Belépés
A zöld EP-frakció tárgyalásokat kezd az olasz Öt Csillag Mozgalommal annak csatlakozásáról
...
A zöldek annak köszönhetően engedélyezték most a tárgyalásokat, hogy nemrég felbomlott a római kormánykoalíció az általuk radikálisan jobboldalinak tartott Liga és a populista Öt Csillag Mozgalom között, utóbbi pedig a balközép Demokrata Párttal lépett szövetségre, és így közelebb került a politikai fősodorhoz.
Az EP-be tizennégy képviselőt delegáló M5S üdvözölte a dönté...
2019-09-18 23:32:47
Nagy Oszkár festőművész képeiből nyílik kiállítás Nagybányán
...
Nagy Oszkár 19 évesen érkezett Nagybányára, a Thorma János, Hollósy Simon és Réthy István által alapított festőiskolába, ahol kibontakozott a modern magyar festészetet elindító mozgalom. Bár a művésztelep egyik legnagyobb tehetségeként tartották számon, ez az első alkalom, hogy azon a helyen, ahol élt és alkotott, egyéni kiállítás nyílik munkáiból.
Várvédő Zsolt szervez...
2019-09-18 20:52:15
Szijjártó: a magyar gazdaság gerincoszlopa az autóipar
... tervez munkahelyteremő beruházásokat, amelyekben az önkormányzat partner, segíti a fejlesztéseket - hangsúlyozta Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester.
A németországi Kasselban alapított Hübner GmbH & Co KG az egyik legrégebbi tradícióval rendelkező cég a tömegközlekedési eszközgyártás területén. A ma már több mint 3300 alkalmazottat foglalkoztató világvállalat leányvállal...
2019-09-18 15:51:39
Izraeli választások - A Kék-fehér párt csekély előnnyel vezet Izraelben a hivatalos részeredmények szerint
... leggazdagabb településén a Kék-fehér nyert és a Likud vesztett jelentős különbséggel, míg Ros Haájnban, Ganz kisvárosában éppen fordítva, a Likud nyert.
Ros Haájnt az ötvenes években alapították egy elhagyott palesztin falu helyén az odatelepített jemeni zsidó bevándorlók, és főként alsó-középosztálybeliek lakják. A nyolcvanas években egy katonai lakásépítési program keretéb...
2019-09-18 15:31:44
A Romano Drom képviseli Magyarországot az idei Womexen
... és tangóharmonikán is játszik. Színpadra lépnek a Romano Drom régi tagjai, zenészei, énekesei, valamint Gazda Bence (hegedű) és a vonósnégyes.
A Kovács Antal énekes, gitáros által alapított és vezetett Romano Drom idei lemezét, a Give Me Wine-t az egyik legismertebb világzenei kiadó, a World Music Network jelentette meg.
A Romano Drom (romani nyelven: a cigányok útja) a ...
2019-09-18 10:21:43
Kulturális örökség napjai - Változatos programok Szegeden
... javítását szolgáló eszközökön kívül muzeális berendezések is láthatók. A hétvégén megnyílik az Emlékkönyvtár ajtaja is az érkezők előtt, ahol válogatást láthatnak a Somogyi Károly által alapított könyvtár ritkaságaiból.
Szombaton délután az 1883-ban átadott szegedi Nagyszínházban a színfalak mögé pillanthat be a közönség. Vasárnap a szegedi városháza kapui tárulnak fel, az 18...
2019-09-18 10:01:31
Munkaerő-közvetítők csaltak el 1,6 milliárd forintot
... fizették be.
A NAV tájékoztatása szerint a "bűnbanda komplett könyvelőirodát tartott fenn a trükkök eltüntetésére" és a munkába beszerveztek egy banki alkalmazottat is, aki az újonnan alapított cégek bankszámláinak nyitásánál tette "gördülékenyebbé" az ügymenetet. Egy budapesti ügyvéd pedig a fiktív cégbejegyzéseket intézte.
A NAV bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett...
2019-09-18 09:21:16
Huszonöt párt és koalíció indul a koszovói előrehozott választásokon
... kormányalakítás érdekében még koalícióra léphetnek.
Az utóbbi hetek lapértesülései szerint a pártok a leginkább abban értenek egyet, hogy nem kívánnak koalícióra lépni a Hashim Thaci államfő alapította, jelenleg Kadri Veseli házelnök által vezetett PDK-val. Így az is előfordulhat, hogy az ország 2008-ban kikiáltott függetlensége óta először ellenzékbe kerül a PDK.
Az ú...
2019-09-17 20:12:24
Közel kétmilliárd forintból épített gyártó- és raktárcsarnokot a pécsi Honsa Kft.
... Honsa beruházása.
Az üzemátadáson kiosztott sajtóanyag szerint az új termelési területen komplett csomagtér-rendszereket fog gyártani a vállalat.
A pécsi Honsa Kft.-t 1999-ben alapították a német Koller csoport részeként. A német tulajdonú vállalkozás automatizált gyártósorral, magas technológiai színvonalon csomagtér-, pótkerék-fedlap, kalaptartó és komplett csomagtér-...
2019-09-17 15:52:35
Egy kijevi bíróság zár alá helyezte Porosenko egyik volt gyárát
...
A lefoglalást Portnov szerint az Állami Nyomozó Iroda (DBR) kezdeményezte. A hírt később a DBR sajtószolgálata is megerősítette.
Az egykor hajóépítéssel foglalkozó, 1862-ben alapított, kijevi "Kuznya na Ribalszkomu" nevű gyár eladásával kapcsolatosan Portnov tett feljelentést Porosenko ellen pénzmosás és adóelkerülés gyanúja címén.
Az üzemet Porosenko még 1995-ben v...
2019-09-17 15:42:19
1 2 3 ..................873 874 .........1310 1311 .........1746 1747 1748 
Címkék: Csillag Mozgalommal, Nagy Oszkár, Romano Drom, Honsa Kft, Csillag Mozgalom, Demokrata Párttal, Thorma János, Hollósy Simon, Réthy István, Várvédő Zsolt, Kovács Ferenc, Hübner GmbH, Gazda Bence, Kovács Antal, Give Me Wine-t, World Music Network, Somogyi Károly, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Állami Nyomozó Iroda, zöld EP-frakció, magyar gazdaság, hivatalos részeredmények, idei Womexen, koszovói előrehozott, pécsi Honsa, kijevi bíróság, zöldek annak, római kormánykoalíció, általuk radikálisan, balközép Demokrata, politikai fősodorhoz, modern magyar, művésztelep egyik, első alkalom, önkormányzat partner, németországi Kasselban, egyik legrégebbi, tömegközlekedési eszközgyártás, ötvenes években, elhagyott palesztin, odatelepített jemeni, nyolcvanas években, katonai lakásépítési, egyik legismertebb, cigányok útja, hétvégén megnyílik, érkezők előtt, 1883-ban átadott, színfalak mögé, szegedi városháza, trükkök eltüntetésére, munkába beszerveztek, banki alkalmazottat, újonnan alapított, budapesti ügyvéd,
© 2013 TVN.HU Kft.