Belépés
6635 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések. A kormány, az Operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzetet, és a járvány alakulásának függvényében születik döntés az ünnepekre vonatkozó ajánlásokról, szabályokról.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van érvényben, mindenkinek ...
2020-12-03 09:21:55
4136 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések. A kormány, az Operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzetet, és a járvány alakulásának függvényében a kormány jövő heti ülésén születik döntés az ünnepekre vonatkozó ajánlásokról, szabályokról.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom ...
2020-12-02 09:36:08
3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések.

A kormány, az Operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzetet, és a járvány alakulásának függvényében december elején születik döntés az ünnepekre vonatkozó ajánlásokról, szabályokról.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van érvényben...
2020-12-01 09:27:00
5595 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések.

A kormány, az Operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzetet, és a járvány alakulásának függvényében december elején születik döntés az ünnepekre vonatkozó ajánlásokról, szabályokról.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van érvényben...
2020-11-30 11:25:47
Vitaminok ásványi anyagok hatásairól röviden
Vitamin C - Megerősíti és tonizálja az erek falait. Csökkenti az atherosclerosis és hipertóniás krízis alakulásának az esélyét.


—Vitamin A - Normalizálja az apró kapillárisok áteresztőképességét


—Vitamin B1 - Megerősíti a szív izmot. Megakadályozza az infarktus kialakulását.


—Vitamin B2- Megemeli az oxigén tartalm...
2020-10-07 20:18:08
KSH: 7,8 százalékkal csökkent az ipari termelés júniusban
... feldolgozóipari termelésből 12 százalékkal részesülő élelmiszer, ital és dohánytermék 1,7 százalékkal emelkedett az előző év azonos hónapjához viszonyítva, főleg a külpiaci eladások kedvező alakulásának köszönhetően. A belföldi eladások mérséklődtek. A legnagyobb mértékben, 35 százalékkal a dohánytermékgyártás bővült, de 10 százalék feletti a júniusi növekedés a növényi, állati ol...
2020-08-12 10:01:21
Nagyon visszaesett a második negyedévben a cseh gazdaság
... befolyásolta az adatok alakulását az ipari termelés, valamint a kereskedelem, a közlekedés, a vendéglátóipar és a szállásadás leállítása, illetve korlátozása" - magyarázta a cseh gazdaság alakulásának adatait Vladimír Kermiet, a CSÚ szakigazgatója.
A statisztikusok szerint a gazdaság szinte minden ágazatában visszaesés volt. Éves összehasonlításban nagyon visszaesett a cseh ...
2020-07-31 11:31:40
Gyengült a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban júliusban
... Michigan Egyetem hangulatindexe a Conference Board gazdaságkutató intézet fogyasztói bizalmi indexe mellett a legfontosabb mérőszáma az amerikai GDP mintegy 70 százalékát adó fog...
2020-07-17 17:12:48
Kína szankciókkal válaszol az ujgurok miatt tett amerikai lépésekre
... Cruz szenátort, valamint az amerikai kongresszus Kínával foglalkozó végrehajtó bizottságának tagjait sorolta fel a szankciók érintettjeiként.
Hua hozzátette: Peking a helyzet alakulásának megfelelően további lépéseket is kész megtenni.
Washington négy kínai tisztségviselőt sújtott szankciókkal, azzal vádolva őket, hogy "közük van az emberi jogok súlyos megsértéséhez" a...
2020-07-13 11:11:15
Koronavírus - Az olasz miniszterelnök megerősítette a vészhelyzet meghosszabbítását az év végéig
... híreket erősítette meg. A római kormány a hosszabbítást önálló rendelettel vezetheti be, nincsen szüksége parlamenti támogatásra.
A kormány döntésének hátterében a járványhelyzet alakulásának követésével megbízott egészségügyi bizottság előrejelzései állnak, melyek szerint a járványveszély nem ért véget, és ősszel második hullám is várható.
A vészhelyzetet Olaszországban...
2020-07-10 17:22:46
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Egyesült Államokban, Vitamin, Vitamin B1, Vitamin B2- Megemeli, Vladimír Kermiet, Michigan Egyetem, Conference Board, beazonosított fertőzöttek, ipari termelés, második negyedévben, cseh gazdaság, fogyasztói hangulat, ujgurok miatt, olasz miniszterelnök, vészhelyzet meghosszabbítását, veszélyhelyzettel kihirdetett, járványügyi hatóság, járványügyi helyzetet, járvány alakulásának, ünnepekre vonatkozó, kormány jövő, erek falait, apró kapillárisok, szív izmot, infarktus kialakulását, oxigén tartalm, külpiaci eladások, belföldi eladások, legnagyobb mértékben, júniusi növekedés, adatok alakulását, szállásadás leállítása, statisztikusok szerint, gazdaság szinte, legfontosabb mérőszáma, amerikai kongresszus, szankciók érintettjeiként, helyzet alakulásának, emberi jogok, római kormány, hosszabbítást önálló, kormány döntésének, járványhelyzet alakulásának, vészhelyzetet Olaszországban, tisztségviselőt, érintettjeiként, atherosclerosis, feldolgozóipari, vendéglátóipar, járványhelyzet, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.