Belépés
BÉT - Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten
... het...
2019-09-22 07:03:59
Hasznos gyümölcsök zöldségek
... juttatott nagy mennyiségű nátriumot, amely támogatja a veséket, és kiválóan alkalmas azok megtisztítására. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, a kisebb mértékű gyulladás pedig alacsonyabb toxikus terhelést jelent a szervezet számára.

Az uborka ugyancsak segít eltávolítani a méreganyagokat a testből. Magas víztartalma megkönnyíti a húgyúti rendszer mozgását. Egy fél...
2019-09-21 21:08:46
Magyar Kupa - Mindegyik élvonalbeli csapat továbbjutott szombaton
... kapcsolódtak be a sorozatba, és a másodosztályban szereplő együttesekhez hasonlóan kiemeltek voltak a sorsoláson, tehát egymással nem kerülhettek össze. A párharcok pályaválasztói az alacsonyabb osztályú együttesek, míg azonos osztály esetén az a klub játszhat hazai pályán, amelyet előbb húztak ki a sorsoláson.
A továbbjutás egy mérkőzősen dől el, amennyiben ez nem sikerül a ...
2019-09-21 17:32:12
Magyar Kupa - A címvédő Fehérvár hátrányból búcsúztatta harmadosztályú ellenfelét
... kapcsolódtak be a sorozatba, és a másodosztályban szereplő együttesekhez hasonlóan kiemeltek voltak a sorsoláson, tehát egymással nem kerülhettek össze. A párharcok pályaválasztói az alacsonyabb osztályú együttesek, míg azonos osztály esetén az a klub játszhat hazai pályán, amelyet előbb húztak ki a sorsoláson.
A továbbjutás egy mérkőzősen dől el, amennyiben ez nem sikerül a ...
2019-09-21 14:02:22
Önkormányzat 2019 - Gulyás: a polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél
... lesz az együttműködés azokkal, akik nem a kormánnyal szembeni háborúhoz szükséges eszközként tekintenek az önkormányzati tisztségekre.
Az önkormányzati választásokon hagyományosan alacsonyabb a részvétel, mint az országgyűlésin - jegyezte meg a politikus, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy előfordult ugyan, hogy az ellenzék nyerte a helyhatósági megmérettetést, de az akko...
2019-09-21 12:02:02
Németországban a szervezők szerint 1,4 millióan tüntettek az éghajlatváltozás ellen
... Hamburgban 100 ezren, Kölnben 70 ezren vonultak az utcákra, és számos kisebb városban, köztük Münsterben és Freiburgban is több tízezer ember tüntetett.
A rendőrségi becslések rendre alacsonyabb létszámról szólnak, Hamburgban például 70 ezren lehettek a klímavédelmi mozgalom demonstrációján.
Az aktivisták országszerte csaknem 600 megmozdulást szerveztek a svéd Greta Thun...
2019-09-20 18:32:07
MNB: a folyó fizetési mérleg hiánnyal zárta a második negyedévet
... jellemzésére alkalmazott - a folyó mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlegével leírt - úgynevezett finanszírozási képesség a külfölddel szemben 760,4 millió euró volt, 204,3 millió euróval alacsonyabb az első negyedévinél és 304,9 millióval kisebb az egy évvel korábbinál.
Az áruk és szolgáltatások exporttöbblete 1,742 milliárd euró volt, 51,5 millió euróval több az első negy...
2019-09-20 10:51:55
Kis mértékben csökkent az éves referencia-kamatláb Kínában
... szeptember 16-ától csökkentette a bankok kötelező tartalékrátáját, és kilátásba helyezte, hogy október és november közepétől még tovább csökkenti azt a likviditás növelése érdekében.
Az alacsonyabb ráta mérsékeltebb hitelköltségeket jelenthet a vállalatoknak és az egyéni felhasználóknak egyaránt.
Nem változott azonban az öt évre rögzített referenciamutató, amely így tov...
2019-09-20 07:41:08
Elbocsátási moratóriummal védené a munkavállalókat a Jobbik
... elfogadása esetén a 250 főnél többet foglalkoztató vállalatok csak abban az esetben bocsáthatnának el magyar állampolgárságú alkalmazottakat, ha munkavállalóik között tíz százaléknál alacsonyabb az Európai Gazdasági Térségen kívülről érkezettek aránya. Először a külföldit küldjék haza oda, ahonnan hozták, utána jöhet, ha nincs más választás, a magyar családapák és családanyák elbo...
2019-09-19 15:52:37
A horvát kormány visszaállítja a megemelt nyugdíjkorhatárt
... hiánnyal küzd. Horvátországban a jelenlegi nyugdíjasoknak mindössze 19 százaléka dolgozott 40 vagy annál több évig. Az állampolgárokat átlagosan 30 év munkaviszony után nyugdíjazták, ami alacsonyabb az európai átlagnál (35 év).
A szakszervezetek szerint Horvátországban 65 év felett még öt évig élnek egészségesen az emberek, az európai uniós átlag ezzel szemben tíz év.
...
2019-09-19 13:01:50
1 2 3 ..................904 ..........1356 .........1807 1808 
Címkék: Magyar Kupa, Greta Thun, Európai Gazdasági Térségen, címvédő Fehérvár, szervezők szerint, éghajlatváltozás ellen, folyó fizetési, második negyedévet, horvát kormány, megemelt nyugdíjkorhatárt, kisebb mértékű, szervezet számára, uborka ugyancsak, húgyúti rendszer, másodosztályban szereplő, párharcok pályaválasztói, alacsonyabb osztályú, együttműködés azokkal, kormánnyal szembeni, önkormányzati tisztségekre, önkormányzati választásokon, ellenzék nyerte, helyhatósági megmérettetést, rendőrségi becslések, klímavédelmi mozgalom, aktivisták országszerte, svéd Greta, folyó mérleg, tőkemérleg együttes, külfölddel szemben, első negyedévinél, első negy, bankok kötelező, likviditás növelése, alacsonyabb ráta, egyéni felhasználóknak, esetben bocsáthatnának, külföldit küldjék, magyar családapák, jelenlegi nyugdíjasoknak, állampolgárokat átlagosan, európai átlagnál, szakszervezetek szerint, európai uniós, éghajlatváltozás, hitelköltségeket, referenciamutató, nyugdíjkorhatárt, másodosztályban,
© 2013 TVN.HU Kft.