Belépés
A Nestlé átadja a Szerencsi védjegyet a Szerencsi Bonbon Kft.-nek
... szerződés a kakaó termékekre nem vonatkozik, ezek esetében továbbra is a Nestlé Hungária Kft.-nél marad a "Szerencsi" védjegy használatának joga.
A védjegyhasználati megállapodás aláírásán Nagy István agrárminiszter stratégiai jelentőségűnek nevezte az élelmiszeripart, amelynek erősítését nagyban szolgálják a mostani megállapodáshoz hasonló, példa nélküli lépések.
A szer...
2018-12-11 18:35:15
Szakmai együttműködési megállapodásokat kötött az Agrárminisztérium a horgászszövetséggel
...
A dokumentumok aláírásán Nagy István agrárminiszter elmondta, hogy a Nemzeti halgazdálkodási és horgászati stratégiáról, valamint a Horgászati program végrehajtásáról szóló kormányhatározat alapján megszületett az a törvénymódosítás, amely meghatározza a horgászszövetség közfeladatait és a szükséges források jogcímeit. Január 1-jétől így már biztosított a Mohosz közfeladatain...
2018-12-07 13:31:40
Kreml: Putyin nem sértődött meg amiatt, hogy Trump lemondta a kétoldalú találkozót
... beutazását. Az elnöki tanácsadó sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy elmaradt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter athéni látogatása, amelyet a kétoldalú barátsági és együttműködési szerződés aláírásának 25. és a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 190. évfordulójára.
Usakov a tárgyalások várható témaköreiről szólva elmondta, hogy Görögország érdeklődést ...
2018-12-04 17:32:11
Együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetem és a Siemens
... egyetemi szemeszter második félévében, vagyis 2019 elején indul villamosmérnöki alapképzésben - közölte Dale A. Martin, a Siemens magyarországi vállalatának vezetője.
A megállapodás aláírásán a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a jövő munkaerőpiaci kihívásaira a duális képzés készíti fel a leghatékonyabban a pályakezdőket. Magyarországon elsőként a Siemens...
2018-11-29 23:08:31
Maláj utasszállító - Az áldozatok hozzátartozói beperelték Oroszországot
... követeljen választ Vlagyimir Putyin orosz elnöktől a tragédiával kapcsolatos nyitott kérdésekre.
Az amerikai elnök Párizsban az első világháborút lezáró tűzszünet 1918. november 11-i aláírásának 100. évfordulója alkalmából találkozott Putyinnal, akivel a hónap végén a G20-ak argentínai csúcstalálkozóján is tanácskozik majd.
2014. július 17-én Kelet-Ukrajna felett rakétat...
2018-11-23 16:33:07
LMP: Budapestet végérvényesen gyámság alá helyezték
...
Gál József, az ellenzéki párt budapesti képviselője szombaton sajtótájékoztatón, a dokumentum aláírásának bejelentésére reagálva hangsúlyozta, a közfejlesztési tanács felállításával kivették a Fővárosi Közgyűlés és a budapesti lakosok kezéből annak lehetőségét, hogy maguk döntsék el, milyen városban szeretnének élni.
Az LMP politikusa azt mondta, a korábbi századokban l...
2018-11-17 22:56:23
MSZP: Orbán Viktor és Tarlós István Budapest kifosztásáról írt alá szándéknyilatkozatot
...
Horváth Csaba, a szocialisták budapesti képviselője szombaton sajtótájékoztatón reagált a dokumentum aláírásának bejelentésére.
"A szándéknyilatkozat annyit sem ér, mint a papír, amelyre nyomtatták" - fogalmazott az ellenzéki politikus, majd hozzátette, Tarlós István "bábfőpolgármesterként" folytathatja munkáját, hiszen egy kérdésre elismerte, akkor is támogatja a Fides...
2018-11-17 22:56:08
Innovációs célú megállapodást kötött az ITM és a Közbeszerzési Hatóság
...
A megállapodás aláírásán Rigó Csaba Balázs, a KH elnöke a közpénzek felhasználásában, az állami vállalatoknál is indokoltnak nevezte az innovációs és fenntarthatósági szempontok érvényesítését. Mindezt a magyar gazdaság versenyképességének és a hatékonyságának javítása is megköveteli - tette hozzá.
Felidézte, hogy a hatóság 2018-ra meghirdette a fenntartható közbeszerzé...
2018-10-31 15:32:48
Román ifjúsági szervezetek is tiltakoznak az román nyelv oktatására vonatkozó törvénymódosítás ellen
... tekintik a kisebbségek hozzáférését az oktatáshoz, hiszen ezen múlik a romániai integrációjuk.
"Ez annál is inkább fontos, mert hamarosan száz éve lesz a Gyulafehérvári Nyilatkozat aláírásának, amelyben kiterjedt jogokat ajánlottak az együtt élő nemzeti kisebbségeknek" - áll a közös nyilatkozatban.
Az aláíró szervezetek olyan törvénymódosítást kérnek a kormánytól, amel...
2018-09-26 19:58:29
Kásler: a kormány mindent megtesz azért, hogy szabadságban élhessünk
... helyeztek el a Cipők a Duna-parton emlékműnél.
Az ünnepség közös mécsesgyújtással ...
2018-08-23 23:13:36
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: Szerencsi Bonbon Kft, Óbudai Egyetem, Orbán Viktor, Tarlós István Budapest, Közbeszerzési Hatóság, Nestlé Hungária Kft, Nagy István, Szergej Lavrov, Dale, Siemens Zrt, Vlagyimir Putyin, Fővárosi Közgyűlés, Horváth Csaba, Tarlós István, Rigó Csaba Balázs, Gyulafehérvári Nyilatkozat, kétoldalú találkozót, áldozatok hozzátartozói, román nyelv, kormány mindent, kakaó termékekre, védjegyhasználati megállapodás, mostani megállapodáshoz, dokumentumok aláírásán, horgászszövetség közfeladatait, szükséges források, elnöki tanácsadó, kétoldalú barátsági, tárgyalások várható, megállapodás aláírásán, jövő munkaerőpiaci, duális képzés, tragédiával kapcsolatos, amerikai elnök, első világháborút, hónap végén, ellenzéki párt, dokumentum aláírásának, közfejlesztési tanács, budapesti lakosok, korábbi századokban, szocialisták budapesti, ellenzéki politikus, kérdésre elismerte, közpénzek felhasználásában, állami vállalatoknál, magyar gazdaság, hatékonyságának javítása, hatóság 2018-ra, fenntartható közbeszerzé,
© 2013 TVN.HU Kft.