|
|
|
... dkg liszt.
Krémhez: 25 dkg margarin, 2 csomag vaníliás cukor,20 dkg porcukor,3 evőkanál kakaó.
Elkészítése:
A lisztet a tejjel megfutatott élesztővel és a többi alapanyaggal könnyen nyújtható tésztává, összedogozzuk, ha túl lágy adunk hozzá lisztet.
A tésztát hat kis cipóra osztjuk, és fél óráig pihentetjük, kelesztjük.
Közben a margarint kikeverjük ... |
2009-06-22 00:52:39 |
|
|
|
|
|
|
... csinál. Azaz: tényleg puha, tényleg selymes, tényleg tiszta lesz. Rendszeres használata mellett boldogan elfelejthetjük a testápolót. Az állagán pedig látszik, hogy nem spóroltak az alapanyaggal: nagyon masszív darab, nem puhul meg egykönnyen. Az egyik (ha nem a) kedvencünk.
Refan
Mimózás szappan, n... |
|
2009-03-11 11:44:02 |
|
|
|
|
|
|
... koktélpálcikán, reszelt szerecsendióval megszórva.
Jobban mutatnak a poharak, ha a szélüket bevonjuk sárgára színezett kókuszreszelékkel. A
banánt földaraboljuk, és a többi alapanyaggal együtt turmixgépbe tesszük. Erős fokozaton
rövid ideig turmixoljuk. A keveréket áttesszük egy lábasba, és kis lángon nagyon lassan
melegítjük. Ne forraljuk. Melegen kínáljuk. Hi... |
2009-02-27 18:39:23 |
|
|
|
|
|
|
... koktélpálcikán, reszelt szerecsendióval megszórva.
Jobban mutatnak a poharak, ha a szélüket bevonjuk sárgára színezett kókuszreszelékkel. A
banánt földaraboljuk, és a többi alapanyaggal együtt turmixgépbe tesszük. Erős fokozaton
rövid ideig turmixoljuk. A keveréket áttesszük egy lábasba, és kis lángon nagyon lassan
melegítjük. Ne forraljuk. Melegen kínáljuk. Hi... |
|
2009-02-18 13:57:09 |
|
|
|
|
|
|
... koleszterinszinted? Ismerős kérdések, ugye? A táplálkozáskutatók azonban a már közhelyeknek számító megállapításoknál sokkal érdekesebb, izgalmasabb tényeket is felfedtek már egy-két alapanyaggal, étellel kapcsolatban. Ha nem leszel is okosabb a szívroham megelőzését illetően, kikapcsolódni, szemezgetni mindenképpen jók. Íme néhány táplálkozással kapcsolatos érdekesség!
... |
|
2009-01-27 12:34:03 |
|
|
|
|
|
|
... koleszterinszinted? Ismerős kérdések, ugye?
A táplálkozáskutatók azonban a már közhelyeknek számító megállapításoknál sokkal érdekesebb, izgalmasabb tényeket is felfedtek már egy-két alapanyaggal, étellel kapcsolatban. Ha nem leszel is okosabb a szívroham megelőzését illetően, kikapcsolódni, szemezgetni mindenképpen jók. Íme néhány táplálkozással kapcsolatos érdekesség... |
2009-01-06 13:16:07 |
|
|
|
|
|
|
... s így is pirítsd egy rövid ideig, hogy szép pirosas kérg... |
2009-01-01 21:17:48 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem
A borsót külön vízben a hagymával együtt puhára főzzük. Egy másik edényben megfőzzük a burgonyát és a húst. A végén a borsót sűrűszövésű szitán átpasszírozzuk és a többi alapanyaggal együtt a borsó főzőlevével és a friss petrezselyemmel pépesítjük. Nagyon finom!
☺ Nagyobb adagból a mamának is maradhat étel. Ebben az esetben a húst natúr kisüthetjük, va... |
2008-12-29 22:42:00 |
|
|
|
|
|
|
I. FEJEZET
A reformtáplálkozás egyre nagyobb teret hódít, jelenleg hozzávetőleges becslések szerint 500 millió vegetárius él a világon. Százalékos arányukat tekintve tehát a húsevők száma ma még legalább egy nagyságrenddel nagyobb, mint a természetes módon táplálkozóké. Ez a jelentős arányeltolódás azonban a legtöbb esetben csupán a megszokásnak tudható be. Gasztro... |
2008-12-01 23:35:02 |
|
|
|
|
|
|
... koleszterinszinted? Ismerős kérdések, ugye?
A táplálkozáskutatók azonban a már közhelyeknek számító megállapításoknál sokkal érdekesebb, izgalmasabb tényeket is felfedtek már egy-két alapanyaggal, étellel kapcsolatban. Ha nem leszel is okosabb a szívroham megelőzését illetően, kikapcsolódni, szemezgetni mindenképpen jók. Íme néhány táplálkozással kapcsolatos érdekesség... |
2008-11-15 09:07:26 |
|
|
|
|