Belépés
Érdekesség
... Jeanne Drisko, a tanulmány társszerzője. És hozzátette: “Az intravénás C-vitamin potenciálisan rákölő tulajdonságokkal rendelkezik a tudományos kutatások és a korai klinikai adatok alapján."

A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógyszergyárak nem szabadalmaztatnak vitaminokat!

A következő ...
2018-12-18 22:41:27
Kamatdöntés - Londoni elemzők: egyértelmű jelzéseket adott az MNB a monetáris politika közelgő normalizálására
... maginflációra, mindenekelőtt a változatlan adórátákkal számolt harmonizált indexre (Core HICP ex-tax). Pasquale Diana szerint a Morgan Stanley e mérőszámot részesíti előnyben, és e mutató alapján a magyarországi infláció a legmagasabb az Európai Unióban.
A jelek arra vallanak, hogy a monetáris tanács is odafigyel erre a dinamikára, annál is inkább, mivel valószínűnek tűnik, h...
2018-12-18 21:22:31
Rózsafüzér ​II. János Pál gondolatai alapján húsz tito
... októberétől 2003 októberéig terjedő időszakot a rózsafüzér évének nyilvánítja. Pietro Principe, a vatikáni államtitkárság akkori munkatársa, prelátus Rózsafüzér II. János Pál gondolatai alapján főcímmel és ,,Húsz titokkal" alcímmel írt imádságot, melyet az Új Ember adott ki 2003-ban, Somorjai Ádám OSB fordításában, majd II. János Pál pápa szentté avatása alkalmából a Cs...
2018-12-18 21:02:30
Szép estét kívánok mindenkinek!


Korunk téveszméje: a hatalomvágy

A hatalom azt a képességet, erőt jelenti, ami alapján valaki az akaratát, szándékát, másokra rá tudja testálni. Ehhez nem kell erőszak, fenyegetés. Viszont ész annál inkább, mert a hatalom - ha fegyvernek, túlélő eszköznek tekintjük - kétélű.

Egyesek úgy gon...
2018-12-18 20:08:57
Századvég: a magyarok döntő többsége elutasítja az erőszakot
... megpróbáltak betörni, a demonstrációk során rongálások, gyújtogatások történtek. Ezeket a demonstrációkat ellenzéki politikusok vezetik - fűzték hozzá.
Közölték: a legfrissebb adatok alapján az események ismertsége magas, a megkérdezettek 88 százaléka hallott a demonstrációkról. Kiemelték, hogy a magyar lakosság döntő többsége (85 százaléka) továbbra is elfogadhatatlannak tar...
2018-12-18 19:42:14
Bízhatunk Istenben
... szavahihetősége. Ha egy társadalom nem Isten abszolút hitelességét tekinti a legfontosabbnak, az igazság, az erkölcs, a szépség alapját tagadja meg.
A karácsony minden igazság, jóság, szépség alapjának ismételt megerősítése, mert a karácsony jelentése: Isten igaz.
A változás világegyetemében Isten megbízhatósága az állandó. Isten megbízhatósága a meginghatatlan abszolútu...
2018-12-18 19:33:10
MEKH: csaknem 100 településen elérhető a távhő
... mellett a geotermikus energia is egyre növekvő szerepet tölt be: felhasználása két év alatt 60 százalékot emelkedett.
A kiadványból kiderül, hogy a távhőszolgáltatók értékesítési adatai alapján tavaly a hődíj jellegű árbevételek 78 milliárd forintra nőttek, az azt megelőző évben 74 milliárd forintot tettek ki. A vásárolt hő költsége 2017-ben meghaladta a 72 milliárd forintot...
2018-12-18 18:52:14
A II. kerületben indul a budapesti iskolabuszprogram
... elmondta, hogy a jövő év első felében felmérik az érintett családok és oktatási intézmények igényeit, és feltérképezik a szakmai és civil közreműködők körét és az összegyűlt tapasztalatok alapján 2019 őszén a kiválasztott intézményeknél kísérleti jelleggel elindítják a tesztüzemű szolgáltatást. Az itteni tapasztalatokra alapozva készül el az egész kerületre kiterjesztett koncepció...
2018-12-18 17:01:55
Jobbik: lemond mandátumáról Staudt Gábor, két új képviselőről döntött az elnökség
... hangfelvétel valódiságát, de hozzátette, hogy a beszélgetés során később világossá tette, csak viccelt.
Staudt Gábor kedden jelentette be a Facebookon, hogy "nyomós magánéleti indokai alapján" a tavaszi ülésszaktól nem tudja ellátni országgyűlési képviselői feladatait.
Hangsúlyozta, hogy döntésében semmiféle párton belüli feszültség vagy belharc nem játszott szerepet, "...
2018-12-18 15:51:49
Genovai hídomlás - Miniszter: 2019 végére új híd áll Genovában a leomlott helyén
... cég lett, amely az Italferr és a genovai Fincantieri vállalatcsoportokkal közösen valósítja meg a 220 millió eurós beruházást.
A nyertes terv Renzo Piano genovai építész elképzelése alapján született meg. Az új hídon 43 fénypont emlékeztet majd a katasztrófa ugyanennyi áldozatára.
Marco Bucci genovai polgármester, aki egyben az újjáépítéssel megbízott kormánybiztos is,...
2018-12-18 14:11:52
1 2 3 .....5749 5750 ...8624 8625 ...11498 11499 11500 
Címkék: János Pál, Bízhatunk Istenben, Staudt Gábor, Jeanne Drisko, Core HICP, Pasquale Diana, Morgan Stanley, Európai Unióban, Pietro Principe, Rózsafüzér II, Somorjai Ádám OSB, Renzo Piano, Marco Bucci, monetáris politika, magyarok döntő, budapesti iskolabuszprogram, leomlott helyén, tanulmány társszerzője, intravénás C-vitamin, tudományos kutatások, korai klinikai, kutatók elismerték, változatlan adórátákkal, magyarországi infláció, jelek arra, monetáris tanács, rózsafüzér évének, vatikáni államtitkárság, demonstrációk során, demonstrációkat ellenzéki, legfrissebb adatok, események ismertsége, magyar lakosság, szépség alapját, karácsony minden, karácsony jelentése, változás világegyetemében, meginghatatlan abszolútu, geotermikus energia, kiadványból kiderül, távhőszolgáltatók értékesítési, hődíj jellegű, érintett családok, összegyűlt tapasztalatok, kiválasztott intézményeknél, tesztüzemű szolgáltatást, itteni tapasztalatokra, egész kerületre, beszélgetés során, tavaszi ülésszaktól, genovai Fincantieri,
© 2013 TVN.HU Kft.