Belépés
Pokol
...,,William Booth, az Üdvhadsereg alapítója egyszer azt mondta, hogy ha rajta múlott volna, a kiképzés végén huszonnégy órára a pokol fölé lógatta volna a katonáit, hadd lássák az ottani örök gyötrelmet. A fundamentalista keresztyénségnek ismét szüksége lenne erre a rettenetes látomásra, és mindenki másnál inkább a fellengzős beszédű, fölöslegesen fecsegő evangélistáknak!"...
2018-11-14 07:55:27
Egy év alatt 10 százalékos részesedést akar elérni az ingatlanközvetítői piacon a Rock Home
...
Kövesdi Marcell, a Rock Home egyik alapítója és ügyvezetője elmondta: várakozásuk szerint egy év alatt a lakossági ingatlanpiac értékben további 8 százalékot nő és eléri a 65 ezer milliárd forintot, az új vállalkozás pedig az évi 150 ezer ingatlanértékesítésből kíván az ingatlanközvetítői piacon 10 százalékos részesedést elérni.
Hozzátette: a Rock Home egy év alatt minte...
2018-11-08 10:21:09
Letették a Budapesten épülő Etele-pláza alapkövét
...
A közlemény idézte Tatárt Tibort, a Futureal-csoport vezérigazgatóját, aki az eseményen elmondta, a tárgyalások jól haladnak az Etele Plaza leendő bérlőivel, már a teljes bérbe adható terület 60 százalékára aláírt vagy folyamatban lévő szerződésük van.
Az 55 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező Etele Plaza az Etele tér közvetlen közelében, az ország legnag...
2018-11-07 17:32:31
Loyolai Szent Ignác négy tanácsa
... érzelmeinket, legyenek akár negatívak, akár pozitívak.
Loyolai Szent Ignác négy tanácsa, hogy jobban boldoguljunk az érzéseinkkel
2018. november 6. kedd 19:59
A jezsuita rend alapítója lelkigyakorlatos könyvében olyan tanácsokat ad, melyek ma is lényeglátóak és megvilágosító erejűek.

Bővebben http://www.magyarkurir.hu/hirek/loyo lai-szent-ignac-negy-...
2018-11-07 11:14:13
Decemberben ismét Boogie Woogie fesztivált rendeznek Győrben
... Deniau.
A pénteki és szombati programokat a Richter-teremben tartják. Szombat este a rendezvény Boogie Afterparty-val folytatódik az El Paso Tánc és Rendezvény Centrumban.
A fesztivál alapítója, Dániel Balázs, művésznevén Mr. Firehand, fellépett többek között Angliában, Svájcban, Ausztriában, Franciaországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Németországban, de turnézot...
2018-11-02 16:21:15
Bohém rapszódia: Queen- és Freddie Mercury-film csütörtöktől a mozikban
...
Az 1971-ben alakult és Freddie Mercury 1991-ben bekövetkezett haláláig a csúcson lévő (de két alapítója részvételével azóta is működő) Queen a rockzene történetének egyik legsikeresebb zenekara, világszerte mintegy 170 millió albumot adott el. Az amerikai-brit koprodukcióban készült Bohém rapszódia az első olyan egészestés játékfilm, amely a zenekar és frontembere történetét ...
2018-10-31 13:42:08
A Hiventures magyar vállalkozók által alapított amerikai cégbe fektetett be
... Hiventures-től kapott befektetésből megerősítik hazai gyártókapacitásukat, valamint szeretnék felgyorsítani terjeszkedésüket - mondta el Gábossy Ákos és Horváth Patrik, a PanIQ Franchising Inc két alapítója.
Horváth Patrik hozzátette: a jövőben Las Vegasban, Orlandoban és Los Angelesben akarnak nyitni úgynevezett MEGA egységeket. Néhány éven belül szeretnének 30-40 aláírt fr...
2018-10-30 13:51:11
Kamarazenekari különlegességeket is kínál a Zeneakadémia a 2019-es bérletekben
... előadásában. Mindhárom kamarazenekar magyar kapcsolatokkal rendelkezik, a dán formációt Fischer Ádám hívta életre, a manchesteriek művészeti vezetője Takács Nagy Gábor, a salzburgi együttes alapítója pedig Végh Sándor - közölte a Zeneakadémia hétfőn az MTI-vel.
A zenekar mesterei bérlet hangversenyein a közönség a Zeneakadémia zenekari képzésének, egész éves műhelymunkáinak e...
2018-10-29 14:12:03
Katalán válság - Carles Puigdemont leváltott katalán elnök új politikai szervezetet alapított
... vezetőit. Alapító elnöke Carles Puigdemont lesz, aki Brüsszelből irányít majd. A Crida szombati konvencióján mintegy hatezren vettek részt, köztük Quim Torra katalán elnök, aki szintén alapítója a formációnak, valamint az autonóm kormány több tagja is.
A támogatóíveket mintegy 51 ezren írták alá, és több mint 9 ezren anyagilag is támogatták a megalakulást.
Az alapító kon...
2018-10-27 21:52:23
Erik Sumo Band: év végi koncert a Müpában a legjobb dalokkal
... fővárosi Kobuci kertben adott koncertet. A harmadik alkalom a most bejelentett év végi est a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben lesz - közölték a szervezők az MTI-vel.
A zenekar alapítója, a Péterfy Bori & Love Bandet is vezető Tövisházi Ambrus az MTI-nek korábban elmondta: jövőre dupla szerzői lemezt tervez.
A csapat története 2005-ben kezdődött, amikor az Amorf Ör...
2018-10-21 15:42:13
1 2 3 .......................283 284 ............425 426 ............566 567 568 
Címkék: Rock Home, Loyolai Szent Ignác, Boogie Woogie, Freddie Mercury-film, Carles Puigdemont, Erik Sumo Band, William Booth, Kövesdi Marcell, Tatárt Tibort, Etele Plaza, Boogie Afterparty-val, Paso Tánc, Rendezvény Centrumban, Dániel Balázs, Freddie Mercury, Gábossy Ákos, Horváth Patrik, PanIQ Franchising Inc, Fischer Ádám, Takács Nagy Gábor, Végh Sándor, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, Péterfy Bori, Love Bandet, Tövisházi Ambrus, Amorf Ör, 2019-es bérletekben, legjobb dalokkal, kiképzés végén, pokol fölé, ottani örök, fundamentalista keresztyénségnek, rettenetes látomásra, fellengzős beszédű, lakossági ingatlanpiac, közlemény idézte, eseményen elmondta, teljes bérbe, ország legnag, jezsuita rend, rendezvény Boogie, fesztivál alapítója, 1971-ben alakult, csúcson lévő, rockzene történetének, amerikai-brit koprodukcióban, első olyan, manchesteriek művészeti, salzburgi együttes, zenekar mesterei, autonóm kormány, támogatóíveket mintegy, harmadik alkalom, most bejelentett, zenekar alapítója,
© 2013 TVN.HU Kft.