|
|
|
... fenntartásában, ami fontos tényező a fiatalos megjelenésű bőr hidratálásában. Az idő előrehaladtával azonban testünk természetes ásványi anyag szintje csökken, pótlásra szorul. A leghatékonyabb alapanyagokat, melyek a fiatal bőr megőrzéséhez szükségesek az ősi Holt-tengerből nyerik, melynek két alapvető összetétele van: Holt-tenger különleges só összetételű, vize és a fekete iszap... |
2008-03-12 21:26:21 |
|
|
|
|
|
|
... fenntartásában, ami fontos tényező a fiatalos megjelenésű bőr hidratálásában. Az idő előrehaladtával azonban testünk természetes ásványi anyag szintje csökken, pótlásra szorul. A leghatékonyabb alapanyagokat, melyek a fiatal bőr megőrzéséhez szükségesek az ősi Holt-tengerből nyerik, melynek két alapvető összetétele van: Holt-tenger különleges só összetételű, vize és a fekete iszap... |
|
2008-03-12 10:33:35 |
|
|
|
|
|
|
... búzafűlé
--0,25 dl sárgarépalé (egy fél, közepes méretű répából)
--1,5 dl uborkalé (egy fél, nagy uborkából)
ELKÉSZÍTÉSE:
Búzafűprésen nyomjuk át az alapanyagokat, keverjük össze, és frissen fogyasszuk.
--Erőkoktél
Hozzávalók 4 személyre:
--0,5 dl búzafűlé
--1,5 dl friss almalé (2 d... |
2008-03-03 10:50:59 |
|
|
|
|
|
|
... cukrot.
Vádolhatjuk a finomított élelmiszereket és a hőkezelt gyümölcsleveket is.
Jegyezzük meg! Az élelmiszeripar amúgy sem segíti az eredendő egyensúly megtartását. A természetes alapanyagokat, szénhidrátokat, zsírokat, fehérjéket tönkreteszi, ezek ideális kapcsolatát, egymáshoz való viszonyát felborítja, és savasító termékeket dob piacra.
... |
|
2008-03-02 07:54:21 |
|
|
|
|
|
|
... minőségre, nem tesznek vendégük elé ,,szemetet".
Ennek ellenére igazán jó, egészséges sütemény csak otthon készülhet. A saját konyhánkon megválogathatjuk az alapanyagokat, kerülhetjük a cukrászdákban használatos adalékokat, színezékeket, aromákat, s még csak dohányfüstös se lesz a csemegénk. Sajnos, a cukrászdák, árusok édességei, süteményei nikotinnal ̶... |
|
2008-02-29 08:10:29 |
|
|
|
|
|
|
... csirkehúst, hagymát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a felszeletelt avokadót. Elkészitjük a dresszinget, a citromlét, mustárt, sót, borsot, cukrot, alaposan összekeverjük. Az előkészí... |
2008-02-21 08:38:21 |
|
|
|
|
|
|
... piszkozatokat készítesz, vázlatokat, vagy csak egyszerűen behunyod a szemed és elképzeled milyen is legyen. Aztán begyűjtöd a hozzávalókat. Akkurátusan, gondosan egymás után. A minőségi alapanyagokat választod, hogy minél jobb legyen a mű. Még mindig nem tettél semmit, "csak" tervek vannak, vágyak, elképzelések, pár alapanyag, fűszer, sablon, egy darab papír, tinta, festékek, fona... |
2008-02-19 18:55:51 |
|
|
|
|
|
|
Dunk cocktail
Hozzávalók:
60 ml gin
30 ml Martini Dry
22 ml Galliano
10 ml Blue Curacao
jég
Elkészítés:
Töltsük az alapanyagokat jéggel teli keverőpohárba! Keverjük meg, majd szűrjük át egy pohárba!
Dísz:piros cseresznye... |
2008-02-17 12:21:20 |
|
|
|
|
|
|
YELLOW BIRD
Hozzávalók:
30 ml bacardi
22 ml galliano
22ml cointreau
22ml lime-lé
jég
Elkészítés:
Töltsük az alapanyagokat a shakerbe,rázzuk össze és öntsük pohárba!
Dísz:
Egy szelet lime az italba... |
2008-02-16 19:08:21 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók:
2 dl natúr joghurt
1púpozott evőkanál zabkorpa
csipetnyi fahéj
folyékony édesítő
Elkészítés:
... |
2008-02-16 19:03:23 |
|
|
|
|