Belépés
Varga Mihály: a visegrádi országok és Japán közti együttműködés erősítése a V4-ek stabilitását és súlyát is növ
... találkozón megmutatták a japán kormányfőnek, hogy a V4 egy egyértelmű nézeteket valló, erős blokk, amely erős nyomásgyakorlásra is képes, az EU-ban pedig példaértékű lehet gazdasági eredményei, alacsony munkanélküliségi adatai és biztonsága alapján.
Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök sikeresnek minősítette a pozsonyi találkozót, és különösen pozitív folyamatkánt értéke...
2019-04-25 15:09:07
Az új kor munkavégzési követelményeihez kell igazítani a képzési rendszereket az OECD szerint
... elkövetkező 15-20 évben az automatizálás miatt, 32 százaléka pedig részleges automatizálás miatt radikálisan átalakul. Az OECD javaslata szerint ezért az automatizálásnak leginkább kitett alacsony végzettséget igénylő munkákat végzők számára létre kell hozni az életfogytig tartó továbbképzés hatékony rendszerét.
Nem utolsó sorban azért, mert pont a legveszélyeztetettebb fogl...
2019-04-25 13:58:57
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... elemzője az MTI-nek elmondta, iránykereséssel indulhat a kereskedés a magyar piacon. A nap folyamán a nemzetközi hangulat által vezérelt kereskedés várható, az előző napokhoz hasonlóan alacsony forgalom mellett.
Bosnyák Zsolt, a Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője kommentárjában közölte, enyhe pozitív irányba indulhat a kereskedés a BÉT-en. A vezető részvényekről megje...
2019-04-25 08:48:38
Amerikai egészségügyi miniszter: az Egyesült Államok 22 tagállamában terjed a kanyaró
... fogalmazott az orvos.
Az amerikai járványügyi hivatal szerdán ismételten közleményt adott ki, amelyben arra hívta fel a figy...
2019-04-25 07:04:33
Női röplabda Extraliga - Újabb ötszettes Vasas-siker a döntőben
... vezette hazaiak azonban a végjátékban több extra megoldást is bemutattak, így ők kerültek előnybe.
A második szettben a vendég Vasas akarata érvényesült: mindkét együttes viszonylag alacsony hatékonysággal támadott, de a fővárosi csapat kilencszer mutatott be pontot érő blokkot, elsősorban ennek köszönhette egyenlítését.
A harmadik játszma jó nyíregyházi játékot hozott, ...
2019-04-24 21:40:58
Horváth Ildikó: pozitív változást hoztak az egyes népegészségügyi intézkedések
... államtitkár jelezte, idén 778 ezer meghívólevél kiküldését tervezik a vastagbélrákszűrési programban. Beszélt arról is: dolgoznak azon, hogy a veszélyeztetett lakossági csoportokban a speciális, alacsony dózisú ct-vel végzett tüdőszűrés is bekerüljön a népegészségügyi szűrések közé. Emellett szándék az is, hogy növeljék az emlőszűréseken résztvevők számát.
Horváth Ildikó besz...
2019-04-24 20:51:17
Pesszimistábbak lettek az ipari, építőipari cégek; kétéves mélypontjára esett áprilisban a GKI konjunktúraindex
... minden ágazat létszámnövelésre törekszik, ennek mértéke idén érezhetően gyengült, főleg az építőiparban.
Kiemelték: a lakosság munkanélküliségtől való félelme még soha nem volt olyan alacsony, mint most áprilisban. Az áremelési törekvés az iparban és a kereskedelemben kissé gyengült, az építőiparban és a szolgáltató szektorban nem változott. Ugyanakkor az áremelésre törekvők...
2019-04-23 00:02:50
Alacsony a részvétel az észak-macedóniai elnökválasztáson
...
A választási bizottság közlése szerint 13 óráig a szavazásra jogosultak 20,45 százaléka járult az urnák elé, ami alacsony részvételi aránynak számít.
Az 1,8 millió szavazásra jogosult állampolgár 19 óráig adhatja le voksát. Az első, nem hivatalos előzetes eredmények 22 óra után várhatóak.
Gjorge Ivanov államfő mandátuma május 12-én lejár, posztjára pedig három pály...
2019-04-21 22:00:44
Spárga és jótékony hatásai
... C-vitamin és tiamin. A spárga csökkenteni tudja a sejtkárosító szabad gyökök hatását, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakorlatilag nem tartalmaz zsírt és nagyon alacsony a kalóriatartalma.

A spárgában van K-vitamin is, ami egy véralvadásgátló vitamin. Számos tanulmány kimutatta, hogy a K-vitamin javíthatja a csontok egészségét is. A K-vitami...
2019-04-20 17:33:57
Keresztút Ferenc pápával nagypénteken a Colosseumban
Krisztussal és az asszonyokkal a keresztúton.
2019. április 19., péntek | 22:19
Az idei római, Ferenc pápa által április 19-én, nagypénteken este a Colosseumban vezetett Via Crucis elmélkedéseit Eugenia Bonetti nővér, a Consolata missziós rend tagja, a ,,Slaves no more" Társaság elnöke írta.
.................
2019-04-20 16:15:27
1 2 3 ................1635 1636 ........2453 2454 ........3270 3271 3272 
Címkék: Varga Mihály, Egyesült Államok, Horváth Ildikó, Keresztút Ferenc, Mateusz Morawiecki, Bosnyák Zsolt, Equilor Befektetési Zrt, Gjorge Ivanov, Eugenia Bonetti, visegrádi országok, képzési rendszereket, egyes népegészségügyi, észak-macedóniai elnökválasztáson, japán kormányfőnek, egyértelmű nézeteket, pozsonyi találkozót, automatizálás miatt, automatizálásnak leginkább, életfogytig tartó, magyar piacon, nemzetközi hangulat, előző napokhoz, vezető részvényekről, amerikai járványügyi, végjátékban több, második szettben, vendég Vasas, fővárosi csapat, harmadik játszma, veszélyeztetett lakossági, népegészségügyi szűrések, emlőszűréseken résztvevők, áremelési törekvés, kereskedelemben kissé, szolgáltató szektorban, áremelésre törekvők, választási bizottság, szavazásra jogosultak, spárga csökkenteni, sejtkárosító szabad, véralvadásgátló vitamin, csontok egészségét, idei római, követelményeihez, automatizálásnak, munkanélküliségi, létszámnövelésre, tulajdonságokkal, elnökválasztáson, konjunktúraindex,
© 2013 TVN.HU Kft.