Belépés
Fehérorosz elnökválasztás - Lengyelország és a balti országok államfői a hatósági erőszak beszüntetését sürgeti
... menekültként élő, sclerosis multiplexben szenvedő fehérorosz férfi. Azt követeli, hogy az EU tegyen konkrét lépéseket a fehéroroszországi konfliktus megoldására.
Csernyavszki ez ügyben aláírásgyűjtést is kezdeményezett, amelyet az EP-iroda előtt felállított sátrakban fehérorosz aktivisták végeznek.
David Sassoli, az EP elnöke csütörtökön az elnyomás és az erőszak beszün...
2020-08-13 18:13:04
Menesztette a mohácsi jegyzőt a város polgármestere
... indító szervezet mást nem jelölhetett az idő rövidsége miatt. Bár az MSZP polgármesterjelöltjét a DK, a Jobbik, a Momentum, a Fidesz is visszalépésre szólította fel, utóbbi szervezet aláírásgyűjtésbe is kezdett ennek érdekében, az MSZP-s jelölt egyetlen indulóként szerepelt a választáson; 1867 szavazatot kapott, míg több mint 4000-en érvénytelenül szavaztak a megjelent csaknem 600...
2020-08-03 18:43:34
Fidesz-KDNP: a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket
... az ügyben. 2022-2023-ra olyan infrastrukturális fejlesztések készülnek el, amelyek lehetővé teszik ezt - fejtette ki.
Nacsa Lőrincet arról is kérdezték, hogy a szocialisták aláírásgyűjtést indítottak a balatoni szabad strandokért, illetve hogy a Momentum matricákat helyez olyan érdekeltségekhez, amelyek szerintük kormány-közeli vállalkozókhoz kerültek.
A kereszténydemo...
2020-07-18 14:02:10
Hétfőn kezdődik a választási időszak Romániában
... jogszabály lerövidítette a választási előkészületek időtartamát, és felére csökkentette a jelölésekhez szükséges támogatói aláírások számát. Lehetővé tették az elektronikus (internetes) aláírásgyűjtést, továbbá azt is, hogy a pártok és a független jelöltek elektronikus úton juttassák el a választási bizottsághoz az induláshoz szükséges dokumentumokat.
Az idei önkormányzati vá...
2020-07-17 15:22:29
SZNT: szombaton folytatódhat az aláírásgyűjtés a nemzeti régiókért
...
Izsák Balázs közölte: szombaton ismét élesítik az online felületet, így a kezdeményezést az Európai Unió minden tagállamából aláírhatják. Ugyanakkor önkénteseik is elindulnak az ívekkel, így aki még nem támogatta a kezdeményezést, az elkövetkező három és fél hónapban megteheti - tette hozzá.
Hangsúlyozta, a kezdeményezés sikere nagymértékben attól függ, hogy mekkora les...
2020-07-17 08:31:12
Koronavírus - MSZP: a kormány adja a tűzijáték árának egy részét a Lánchíd felújítására!
... önkormányzatokkal, hogy - a járványhelyzet miatt legalább idén - eltöröljék a belépődíjat a fizetős strandokon.
Molnár Zsolt emlékeztete...
2020-07-16 13:02:34
Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP a balatoni szabadstrandokért
... Magyarországon a Fidesz által pénzelt oligarchák minden negyedik kilométeren építkezést folytatnak", és ezek nem a közjót szolgálják, hanem luxusberuházások - fogalmazott.
Kifejtette, az aláírásgyűjtést azért indítják, hogy a kormány engedje el a szabadstrandok belépődíját, és az állam kárpótolja az önkormányzatokat a kieső bevétel miatt.
Árok Kornél elmondta, az aláírás...
2020-07-16 11:52:41
Nem hitelesítette az NVB a nemzeti konzultációval kapcsolatos népszavazási kezdeményezést
... felel meg a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvének, mert kérdést a Kúria korábban már hitelesítette, a benyújtó 40 ezer aláíró ívet kért, azonban mégsem kezdte meg az aláírásgyűjtést. Továbbá a kérdésben szereplő korábbi helyesírási hibát is fenntartva (soroksári helyett "sorogsági") nyújtotta be a kérdést az NVB-nek.
Az NVB nem hitelesítette Ákos Zoltán magán...
2020-07-15 18:37:03
SZNT: jövő hétvégén folytatódhat az aláírásgyűjtés
... "papírforma szerint" jövő szerdán fogadhatja el a rendeletet az általános ügyek tanácsa, 17-én hirdethetik ki, másnaptól léphet hatályba. Így július 18-án, szombaton folytatódhat az aláírásgyűjtés.
A külügyi megbízott azt mondta: korábban a gyűjtést az is nehezítette, hogy a koronavírus-járvány idején a hírek csak a járványról szóltak. Ugyanakkor úgy látja, ez a téma továbbra...
2020-07-10 21:53:03
Varga Judit: folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése
... hangsúlyozta, hogy az 1 millió aláírás kritériuma mellett azt a feltételt is teljesíteni kell, mely szerint a tagállamok negyedében meghatározott számú aláírást kell elérni.
Az aláírásgyűjtés tavaly május 7-én indult, és egy év alatt egymillió szignónak kellett összegyűlnie legalább hét tagállamból ahhoz, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel. Bár összegyűlt az e...
2020-07-09 20:22:57
1 2 3 ...........................87 88 .............130 131 ..............173 174 175 
Címkék: Varga Judit, Székely Nemzeti Tanács, David Sassoli, Nacsa Lőrincet, Izsák Balázs, Európai Unió, Molnár Zsolt, Árok Kornél, Ákos Zoltán, Európai Parlament, balti országok, hatósági erőszak, mohácsi jegyzőt, város polgármestere, választási időszak, nemzeti régiókért, kormány adja, tűzijáték árának, balatoni szabadstrandokért, nemzeti konzultációval, fehéroroszországi konfliktus, erőszak beszün, megjelent csaknem, szocialisták aláírásgyűjtést, balatoni szabad, választási előkészületek, jelölésekhez szükséges, független jelöltek, választási bizottsághoz, induláshoz szükséges, idei önkormányzati, online felületet, elkövetkező három, kezdeményezés sikere, járványhelyzet miatt, fizetős strandokon, közjót szolgálják, aláírásgyűjtést azért, kormány engedje, szabadstrandok belépődíját, állam kárpótolja, kieső bevétel, kérdésben szereplő, általános ügyek, külügyi megbízott, hírek csak, járványról szóltak, téma továbbra, tagállamok negyedében, aláírásgyűjtés tavaly, aláírásgyűjtésbe, rendeltetésszerű,
© 2013 TVN.HU Kft.