Belépés
Ha berobban a tavasz
... kell szerkeszteni! Ez kerti viszonyok között igen sok esetben egy szép formájú fát jelent, nagyobb vízfelületek, angol parkok esetében pedig épületet is.
- mivel a víz mindig az alacsonyabb szint felé folyik és jelzi a szintkülönbségeket, ezért pl. a kerti patak is kissé lejtős területen érvényesül a legjobban.


...
2021-03-04 21:00:57
Védőoltások-amit ma tudni lehet róluk
... háziorvosa, illetve az oltást végző orvos hivatott. Ahhoz, hogy a járványt sikerüljön leállítani és a koronavírust kiszorítani, a felnőtt lakosság 60-80%-át be kell oltani. Ha ennél alacsonyabb az átoltottság, a betegség továbbra is velünk marad, és a nem védett emberekben a koronavírus tovább tud szaporodni és mutálódni. A koronavírus csak az emberi sejtben képes szaporodni, a vi...
2021-02-26 20:58:08
A COVID védőoltásról jó tudni
... háziorvosa, illetve az oltást végző orvos hivatott. Ahhoz, hogy a járványt sikerüljön leállítani és a koronavírust kiszorítani, a felnőtt lakosság 60-80%-át be kell oltani. Ha ennél alacsonyabb az átoltottság, a betegség továbbra is velünk marad, és a nem védett emberekben a koronavírus tovább tud szaporodni és mutálódni. A koronavírus csak az emberi sejtben képes szaporodni, a vi...
2021-02-09 10:40:37
Miért együnk rendszeresen fokhagymát?
... csökkenthető a cukorbetegség kialakulásának kockázata. De ez a gyógynövény remekül javítja az emésztést, sőt a triglicerid- és a koleszterinszintet is eredményesen csökkenti, valamint alacsonyabb vérnyomást eredményezhet. Mindezen hatásainak köszönhetően hozzájárul a szív és az érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Jelentős bizonyítékok utalnak arra, hogy a fokhagyma sz...
2021-01-31 22:48:25
Bosco Szent János ÁLDOZÓPAP 01.31
... egymástól két oszlop volt látható a tarajos hullámok közt kiemelkedve. A magasabbikon egy hatalmas Szentostya ragyogott, alatta egy táblával: Salus credentium (a hívek üdvössége). Az alacsonyabb oszlopon pedig a Boldogságos Szűz szobra állt, e felirattal: Auxilium christianorum (a keresztények segítsége).
A pápa a nagy hajó kapitányaként felmérve az ellenség ádáz dühét, mely ...
2021-01-31 11:06:12
Böjte Csaba testvér emlékezete Szálvátor atyára
... aki magas beosztásból lett "békepap", az magas beosztásban maradt, aki pedig az állami hatóság által került "magas" - egyházilag törvénytelen - beosztásba, az ment vissza a korábbi, alacsonyabb beosztásába. AHHOZ, HOGY 1957-RE HELYREÁLLJON A PAPSÁG EGYSÉGE, A BÁLINT SALVATOR ÁLTAL VEZETETT LELKIGYAKORLATOK NÉLKÜLÖZHETETLENEK VOLTAK! MÁRTON ÁRON HELYZETE IS STABILIZÁLÓDOTT EZÁLTAL,...
2021-01-23 23:01:25
Miért fogyasszunk rendszeresen gyömbért?
... gyomorfekély megelőzésében, csökkenti az émelygést, illetve csillapítja a hányingert. A gyömbér ezen kívül mérsékli a fájdalmat és a gyulladást, hozzájárul a stabil koleszterinhez és alacsonyabb vércukorszinthez. Cikkünkben bemutatjuk, miért is olyan előnyös, ha a konyhánkban mindig van gyömbér?

A gyömbérben olyan vegyületek, anyagok is megtalálhatók, melyek serkentik a...
2021-01-18 17:30:50
Aggódás
... vakcinával kapcsolatosan az a kifogásuk, hogy Kínában is legfeljebb 59 éveseket oltanak vele, a terméket pedig bizonytalan eredetűnek nevezik, illetve aggódnak amiatt is, hogy jóval alacsonyabb hatásfokú lehet, mint az Európában jóváhagyott vakcinák.

A Nyuszet szerint riasztó, hogy olyan vakcinát szándékoznak alkalmazni, amelyek elölt, vagy legyengített vírust tartalmaz...
2021-01-16 18:18:14
Szilveszteri és újévi hiedelmek, babonák, szokások...!
... ollót használni, mert aki ezt teszi, elvágja a szerencséjét.

Ha emeletes házban lakunk, az éjféli óraütés után álljunk fel és menjünk fel az emeletre, mielőtt lemennénk egy alacsonyabb szintre.

Fontos az első újévi látogató. Ha ekkor rosszkedvű vendég érkezik, abban az évben sok bánat éri a ház népét. Szerencsés, ha az első látogató férfi.

Akitől e...
2020-12-29 12:21:22
Kevésbé ismert gluténmentes gabonaféle a cirok
... kimutatták, hogy gátolja az esetleges rák kialakulását és szabályozza a koleszterinszintet is.

Összetétele hasonló a kukoricáéhoz, azonban valamivel magasabb fehérjetartalommal és alacsonyabb zsírtalalommal rendelkezik.

A cirkot gyakran a kukorica helyett alkalmazzák a sör- és maláta, valamint az alkoholiparban.

Rosttartalma hozzájárul az emésztő...
2020-12-25 22:32:31
1 2 3 ...................948 949 ..........1422 1423 ..........1895 1896 1897 
Címkék: Bosco Szent János ÁLDOZÓPAP, Böjte Csaba, Boldogságos Szűz, HELYREÁLLJON PAPSÁG EGYSÉGE, BÁLINT SALVATOR ÁLTAL VEZETETT LELKIGYAKORLATOK NÉLKÜLÖZHETETLENEK VOLTAK, MÁRTON ÁRON HELYZETE IS STABILIZÁLÓDOTT EZÁLTAL, szép formájú, alacsonyabb szint, kerti patak, oltást végző, járványt sikerüljön, koronavírust kiszorítani, felnőtt lakosság, betegség továbbra, koronavírus tovább, koronavírus csak, emberi sejtben, cukorbetegség kialakulásának, gyógynövény remekül, érrendszer egészségének, tarajos hullámok, hatalmas Szentostya, hívek üdvössége, alacsonyabb oszlopon, keresztények segítsége, nagy hajó, ellenség ádáz, magas beosztásban, állami hatóság, ment vissza, gyömbér ezen, stabil koleszterinhez, konyhánkban mindig, gyömbérben olyan, terméket pedig, éjféli óraütés, alacsonyabb szintre, első újévi, első látogató, cirkot gyakran, kukorica helyett, vércukorszinthez, lelkigyakorlatok, stabilizálódott, kialakulásának, koleszterinhez, zsírtalalommal, alkoholiparban, kapitányaként, cukorbetegség,
© 2013 TVN.HU Kft.