Belépés
Együttműködési megállapodás a Honvédelmi Sportszövetség és a MEFS között
... fizikai aktivitás. Ehhez kell a feltételrendszert megteremteni, amiben a Honvédelmi Sportszövetség támogatását bírjuk" - tette hozzá a MEFS főtitkára.
Az együttműködési megállapodás aláírásán elhangzott: a MEFS kezdeményezi, hogy az UNESCO által szeptember 20-ra kijelölt Egyetemi Sport Nemzetközi Napja keretében, illetve az egyéb felsőoktatási sportnapokon kiemeltként kezeljé...
2019-01-15 15:11:41
Az albán nyelv is hivatalossá vált Macedóniában
... Ennek ellenére a törvényhozás már a szükséges alkotmánymódosítást is megszavazta, és várhatóan rövi...
2019-01-15 12:01:26
Macron és Merkel január 22-én írják alá az új német-francia barátsági szerződést
... tekinti új céljának - jelezte az Élysée-palota.
A francia elnöknek és a német kancellárnak idén ez lesz az első találkozója. Két évvel ezelőtt döntöttek arról, hogy az Élysée-szerződés aláírásának ötvenötödik évfordulója alkalmából kiegészítik a dokumentumot egy újabb szerződéssel.
"Az Aachen-szerződés a gazdaságpolitika, a kül- és biztonságpolitika, az oktatás, a kultú...
2019-01-08 19:25:01
A Nestlé átadja a Szerencsi védjegyet a Szerencsi Bonbon Kft.-nek
... szerződés a kakaó termékekre nem vonatkozik, ezek esetében továbbra is a Nestlé Hungária Kft.-nél marad a "Szerencsi" védjegy használatának joga.
A védjegyhasználati megállapodás aláírásán Nagy István agrárminiszter stratégiai jelentőségűnek nevezte az élelmiszeripart, amelynek erősítését nagyban szolgálják a mostani megállapodáshoz hasonló, példa nélküli lépések.
A szer...
2018-12-11 18:35:15
Szakmai együttműködési megállapodásokat kötött az Agrárminisztérium a horgászszövetséggel
...
A dokumentumok aláírásán Nagy István agrárminiszter elmondta, hogy a Nemzeti halgazdálkodási és horgászati stratégiáról, valamint a Horgászati program végrehajtásáról szóló kormányhatározat alapján megszületett az a törvénymódosítás, amely meghatározza a horgászszövetség közfeladatait és a szükséges források jogcímeit. Január 1-jétől így már biztosított a Mohosz közfeladatain...
2018-12-07 13:31:40
Kreml: Putyin nem sértődött meg amiatt, hogy Trump lemondta a kétoldalú találkozót
... beutazását. Az elnöki tanácsadó sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy elmaradt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter athéni látogatása, amelyet a kétoldalú barátsági és együttműködési szerződés aláírásának 25. és a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 190. évfordulójára.
Usakov a tárgyalások várható témaköreiről szólva elmondta, hogy Görögország érdeklődést ...
2018-12-04 17:32:11
Együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetem és a Siemens
... egyetemi szemeszter második félévében, vagyis 2019 elején indul villamosmérnöki alapképzésben - közölte Dale A. Martin, a Siemens magyarországi vállalatának vezetője.
A megállapodás aláírásán a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a jövő munkaerőpiaci kihívásaira a duális képzés készíti fel a leghatékonyabban a pályakezdőket. Magyarországon elsőként a Siemens...
2018-11-29 23:08:31
Maláj utasszállító - Az áldozatok hozzátartozói beperelték Oroszországot
... követeljen választ Vlagyimir Putyin orosz elnöktől a tragédiával kapcsolatos nyitott kérdésekre.
Az amerikai elnök Párizsban az első világháborút lezáró tűzszünet 1918. november 11-i aláírásának 100. évfordulója alkalmából találkozott Putyinnal, akivel a hónap végén a G20-ak argentínai csúcstalálkozóján is tanácskozik majd.
2014. július 17-én Kelet-Ukrajna felett rakétat...
2018-11-23 16:33:07
LMP: Budapestet végérvényesen gyámság alá helyezték
...
Gál József, az ellenzéki párt budapesti képviselője szombaton sajtótájékoztatón, a dokumentum aláírásának bejelentésére reagálva hangsúlyozta, a közfejlesztési tanács felállításával kivették a Fővárosi Közgyűlés és a budapesti lakosok kezéből annak lehetőségét, hogy maguk döntsék el, milyen városban szeretnének élni.
Az LMP politikusa azt mondta, a korábbi századokban l...
2018-11-17 22:56:23
MSZP: Orbán Viktor és Tarlós István Budapest kifosztásáról írt alá szándéknyilatkozatot
...
Horváth Csaba, a szocialisták budapesti képviselője szombaton sajtótájékoztatón reagált a dokumentum aláírásának bejelentésére.
"A szándéknyilatkozat annyit sem ér, mint a papír, amelyre nyomtatták" - fogalmazott az ellenzéki politikus, majd hozzátette, Tarlós István "bábfőpolgármesterként" folytathatja munkáját, hiszen egy kérdésre elismerte, akkor is támogatja a Fides...
2018-11-17 22:56:08
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....65 66 67 
Címkék: Honvédelmi Sportszövetség, Szerencsi Bonbon Kft, Óbudai Egyetem, Orbán Viktor, Tarlós István Budapest, Egyetemi Sport Nemzetközi Napja, Nestlé Hungária Kft, Nagy István, Szergej Lavrov, Dale, Siemens Zrt, Vlagyimir Putyin, Fővárosi Közgyűlés, Horváth Csaba, Tarlós István, albán nyelv, kétoldalú találkozót, áldozatok hozzátartozói, feltételrendszert megteremteni, együttműködési megállapodás, egyéb felsőoktatási, francia elnöknek, német kancellárnak, első találkozója, újabb szerződéssel, kakaó termékekre, védjegyhasználati megállapodás, mostani megállapodáshoz, dokumentumok aláírásán, horgászszövetség közfeladatait, szükséges források, elnöki tanácsadó, kétoldalú barátsági, tárgyalások várható, megállapodás aláírásán, jövő munkaerőpiaci, duális képzés, tragédiával kapcsolatos, amerikai elnök, első világháborút, hónap végén, ellenzéki párt, dokumentum aláírásának, közfejlesztési tanács, budapesti lakosok, korábbi századokban, szocialisták budapesti, ellenzéki politikus, kérdésre elismerte,
© 2013 TVN.HU Kft.