Belépés
Hatékony módszerek az emésztés elősegítésére
... illetve figyeljünk oda, hogy mikor vagyunk éhesek, és mikor laktunk jól, és eszerint fogyasszuk ételeinket. 

A tudatos étkezés nem csak a gondosan összeválogatott, egészséges alapanyagokra és testünk jelzéseinek ismeretére vonatkozik. Együnk lassan, figyeljünk oda az étel ízére, illatára, a különböző textúrákra, és nem utolsó sorban látványára, hiszen igaz a mondás, hog...
2023-01-14 23:34:45
Hatékony módszerek az emésztés elősegítésére
... illetve figyeljünk oda, hogy mikor vagyunk éhesek, és mikor laktunk jól, és eszerint fogyasszuk ételeinket. 

A tudatos étkezés nem csak a gondosan összeválogatott, egészséges alapanyagokra és testünk jelzéseinek ismeretére vonatkozik. Együnk lassan, figyeljünk oda az étel ízére, illatára, a különböző textúrákra, és nem utolsó sorban látványára, hiszen igaz a mondás, hog...
2023-01-06 23:29:29
Rostban gazdagtáplálkozás előnyei
... okozhatnak.

Vegyük sorra a kiváltó okokat. Mi a gond az étrendünkkel, tekintettel a boltokban kapható élelmiszerekre, a munkahelyi és rendelhető ételekre, és egyáltalán az alapanyagokra? Milyen hibákat követünk el táplálkozásunkban?

Főként az alapanyagok jellegére érdemes figyelni. A mai kor embere általában túl sok finomított szénhidrátot eszik, a természete...
2021-05-01 22:10:12
Ketten érdemelték ki az Év Strandétele címet
... közölték a szervezők az MTI-vel.
A verseny célja a balatoni strandgasztronómia megújítása, hogy a vásárlók ötletes, egészséges, bárhol könnyen és gyorsan...
2020-07-17 09:51:21
Megjelent a Magyar Konyha 2020-as Balaton Gasztrokalauza
... vendéglátás, a "becsali csárdák" helyét átvették a kisvendéglők, megjelent a strandbisztró műfaja és ide költöztek a balatoni borok. Kialakult egy jellegzetes balatoni étlap, amely a helyi alapanyagokra - például a tapolcai pisztrángra, a balatonfenyvesi Angus marhára, a tekeresvölgyi sajtra, a minőségi pékműhelyek termékeire - épül. Ennek következtében a minőségi éttermekben ninc...
2020-07-16 11:32:31
Immunrendszerünk támogatása
... jobban hat az egész immunrendszerünkre, mint hinnénk. Amit eszünk, alapjaiban határozza meg az egészségi állapotunkat. Ezért csak azt edd meg, ami valóban táplál. Törekedj a hazai alapanyagokra, a frissen készült ételekre, a mértékletességre és a kiegyensúlyozottságra.A gondolataink meghatározzák a testünk működését, hogy a védekezés és támadás, vagy a béke és növekedés üzemmódban...
2020-05-08 10:24:29
Az Európai Bizottság új uniós iparstratégiát jelentett be
... hatások kiküszöbölése, valamint az uniós közbeszerzésekhez és finanszírozáshoz való külföldi hozzáférés kezelése érdekében.
A testület emellett bejelentette a létfontosságú alapanyagok...
2020-03-10 20:53:35
Nagy István: stratégiai cél egy hazai szójafeldolgozó-üzem létesítése
... élelmiszerek legyenek a magyar boltok polcain, a családok asztalán. Ennek pedig alapfeltétele, mondta, hogy az élelmiszer-előállítás a lehető legnagyobb mértékben génmódosítástól mentes alapanyagokra épüljön - beleértve a takarmányozást is.
Mivel a takarmányok jelentős hányadát kitevő szójából az ország önellátottsága 15-20 százalékos, jelentős importra szorul Magyarország i...
2019-08-30 13:41:30
Kaderják Péter: tíz százalékkal bővülhet az idén a bányászat termelése
... ország energetikai importfüggősége csökkenjen.
A részletekről szólva Kaderják Péter elmondta: újra lendületben vannak olyan ágazatok, amelyeknek szüksége van a nyersanyagokra, alapanyagokra, földgázra, olajra, lignitre, az építőipar "szárnyalása" pedig magával húzza a bányászatot, elég, a például a vasúti fejlesztések területén a kőre, az építőipar területén a betonhoz szüks...
2019-08-29 14:42:08
Nagy István: a magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag
... vasvillától az ezüstvilláig, azaz a termőföldtől az asztalig tart. A siker kulcsa az, hogy a gasztronómia felismerte: a magyar alapanyagnál jobbat nem tud találni. A magyar kiváló minőségű alapanyagokra újraépítve a munkát, a siker garantált - mondta a miniszter.
Nagy István kifejtette, hogy a kiváló alapanyag nélkül nincs jól működő termelői piac, sikeres kistermelő, ahogy ...
2018-09-28 14:40:24
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Magyar Konyha, Balaton Gasztrokalauza, Európai Bizottság, Nagy István, Kaderják Péter, emésztés elősegítésére, bányászat termelése, magyar gasztronómia, magyar alapanyag, tudatos étkezés, gondosan összeválogatott, étel ízére, különböző textúrákra, kiváltó okokat, boltokban kapható, alapanyagok jellegére, verseny célja, vásárlók ötletes, strandbisztró műfaja, balatoni borok, jellegzetes balatoni, helyi alapanyagokra, tapolcai pisztrángra, balatonfenyvesi Angus, tekeresvölgyi sajtra, minőségi pékműhelyek, minőségi éttermekben, egészségi állapotunkat, hazai alapanyagokra, frissen készült, gondolataink meghatározzák, testünk működését, uniós közbeszerzésekhez, testület emellett, létfontosságú alapanyagok, magyar boltok, családok asztalán, lehető legnagyobb, takarmányok jelentős, ország önellátottsága, részletekről szólva, vasúti fejlesztések, építőipar területén, betonhoz szüks, asztalig tart, siker kulcsa, gasztronómia felismerte, magyar alapanyagnál, magyar kiváló, siker garantált, kiváló alapanyag,
© 2013 TVN.HU Kft.