Belépés
XI. kerületi önkormányzat átalakítja a füves pihenő parkot.
Lakosság több évtizeden át ezen a szép füves téren és a fák lombozatának árnyékában pihentek, beszélgettek, napoztak. Békés kis közösségek alakultak ki, ami ebben a rohanó világban nagy kincs.

Aláírás gyűjtés is volt, amit a gyűlésen átadtunk az önkormányzat képviselőjének.
Lakosság tiltakozás ellenére elkezdődött a rontom - bontom a szép füves részt. Bekerített f...
2020-08-11 18:01:39
Szijjártó: Pásztor István megérdemli a kinevezést!
...
A tárcavezető azt írta, sok kompromisszum és még több munka vezetett odáig, hogy Szerbia és Magyarország kapcsolatai a gyűlölködésből történelmi barátsággá alakultak át.
Soha nem voltak ilyen jók a kapcsolataink, mint most, és ennek nemcsak a két ország a haszonélvezője, hanem mindenekelőtt a vajdasági magyar közösség - emelte ki.
"A magunk részéről mindent megteszü...
2020-08-01 15:51:47
Koronavírus - Madridban is mindenhol kötelező a maszkviselés
... tavasszal Madridot érintette a legsúlyosabban a spanyol tartományok közül, ott fertőződtek és haltak meg a legtöbben, most viszont nem tartozik azon területek közé, ahol komoly gócok alakultak ki.
A spanyol egészségügyi minisztérium adatai szerint az elmúlt egy napban 147 fertőzöttet regisztráltak a 6,6 millió lakosú autonóm közösségben.
Az országban 24 óra alatt 905-te...
2020-07-29 07:25:47
ITM-államtitkár: ötödik hete csökken a regisztrált álláskeresők száma
...
György László hangsúlyozta, hogy a munkaerőpiaci folyamatok jól alakultak, júniusban már 12 ezerrel többen dolgoztak, mint januárban, és csak 30 ezerrel kevesebben, mint tavaly júniusban. Felidézte azt is, hogy a tíz évvel ezelőttihez képest júniusban 742 ezerrel dolgoztak többen a magyar gazdaságban.
Az államtitkár a legfőbb célnak továbbra is a munkahelyek megvédését, ...
2020-07-20 15:22:38
Koronavírus - BBC: Kirgíziában összeomlott az egészségügyi rendszer
... emelkedni kezdett a fertőzöttek száma, naponta 25-80 esettel. Ez június közepére már napi 300-700 esetre nőtt. Akkoriban elrendelték, hogy a kórt könnyebben viselőket otthon kezeljék. Ekkor alakultak a szóban forgó mobilegységek, de ezek sem bírták az egyre nagyobb nyomást. Az összeomló egészségügyi rendszer miatt a betegek magukat próbálják gyógyítani, sokszor interneten szerzik ...
2020-07-17 12:22:53
AM: barlangolások, izgalmas geotúrák várják a látogatókat a nemzeti parkokban
... kilométer hosszú barlangrendszer látogatók elől eddig elzárt részeit tekinthetik meg. A föld alatti termek és folyosók bebarangolása közben kiderül az is, hogy az évszázadok során hogyan alakultak át a természetes eredetű barlangüregek labirintus szerű pincékké, és hogyan hasznosították őket a legkülönfélébb módon a borospincétől a börtönön át az óvóhelyig.
A nemzeti parkokba...
2020-07-17 11:21:25
Illegális bevándorlás - Dokumentációs központot hoznak létre a radikális eszméket terjesztő szervezetek átvilág
... megkérdezettek háromnegyede vélekedett úgy, hogy más országból importált konfliktusok zajlottak, és ezek veszélyeztetik az együttélést; 70 százalékuk szerint pedig párhuzamos társadalmak alakultak ki Ausztriában.
Egy korábbi, ugyancsak ezer ember bevonásával készített felmérés ugyanakkor azt mutatja: a megkérdezettek 70 százaléka szerint társadalmi válságcsoportok alakultak ...
2020-07-15 18:47:35
Hongkongi tüntetések - Őrizetbe vették az ellenzéki Demokrata Párt alelnökét egy tavalyi tüntetés kapcsán
... kiadatási törvény módosítását célzó, azóta visszavont tervezett váltott ki tömegtüntetéseket, amelyek később a várost irányító, Peking-párti kormányzattal szembeni általános tiltakozássá alakultak.
A műszaki egyetem kampuszának elfoglalása november 11-én kezdődött egy diáktüntető halálát követően, és több mint egy héten át tartott. A létesítmény bejáratait bútorokkal és rögt...
2020-07-15 10:30:28
Úzvölgyi katonatemető - Jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására
... közvagyonává a temetőt, ennek alapján állított ki építési engedélyt a sírkert átalakítására, ennek alapján bonyolította le az egész építkezést.
Borboly Csaba szerint eddig kedvezően alakultak az úzvölgyi peres ügyek. A Darmanesti által indított pereket a Hargita megyei fél kérésére a bíróság felfüggesztette, a székelyföldiek által elindított perekben pedig eddig csak felpere...
2020-07-14 17:02:44
ITM: óvatos fordulat a munkaerőpiacon, júniusban 12 ezerrel dolgoztak többen, mint januárban
... még nem dőlhetünk hátra"-tette hozzá.
Ismertette: részben a Gazdaságvédelmi akcióterv intézkedéseinek köszönhetően a foglalkoztatási adatok az elmúlt héten továbbra is kedvezően alakultak. Negyedik hete folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma, és bővül a foglalkoztatás. Míg a Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint a foglalkoztatottak száma a válság m...
2020-07-14 11:41:40
1 2 3 ..................229 230 .........344 345 .........457 458 459 
Címkék: Pásztor István, Demokrata Párt, György László, Borboly Csaba, Központi Statisztikai Hivatal, füves pihenő, regisztrált álláskeresők, egészségügyi rendszer, nemzeti parkokban, radikális eszméket, ellenzéki Demokrata, tavalyi tüntetés, temetőre vonatkozó, szép füves, rohanó világban, gyűlésen átadtunk, önkormányzat képviselőjének, gyűlölködésből történelmi, vajdasági magyar, magunk részéről, spanyol tartományok, spanyol egészségügyi, munkaerőpiaci folyamatok, magyar gazdaságban, legfőbb célnak, munkahelyek megvédését, fertőzöttek száma, kórt könnyebben, szóban forgó, egyre nagyobb, összeomló egészségügyi, betegek magukat, föld alatti, évszázadok során, természetes eredetű, legkülönfélébb módon, nemzeti parkokba, várost irányító, műszaki egyetem, diáktüntető halálát, létesítmény bejáratait, sírkert átalakítására, egész építkezést, úzvölgyi peres, bíróság felfüggesztette, székelyföldiek által, foglalkoztatási adatok, elmúlt héten, foglalkoztatottak száma, barlangrendszer, felfüggesztette,
© 2013 TVN.HU Kft.