Belépés
Moszkva nem fog fizetni az OPCW-ben a vegyi támadások felelőseinek megállapításáért
...
Sulgin elmondta, hogy a szervezet a 2016-os büdzséjének maradványából létrehozandó különleges alapból készül felállítani a felelősség-megállapítás informatikai infrastruktúráját. A tagállamok konferenciáján Moszkva ebből visszakövetelte arányos részesedését és közölte, hogy ellenkező esetben az összeget le fogja vonni az idén esedékes tagdíjából.
"Egyáltalán nem titkolju...
2019-01-09 11:43:03
Rádiózás, tévézés - Harmincnegyedik nap
Sokat ülök autóban, s legtöbbször én vezetek. Alapból a Kronehit (osztrák) adó szól. Ezt jórészt értem is, hiszen reklámok, útinform, játék és zene az egész. Jó zenék. Ha a vételi körzetből kimegyek, már nem igazán rádiózok. Van egy pendrájvon, tele Faludy verssel (ő mondja őket), Dinnyés Jóskával és még egyébbel. Ezt dugom be (nincs cd lejátszó a Vitarában). Szerdán, a nagy havazá...
2018-12-23 06:26:21
"Kapzsisági illetéket" vet ki a román kormány a bankokra
... akarják tenni, hogy a befizető a nyugdíjkorhatár elérése előtt (de legalább ötéves nyugdíjalapi tagság után) kétszázalékos illetékfizetési kötelezettség terhe mellett kivehesse pénzét az alapból.
Romániában idén januártól a munkavállalók bruttó bérének már csak 3,75 százalékát irányítják a magánnyugdíjalapot kezelő biztosítókhoz az eddigi 5,1 százalék helyett.
A pénzügym...
2018-12-18 20:32:29
Agrárkamara: beváltotta a reményeket az országos jégkármérséklő-rendszer
... amiből a következő esztendőre is tartalékolnak. A szélsőséges időjárásnak köszönhetően az idei védekezési költség mindent eg...
2018-12-06 10:41:10
KSH: tavaly nőtt a kutatóhelyek és a K+F tevénységet végzők létszáma
... milliárd forint külföldi forrást használtak fel. A rendelkezésre álló állami forrás 32 százaléka az operatív programokból, további 18 százalék pedig a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból származott. A külföldről kapott 77 milliárd forint több mint háromnegyede vállalkozásoktól érkezett.
A tavalyi év során az állami költségvetésből érkező források összegében volt a leg...
2018-12-01 07:04:16
A kormány 26,4 milliárd forintot biztosít a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra
...
A jogszabály szerint a kormány a 2018-as központi költségvetésről szóló törvényben a Központi Maradványelszámolási Alapból 10,2 milliárd forint átcsoportosítását rendelte el.
Az állami vagyonnal kapcsolatos kiadásoktól 4,4 milliárd, az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlásába tartozó társaságok támogatásától 3,7 milliárd; a tulajdonosi kölcsön elszámolása jogcímcsoporttól 0...
2018-10-31 09:51:08
Átadták a Bábolna TETRA Kft. genetikai kutatóbázisát a Vas megyei Uraiújfaluban
... kutatóbázis munkatársai a tervek szerint szorosan együttműködnek majd a Kaposvári Egyetemmel és a Dalmand Zrt.-vel, a benne folyó kutatási munkát pedig az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból támogatják.

A Bábolna TETRA Kft. 2014-ben a Vas megyeiUraiújfalu község határában csaknem kétmilliárd forintos beruházással, a Da...
2018-10-30 20:11:35
Felfüggesztették Simonka György (Fidesz) mentelmi jogát
... tanúvallomások támasztják alá.
Az ügyészség korábban azt közölte: a gyanú szerint Simonka György másokkal összehangoltan jogtalan vagyoni haszonhoz jutott az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból, valamint a tagállami költségvetésből a termelői szervezetek beruházásaihoz, eszközbeszerzéseihez igénybe vehető, vissza nem térítendő támogatások jogellenes megszerzésével.
Az...
2018-10-29 14:42:27
A mentelmi bizottság Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését javasolja
... költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt nyomoz.
A gyanú szerint Simonka György másokkal összehangoltan jogtalan vagyoni haszonhoz jutott az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból, valamint a tagállami költségvetésből a termelői szervezetek beruházásaihoz, eszközbeszerzéseihez igénybe vehető, vissza nem térítendő támogatások jogellenes megszerzésével.
Az Országg...
2018-10-29 13:12:50
PM-államtitkár: sikeres a nagyvállalati beruházási támogatási program
... munkahely jön létre Magyarországon.
A Nádudvari Élelmiszer Kft. 1,79 milliárd forintos fejlesztését a magyar kormány 627 millió forinttal támogatta a nagyvállalati beruházási támogatási alapból - közölte az államtitkár. Hozzátette, hogy a fejlesztéssel 20 új munkahelyet is teremtettek a településen.
Bodó Sándor kitért arra is, hogy ma a munkában állók száma közelíti a 4,...
2018-10-25 18:43:24
1 2 3 ....................124 125 ..........186 187 ..........248 249 
Címkék: Bábolna TETRA Kft, Felfüggesztették Simonka György, Simonka György, Dinnyés Jóskával, Technológiai Innovációs Alapból, Központi Maradványelszámolási Alapból, Kaposvári Egyetemmel, Dalmand Zrt, Európai Regionális Fejlesztési Alapból, Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból, Nádudvari Élelmiszer Kft, Bodó Sándor, vegyi támadások, román kormány, mentelmi bizottság, nagyvállalati beruházási, 2016-os büdzséjének, tagállamok konferenciáján, idén esedékes, vételi körzetből, nagy havazá, nyugdíjkorhatár elérése, munkavállalók bruttó, következő esztendőre, szélsőséges időjárásnak, idei védekezési, rendelkezésre álló, operatív programokból, külföldről kapott, állami költségvetésből, jogszabály szerint, 2018-as központi, állami vagyonnal, tulajdonosi kölcsön, tervek szerint, benne folyó, hazai központi, ügyészség korábban, gyanú szerint, tagállami költségvetésből, termelői szervezetek, magyar kormány, munkában állók, vállalkozásoktól, felfüggesztették, megyeiuraiújfalu, megállapításáért,
© 2013 TVN.HU Kft.