Belépés
Propolisz tinktúra gyógyhatásairól
... kiváló az ínyvérzés csillapítására is.

A propolisznak két fajtája ismeretes: a nyers, amely kis barna csomók sokasága és édes-keserű illatú, valamint az alkoholos tinktúra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a propolisz tinktúra hogyan hozhat enyhülést és gyógyulást számos egészségügyi problémában.

A következő betegségek gyógyíthatók propolisz tinktúrával:
...
2020-10-06 22:09:31
Elsősegély kerti növényekkel
... az 5 gyógynövényt, amelyre bármikor szükségünk lehet, ezért érdemes belőlük legalább 1-1 tövet tartani. Igen, mi magunk is előállíthatunk természetes gyógyírt különböző bajainkra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan.


Íme öt, igen népszerű és közkedvelt gyógyhatású növény, amelyek alapvető hozzávalói lehetnek a száz százalékban természetes elsősegélycsomagunknak:...
2019-02-10 12:56:28
Hogyan segítsünk? Tippek és tanácsok: elsősegély
A nyár a felhőtlen kikapcsolódás ideje. Ám óhatatlanul előfordulhatnak apróbb-nagyobb kellemetlenségek, balesetek. Az alábbiakban sorra vesszük a leggyakrabban előforduló nyári sérüléseket, s bemutatjuk: mit tegyünk, hogy egy darázscsípés vagy bokaficam ne tegye tönkre a hónapokig tervezett, jól megérdemelt nyaralást.

Hogyan csomagoljak?

Vannak bizonyos "varáz...
2018-06-01 12:52:02
lyenek a legújabb magyarországi gyógyhelyek
... a jég, akkor Sárvár két településrésze is megkapta a gyógyhely minősítést.
Azóta Mezőkövesd-Zsórifürdő, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Szigetvár és Tapolca is gyógyhely lett. Az alábbiakban bemutatjuk az ,,újoncokat".

Sárvár-Gyógyvarázs és Sárvár-Arborétum


Közel három évtized után Sárvár volt az első magyar település, ami megfelelt a gyógy...
2016-01-09 11:17:25
5-részes elsősegélycsomag kerti gyógynövényekből
... pont a saját kertünk az, amely segíthet visszatérni az önfeledt boldogságot sugárzó fotók birodalmába. Igen, mi magunk is előállíthatunk természetes gyógyírt különböző bajainkra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan.

Íme öt, igen népszerű és közkedvelt gyógyhatású növény, amelyek alapvető hozzávalói lehetnek a száz százalékban természetes elsősegélycsomagunknak:
...
2015-07-01 07:37:17
Ne dobd el a gránátalma héját !
Amikor megtisztítjuk a gránátalmát, a héjat sokszor gondolkodás nélkül a szemétbe dobjuk.
Az alábbiakban egy sor értékes dolgot olvashatunk, hogy miért is hasznos az eddig haszontalannak hitt héj.

Az első lépés az, hogy a héjat ne dobjuk el, hanem tegyük száradni, majd hatékonyan alkalmazhatjuk például a legmakacsabb gyomorfertőzések és bélpanaszok elkerülésére is....
2015-05-06 20:50:36
Badiny Jós Ferenc : Ősvallásunk nyomában
... építése a NAPJÁRÁS útján közli az "égi rendelkezéseket".

Talán ismét helyénvaló lesz, ha megemlítjük - ezzel a tárgykörrel foglalkozó - néhány szakembernek a véleményét is az alábbiakban: "...a római katolikus egyház valóban ma is "üzemeltet" kerek templomokat, de ezek, éppen sajátos alaprajzi elrendezésüknél fogva, végeredményben mégiscsak alkalmatlanok a bennük jelenl...
2015-04-07 14:56:23
Gránátalma héjából
...

Amikor megtisztítjuk a gránátalmát, a héjat sokszor gondolkodás nélkül a szemétbe dobjuk. Az alábbiakban egy sor értékes dolgot olvashatunk, hogy miért is hasznos az eddig haszontalannak hitt héj.

Az első lépés az, hogy a héjat ne dobjuk el, hanem tegy...
2015-02-15 09:25:55
Táppénz 2015: nagyot változik a szabályozás
... Központ írása.
A táppénzre vonatkozó szabályok 2015-ben jelentősen változtak. A táppénzt érintő módosítások a 2014. évi 186-os valamint a 187-es Magyar Közlönyben hirdették ki. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a táppénzre vonatkozó főbb módosításokat.

Keresőképtelenség igazolása:

A módosítás lehetővé tette, hogy az ellenőrző (fő)orvos, ha az orvosi ...
2015-01-15 17:48:24
Botos László : Így volt – hogyan tovább?
... hirdetni, hogy a Kárpát-medencének nincs őstörténete, és a honvisszatérés idejében is csak nagyon gyéren lakott szláv népi terület volt.

Hogy ezt a zavart megvilágítsuk, itt az alábbiakban bemutatjuk Dr. Bódi Dezső által készített és részemre megküldött térképet. Ez a bizonyítás elbír bármilyen ellenvetést. Így meggyőződhetünk arról, hogy a Kárpát-medencének messze a...
2013-01-31 06:38:48
1 2 3 4 
Címkék: Badiny Jós Ferenc, Botos László, Azóta Mezőkövesd-Zsórifürdő, Magyar Közlönyben, Bódi Dezső, legújabb magyarországi, gránátalma héját, ínyvérzés csillapítására, alkoholos tinktúra, alábbiakban bemutatjuk, propolisz tinktúra, következő betegségek, száz százalékban, felhőtlen kikapcsolódás, alábbiakban sorra, leggyakrabban előforduló, darázscsípés vagy, hónapokig tervezett, gyógyhely minősítést, első magyar, saját kertünk, önfeledt boldogságot, héjat sokszor, szemétbe dobjuk, eddig haszontalannak, első lépés, legmakacsabb gyomorfertőzések, tárgykörrel foglalkozó, római katolikus, bennük jelenl, táppénzre vonatkozó, táppénzt érintő, 187-es Magyar, alábbiakban részletesen, módosítás lehetővé, honvisszatérés idejében, zavart megvilágítsuk, bizonyítás elbír, gyógynövényekből, elsősegélycsomag, gyomorfertőzések, kellemetlenségek, elrendezésüknél, meggyőződhetünk, rendelkezéseket, előfordulhatnak, sóstógyógyfürdő, gyógyhatásairól, településrésze, honvisszatérés, végeredményben, alkalmazhatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.