonják vissza a "rabszolgatörvényt"!
...
Hangsúlyozta, a magyar embereknek tisztességes munkaidőben megkeresett tisztességes fizetésre van szükségük, a munkaerő-hiányt pedig nem azzal kell megoldani, hogy rabszolgaként agyon dolgoztatják őket.
Kiemelte, a túldolgoztatottság miatt a nem működő egészségügyet terhelnék tovább beteg és rokkanttá vált emberekkel, valamint tovább gyorsítanák a kivándorlást.
Toro...
2018-12-12 12:51:56
Becsületsértési pert indított Navalnij ellen az orosz nemzeti gárda igazgatója
...
Zolotov, aki korábban párbajra hívta ki Navalnijt, egymillió rubeles (mintegy 4,3 millió forintos) kártérítést követel becsületének és üzleti hírnevének megsértéséért amiatt, hogy az aktivista Korrupcióellenes Küzdelem Alapítványa korrupcióval vádolta meg az általa irányított fegyveres testületet és őt magát is.
Az ellenzéki vlogger még augusztusban azt állította, hogy ...
2018-12-11 15:20:00
Kijev tájékoztató füzeteket készít az orosz titkosszolgálatok ukrajnai tevékenységéről
...
Vaszil Hricak, az SZBU főnöke kijelentette, hogy nem véletlenül választották ezt a két témát tervezett brosúrasorozatuk első két kiadványának. Szerinte ugyanis az orosz titkosszolgálatok Ukrajnában vallási konfliktusokat szítanak és ezzel együtt közvetlen terrorcselekményeket provokálnak, amelyek ürügyül szolgálhatnak majd az orosz fegyveres erők számára egy nyílt katonai bea...
2018-12-10 21:12:32
1 2 3 ...................230 231 .........345 346 ..........459 460 461 
Címkék: Sarah Gordy Down-kóros, Oleh Szencov, Gulyás Gergely, Hollik István, Hidvéghi Balázs, Eaton Place-en, Brit Birodalom Rendjével, Nottinghami Egyetemen, Európai Parlament, Násszer Zefzafi, Elnökök Konferenciája, Korrupcióellenes Küzdelem Alapítványa, Vaszil Hricak, ellenzéki pártoknak, agresszív politikai, erőszakos tüntetéseket, járulékcsökkentés minden, szerdai budapesti, brit egyetemen, bebörtönzött Oleh, rendező képviselői, orosz nemzeti, orosz titkosszolgálatok, ellenzék magatartása, ellenzéki politikai, törvények fölött, utcai erőszak, karácsony ünnepét, kormányszóvivő szerint, kormánypárti politikus, tüntetéseken ugyanaz, 1000-1500 ember, szocialisták idején, munkáltatói járulék, folyamatos csökkentés, bérek dinamikusan, kormány munkáltatókkal, tárcavezető szokásos, ellenzék előző, elnöki emelvényre, ellenzék egésze, alkotmányos rendet, kormánypárti többség, tanulási nehézségekkel, színésznő novemberben, első Down-szindrómás, utolsó körben, magyar embereknek, munkaerő-hiányt pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.