Belépés
Koronavírus - Kásler: július 1-jével kapják meg 500 ezer forintos juttatásukat az egészségügyi dolgozók
... aktív fekvőbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók főigazgatói és gazdasági igazgatói is jogosultak a juttatásra.
Ugyancsak megkapják ezt a bérkiegészítést a háziorvosok, az alapellátó fogorvosok, asszisztensek, védőnők, főállású iskolaorvosok, otthoni hospice szolgálatok és az otthoni szakápolást nyújtó szolgálatok dolgozói is - ismertette a miniszter.
Szintén j...
2020-06-05 13:13:41
Kásler: pénzügyi támogatáshoz jutnak az alapellátó fogorvosok
... háziorvosi praxisok támogatása jelentősen nőtt, azonban ettől elmaradt a közfinanszírozott fogorvosok támogatása. Ezért döntött úgy a minisztérium, hogy ebben az évben a heti 30 órát dolgozó alapellátó fogorvosok és fogorvosi szakellátók 1,5 millió forint támogatást kapnak.Az ennél kevesebb heti rendelési időt vállalók időarányosan kevesebb pénzhez jutnak - tette hozzá.
A tár...
2019-10-28 12:31:56
Ónodi-Szűcs: praxisonként hárommillió forintot kapnak az alapellátó fogorvosok
... fogorvosok támogatása nem követte az alapellátás más szakmáiban dolgozók támogatási szintjét. Ezért döntött úgy a kormány, hogy erre az évre praxisonként hárommillió forintot támogatást ad az alapellátó fogorvosoknak - mondta.
A támogatást jövőre is szeretnék adni, abban kell megállapodni a szakmával, hogy ezt milyen formában - rezsitámogatás, kártyapénz, területi szorzó - ju...
2017-11-30 11:52:11
Emmi: a hét végéig pályázhatnak praxisvásárlási támogatásra a háziorvosok
... emlékeztetett: egymilliárd forinttal növelték a háziorvosi praxisvásárlásra és letelepedésre fordítható támogatás keretét, így összesen 2,25 milliárd forint áll rendelkezésre erre a célra, és már alapellátó fogorvosok is jelentkezhetnek.
Az államtitkár egy korábbi sajtótájékoztatóján elmondta, a letelepedési pályázatok esetében az elnyerhető támogatási összegek alakulása att...
2017-10-10 08:01:15
Ónodi-Szűcs: egymilliárd forinttal növelték a háziorvosi praxisvásárlási és letelepedési támogatás összegét
... rendelkezésre erre a célra.
Az államtitkár hozzátette: a keretösszeget azért emelték meg, hogy minden pályázó, aki megfelel a követelményeknek, megkaphassa a támogatást, és az idei évtől alapellátó fogorvosok is jelentkezhetnek a támogatásra. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy a pályázat elnyerése után legalább hat évig biztosítják az ellátást.
A letelepedési pályáza...
2017-10-09 15:03:37
Ónodi-Szűcs: idén és jövőre is 130 ezer forinttal nő a háziorvosi praxisok támogatása
... pénzt.
Erre a finanszírozásra az alapellátásban dolgozó házi- és házi gyermekorvosoknak nagyon nagy szüksége van - fogalmazott a kamarai elnök, ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy az alapellátó fogorvosokat sem lehet kihagyni az emelésből, számukra idén és jövőre is "pénzt kell találni".
Éger István kitért arra, hogy ezt a forrásnövekményt elsősorban bérezésre fordítjá...
2017-06-01 10:54:47
Ónodi-Szűcs: nagyobb a keretösszeg a háziorvosi praxisvásárlásra és a letelepedési pályázatra
...
Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta, pályázni a tartósan betöltetlen háziorvosi praxishelyekre lehet, és ettől az évtől az alapellátó fogorvosok is indulhatnak a letelepedési pályázaton.
Az államtitkár kiemelte, a letelepedéshez nyújtott támogatási összegeket megduplázzák, így az egy éve üres praxisokra nettó 12 millió, az öt évnél régebbi betöltetlen helyekre nettó 20 millió fo...
2017-03-08 12:41:57
Emmi: választhatnak a fiatal szakorvosok a támogatás és az alapbéremelés között
... azt is, a felek megegyeztek abban is, hogy az alapellátás területén a védőnők finanszírozásával kapcsolatos problémákhoz hasonlóan meg kell vizsgálni, milyen teendők merülnek fel az alapellátó fogorvosok, iskolaorvosok esetében. Ezen túlmenően megállapodtak abban, hogy áttekintik az egészségügyi tevékenységet végző, de nem egészségügyi besorolásban dolgozó munkavállalók helyzetét ...
2016-10-19 17:12:48
Ónodi-Szűcs: jövőre a fogorvosok is pályázhatnak letelepedési és praxisjogvásárlásra
...
Az alapellátásban dolgozó háziorvosok számára már létezik ez a két támogatási forma, és jövőre ezt a két pályázati lehetőséget "ki fogjuk nyitni" az alapellátó fogorvosok felé is - fogalmazott az államtitkár a 16. Dental World Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás és Konferencia megnyitóján.
Ónodi-Szűcs Zoltán keretösszegről nem beszélt, azt mondta, még tárgyalnak a nemzetg...
2016-10-13 12:11:00
Emmi: pluszpénzt kapnak a háziorvosok, az alapellátó fogorvosok és a védőnők
...
A tárca egészségügyért felelős államtitkársága csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az előző évhez hasonlóan 10 milliárd forintot kapnak a háziorvosok, a házi gyermekorvosok, ezen felül 2 milliárd forintot az alapellátásban dolgozó fogorvosok, illetve szintén 2 milliárd forint jut a védőnőknek. A pluszforrás az idén január 1-től jár, a pénzt az Országos Egé...
2016-08-04 17:42:34
1 2 
Címkék: Éger István, Ónodi-Szűcs Zoltán, Dental World Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás, Országos Egé, egészségügyi dolgozók, alapellátó fogorvosok, háziorvosi praxisvásárlási, háziorvosi praxisok, háziorvosi praxisvásárlásra, letelepedési pályázatra, fiatal szakorvosok, alapbéremelés között, otthoni szakápolást, közfinanszírozott fogorvosok, ennél kevesebb, évre praxisonként, alapellátó fogorvosoknak, támogatást jövőre, letelepedési pályázatok, elnyerhető támogatási, államtitkár hozzátette, keretösszeget azért, idei évtől, jelentkezőknek vállalniuk, pályázat elnyerése, letelepedési pályáza, alapellátásban dolgozó, kamarai elnök, alapellátó fogorvosokat, forrásnövekményt elsősorban, tartósan betöltetlen, letelepedési pályázaton, államtitkár kiemelte, letelepedéshez nyújtott, felek megegyeztek, alapellátás területén, védőnők finanszírozásával, egészségügyi tevékenységet, tárca egészségügyért, előző évhez, házi gyermekorvosok, idén január, praxisvásárlásra, forrásnövekményt, követelményeknek,
© 2013 TVN.HU Kft.