Belépés
Nem tudják átadni az embernek
... Összesen 39 háztartást követtek nyomon, amelyből 10 háztartásban volt kimutatható minimum egy háziállatban maga a vírus, vagy az ellene termelődött antitestek.

Számokkal is alátámasztották az eredményeket. Ez alapján a megvizsgált 17 macska 47,1 százaléka és 59 kutya 15,3 százaléka volt érintett a vírussal ezekben a háztartásokban.

A FERTŐZÖTT HÁZIÁLLATOK TÖB...
2021-01-06 23:24:16
A pitypang gyógyhatásai
... étvágyserkentő, májműködést javító hatása miatt fogyasztják.

A pitypang gyökerében lévő különleges hatóanyagokat a Windsori Egyetem tudósai is vizsgálták. Így laborvizsgálatokkal is alátámasztották, hogy a pitypang gyökérben olyan hatóanyagok vannak, amelyek képesek megölni a rákos sejteket.

A 72 éves John di Calor-t is rákkal kezelték, három éven keresztül...
2020-12-02 23:33:30
Egészségtelen táplálékok és hatásaik
... Ilyen például a kenyér, a péksütemények és a tésztafélék, amelyeknek szintén vannak egészségügyi kockázatai, de hosszú távon még a hangulatunkat is befolyásolhatják. Számtalan kutatás alátámasztotta ugyanis, hogy van összefüggés az egyszerű szénhidrátok és a mentális betegségek kialakulása között.

Manapság nagyon sok étel tartalmaz finomított cukrot. A cukor egy nagyon ...
2020-10-22 20:22:46
Az izlandi zuzmó gyógyhatásai
... úton is.

A népi gyógyászat a zuzmót már a 17. században is használta, elsősorban légzőszervi panaszok és tüdőbetegségek kezelésére.

Hatásait a közelmúltban is alátámasztották kísérletekkel, mely szerint a készítmény a torokfájást és a rekedtséget is hatásosan enyhítette.

Mit tartalmaz?
Savas keserűanyagokat (cetrár, fumár, protocetrár és lich...
2020-10-16 23:12:24
Meglepő: a sírás jó hatásai
... fájdalomcsillapítóként működnek.

Empátiát vált ki:
Érdekes, de a sírás kedvező hatásai ezzel még mindig nem értek véget. Mint ezt több brit egyetem szakértőinek közös kutatása alátámasztotta, az egyfajta biológiai vészvillogóként is működik, mely jelzést küld az ember környezetében tartózkodók felé. Kivívja empátiájukat, és segítségnyújtásra, támogatásra ösztönzi ...
2020-10-12 20:52:24
Lábizomgörcs ellen - természetesen
... pohár víz naponta")
A dehidratáció is gyakran okoz izomgörcsöket. Azonban a gyakran emlegetett tanács, hogy ,,igyunk 8 pohár vizet naponta" tudományosan nem alátámasztott. Ennek az elméleteknek nincsen valóságalapja. A sokszor túlzásba vitt vízivás sem oldja meg a dehidratációt.

Dr. Joseph Mercola szerint*:
Az a tanács, hogy naponta igyunk meg...
2020-10-07 07:41:10
Előző életekre vonatkozó jelek
... véletlen, ám sokak szerint ez valóban bizonyíték a reinkarnációra.

Mindez valódi lenne?
A fenti jelenségek mindegyike sok esetben orvosilag vagy pszichológiailag is alátámasztott, netán más társadalmi jellegű magyarázata van, tehát nem minden jelenség tulajdonítható a múltbeli életekből származó emlékeknek.

Ám azok számára, akik valóban hisznek a reinkar...
2020-09-02 14:48:32
Négy egyetemista nyerte el az idén az Energiakövet címet
... ismereteinek bővítése, illetve azoknak a fiatal szakembereknek a támogatása, akik korszerű természettudományos tudásukat magas szakmai színvonalú, élményszerű, kreatív kísérletekkel alátámasztott órák keretében adják át a diákoknak az energiagazdálkodásról.
A program 2017-es indulása óta a MEKH tíz Energiakövete országszerte 47 iskolában, 59 osztályban, 1730 általános és köz...
2020-08-12 15:31:49
Kételkedik a törvényhozási választások elhalasztásának jogszerűségében a hongkongi ügyvédi kamara
... választásokat egy évvel elhalasztják. A szervezet vasárnap este közzétett közleményében úgy fogalmazott: "Komoly kételyek merülnek fel a kormányzat döntésének jogi és bizonyítékokkal alátámasztott megalapozottságát illetően".
Carrie Lam hongkongi kormányzó pénteken a koronavírus-járványra hivatkozva jelentette be, hogy a törvényhozási választásokat 2021 szeptemberére halaszt...
2020-08-03 08:01:28
Teák magas vérnyomás ellen
... tulajdonítottak, azonban hogy teaként magas vérnyomás ellen is fo...
2020-06-18 21:53:18
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: FERTŐZÖTT HÁZIÁLLATOK TÖB, Windsori Egyetem, Joseph Mercola, Carrie Lam, pitypang gyógyhatásai, izlandi zuzmó, törvényhozási választások, hongkongi ügyvédi, háziállatban maga, ellene termelődött, vírussal ezekben, pitypang gyökerében, pitypang gyökérben, rákos sejteket, egyszerű szénhidrátok, mentális betegségek, népi gyógyászat, sírás kedvező, egyfajta biológiai, ember környezetében, gyakran emlegetett, elméleteknek nincsen, sokszor túlzásba, fenti jelenségek, múltbeli életekből, fiatal szakembereknek, program 2017-es, évvel elhalasztják, szervezet vasárnap, kormányzat döntésének, törvényhozási választásokat, befolyásolhatják, pszichológiailag, alátámasztották, jogszerűségében, vészvillogóként, tulajdonítottak, elhalasztásának, bizonyítékokkal, keserűanyagokat, háztartásokban, alátámasztotta, étvágyserkentő, tulajdonítható, reinkarnációra, szakembereknek, tüdőbetegségek, alátámasztott, kísérletekkel, törvényhozási, izomgörcsöket, természetesen, hangulatunkat, hatóanyagokat, egészségtelen, választásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.