Belépés
Két kulcsjátékosával hosszabbított a BVSC női vízilabdacsapata
...
"Hat éve vannak nálunk és most 2022-ig hosszabbítunk velük, de bízunk benne, hogy tovább is maradnak majd. A válogatott alapemberei, úgyhogy nagy erősítést jelentenek nekünk, hogy a következő években is a BVSC színeiben vízilabdáznak" - nyilatkozta a szerdai sajtótájékoztatón Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke.
Petrovics Mátyás vezetőedző elmondta, továbbra is fontos ...
2019-09-18 17:01:36
Önkormányzat 2019 - Etikus kampányról állapodtak meg a listát állító szervezetek Óbudán
...
Az aláírók együttműködést vállalnak az önkormányzati választásokat felvezető tisztességes kampány lefolytatására - emeli ki a III. kerületi önkormányzat MTI-hez eljuttatott közleménye.
A nyilatkozatban rögzítik, hogy az október 13-ára kitűzött választást megelőző kampányidőszakban tisztességes eszközökkel kampányolnak. "Különös tekintettel védik a III. kerület köztisztas...
2019-09-18 16:51:54
Önkormányzat 2019 - Szövetséget alapítottak ellenzéki polgármesterjelöltek
... szolgálva összefogni, elősegíteni és érvényesíteni a magyar önkormányzati rendszer átalakításával, megváltoztatásával kapcsolatos közös álláspontjukat - írták.
A közös nyilatkozatot aláírók szándéka, hogy városvezetőkként munkájukat a közpénzek felhasználásának átláthatóságával és nyilvánosságával, valamint objektív és pártatlan tájékoztatással végezzék, a városüzemeltetési é...
2019-09-16 17:23:01
Önkormányzat 2019 - Az MSZP-Párbeszéd ingatlanmutyi miatt aggódik a Óbudai-szigettel kapcsolatban
... rögzítette: tűzbe teszi a kezét a VIII. kerületi kampánycsapatért, ezért is tartanak este a Pál utcai fiúk VIII. kerületi szobránál demonstrációt.
Egy másik kérdésre, hogyan ellenőrzik az aláírók személyi számát, ha nincs adatbázisuk, a főpolgármester-jelölt azt mondta, egy algoritmus segítségével, mivel azok utolsó számjegye egy olyan szám, amelyet a korábbi számok adnak ki ...
2019-09-13 11:51:23
V4-csúcs - Közös nyilatkozat - A V4 csoport eltökélten támogatja a nyugat-balkáni országok európai uniós integr
... lendületét, amelyet a reformok végrehajtásából és a macedón-görög névvita megoldásából keletkezett, és nyissák meg a csatlakozási tárgyalásokat Észak-Macedóniával és Albániával.
Az aláírók várakozásuknak adtak hangot, hogy a Szerbiával és Montenegróval folyó csatlakozási tárgyalások fel fognak gyorsulni a következő Európai Bizottság megbízatása alatt.
Egyben reményüket f...
2019-09-12 18:22:07
Amerikai vállalatvezetők levélben sürgetik a szenátust a fegyvervásárlás szigorítására
... ügyben már benyújtott törvényjavaslatokat. "A fegyveres erőszak megelőzhető" - fogalmaznak a levélben, hangsúlyozva, hogy ehhez viszont törvényhozói támogatás kell.

A levelet aláírók szerint azonban nem csupán a vásárlások előtti szigorúbb ellenőrzésre van szükség, hanem arra is, hogy a szövetségi bíróságok elrendelhessék, hogy olyan emberek ne juthassank kézifegyverek...
2019-09-12 18:11:48
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a stadionépítés a lopás szinonimája
... fotóval dokumentálni és nyilvánosságra hozni.
Sem a VIII. kerületi, sem más kerületi kampányban nem használnak fel olyan adatokat, amelyeket a törvény tilt, például az ajánlóíveket aláírók adatait - rögzítette, hozzátéve, csak és kizárólag olyan állampolgárokkal vannak kapcsolatban, akik ehhez a törvényeknek megfelelően hozzájárultak.
Karácsony Gergely szerint a fotón, a...
2019-09-09 14:01:49
Jogsértőnek ítélte a török alkotmánybíróság tíz értelmiségi elítélését
... része pedig elmenekült.
A petícióhoz számos török és külföldi egyetem oktatója adta a nevét, kezdetben 1128, majd végül 2212 ember, köztük a neves gondolkodó, Noam Chomsky is.
Az aláírók elítélték a kormány által folytatott "szándékos és tervezett mészárlást", amely szerintük "a török törvények és a Törökország által aláírt nemzetközi egyezmények semmibe vételével" zajlo...
2019-07-27 11:42:11
Cenzúra címén az orosz alkotmánybírásághoz fordult a Pionyer moszkvai mozi
... levélben kérték Vlagyimir Megyinszkij kulturális minisztertől, hogy állíttassa le a szerintük kegyeletsértő, valamint az orosz (szovjet) ember "alsóbbrendűségét propagáló" film bemutatását. Az aláírók szerint a "szélsőséges információt tartalmazó" filmnek a sztálingrádi győzelem 75. évfordulóján való bemutatása "arcul köpése mindazoknak, akik ott elestek".
A Pionyer a tilalo...
2019-07-26 18:41:56
Stratégiai megállapodás az innovatív elektronikus fizetési megoldások terjedéséért a Debreceni Egyetemen
... folyamatos önképzésre alkalmas szakemberek kibocsátása. Ennek ma már része az innovatív megoldások elsajátítása a pénzügyi területen is - fűzte hozzá.
A közlemény hangsúlyozza: az aláírók szellemi erőforrásaik szinergiáinak kiaknázásával tehetnek a magasabb pénzügyi kultúra megteremtéséért, hogy ezen a szakterületen is Magyarország versenyképes maradjon, és akár vezető szere...
2019-07-18 19:32:04
1 2 3 ...............47 48 .......70 71 .......93 94 95 
Címkék: Debreceni Egyetemen, Szatmáry Kristóf, Petrovics Mátyás, Európai Bizottság, Karácsony Gergely, Noam Chomsky, Vlagyimir Megyinszkij, listát állító, nyugat-balkáni országok, fegyvervásárlás szigorítására, lopás szinonimája, török alkotmánybíróság, innovatív elektronikus, válogatott alapemberei, következő években, szerdai sajtótájékoztatón, aláírók együttműködést, önkormányzati választásokat, nyilatkozatban rögzítik, október 13-ára, magyar önkormányzati, közös nyilatkozatot, közpénzek felhasználásának, másik kérdésre, aláírók személyi, algoritmus segítségével, olyan szám, korábbi számok, reformok végrehajtásából, macedón-görög névvita, csatlakozási tárgyalásokat, aláírók várakozásuknak, következő Európai, fegyveres erőszak, levelet aláírók, vásárlások előtti, szövetségi bíróságok, törvény tilt, ajánlóíveket aláírók, törvényeknek megfelelően, petícióhoz számos, neves gondolkodó, aláírók elítélték, kormány által, török törvények, szerintük kegyeletsértő, aláírók szerint, sztálingrádi győzelem,
© 2013 TVN.HU Kft.