Belépés
A hőségelleni védekezés alapszabályai
A hőség megterheli a szervezetet: csökken a vérnyomás, alacsonyabb lesz a pulzusszám és gyengül a koncentráció, lankad a figyelem (ezért több ilyenkor a baleset).
A tompaság ellen felfrissülés érzését adhatja, ha naponta többször zuhanyozunk langyos vagy hideg vízzel.

A déli órákban lehetőleg ne tartózkodjunk a szabadban. Amikor a levegő hőmérséklete kint 35 Celsius...
2020-07-04 23:11:43
A digitális kultúra áll az Eleven Ősz fesztivál középpontjában
... kábelek, alkatrészek az újrahasznosítás segítségével egyedi öltözékkiegészítőként születhetnek újjá.
A LogiScool robotika műhelyében mBot segítségével megtanulhatók a robotika alapszabályai, és a programozásba is belekóstolhatnak a látogatók. A Faur Zsófi Galériában Radisics Milán sajtófotós munkái lesznek láthatók a SUR/REAL LANDS című fotókiállításon.
Babos Zsili az Él...
2019-09-14 09:10:48
A hőség elleni védekezés alapszabályai :
...
A hőség megterheli a szervezetet: csökken a vérnyomás, alacsonyabb lesz a pulzusszám és gyengül a koncentráció, lankad a figyelem (ezért több ilyenkor a baleset).
A tompaság ellen felfrissülés érzését adhatja, ha naponta többször zuhanyozunk langyos vagy hideg vízzel.

A déli órákban lehetőleg ne tartózkodjunk a szabadban. Amikor a levegő hőmérséklete kint 35...
2019-06-11 20:50:54
Visszafogottságot és szerénységet kért az átmeneti kormány tagjaitól Brigitte Bierlein osztrák kancellár
...
Ausztria első női kancellárja szerdán írásban adta át munkatársainak az együttműködés alapszabályait tartalmazó összefoglalót, ennek tartalmát közölte a sajtó. Leszögezte, hogy a szeptemberi előrehozott választásokig, illetve az új kormány megalakulásáig hivatalban lévő ügyvezető kormány nem hoz új jogszabályi rendelkezéseket és rendeleteket.
Brigitte Bierlein jelezte, h...
2019-06-06 17:32:24
Perverzió
..."A perverzió az, ami tönkreteszi a valódi örömet. Isten, aki kitalálta az emberi életet és a szexualitást, szeret minket, és mivel szeret, lefektette az alapszabályait, lehetővé téve számunkra, hogy maximális örömet leljünk a kapcsolatainkban."

- David Gooding -...
2019-04-03 18:18:49
Az illem, etikett, protokoll alapszabályaiAZ ILLEM, ETIKETT, PROTOKOLL ALAPSZABÁLYAI...
2019-03-17 22:00:34
Gulyás: kizárólag a kormánypártok akadályozhatják meg a kényszerbetelepítést
... kormányzás, egyértelmű célokkal, értékrenddel és ennek megfelelően meghozott döntésekkel, amivel szemben nincs alternatíva a közéletben. "Ráadásul a balliberális oldal mostanra a demokrácia alapszabályait sem fogadja el, viszont kiegészült a Jobbikkal is" - tette hozzá.
Kijelentette, a migráció elutasítása egyszerre politikai hívó szó, és társadalompolitikai program, amiből s...
2019-02-14 10:11:41
Illegális bevándorlás - CDU-elnök: a német kereszténydemokraták tanultak a 2015-ös menekülthullámból
... be-, és kiutazási nyilvántartást az állandó belső határőrizet nélküli schengeni övezetben. Hangsúlyozták azt is, hogy EU-s szinten harmonizálni kell a menekültügyi eljárás ésellátás alapszabályait.
A nemzeti szintű teendők között egy sor szigorítás szerepel, a többi között a menekültügyi eljárást hátráltató, például a személyazonosságuk megállapításában nem közreműködő menedé...
2019-02-11 19:42:56
A Nébih élménypedagógiai programjaival bővült a Minipolisz gyermekváros
... kapott az élelmiszerek helyes tárolásának bemutatására, de a gyerekek kipróbálhatják a Nébih-ellenőrök és az állatorvosok munkáját is. Emellett elsajátíthatják a felelős állattartás alapszabályait, a farmnak berendezett sarok pedig ismerteti, hogyan jut el a tej a gazdálkodóktól a fogyasztókig.
A fogyasztói ismeretek megjelenítését az oktatásban az élelmiszerlánc kockázatmen...
2018-09-22 13:33:30
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
...

A Teremtő sosem csinál selejtet, mert ha az ember selejtes lenne, már rég eltűnt volna az evolúció zűrzavarában. Az emberi test működésének vannak áthághatatlan alapszabályai, amit ha tudatlanul megsértünk, tökéletlen, életképtelen, beteges egyedeket hozunk létre. Az egyik ilyen legfontosabb szabály a gyomor savas...
2018-06-26 21:49:38
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Eleven Ősz, Brigitte Bierlein, Hatvani Galina, Faur Zsófi Galériában Radisics Milán, REAL LANDS, Babos Zsili, David Gooding, PROTOKOLL ALAPSZABÁLYAI, hőségelleni védekezés, digitális kultúra, hőség elleni, átmeneti kormány, kormánypártok akadályozhatják, 2015-ös menekülthullámból, hőség megterheli, tompaság ellen, déli órákban, levegő hőmérséklete, újrahasznosítás segítségével, robotika alapszabályai, együttműködés alapszabályait, szeptemberi előrehozott, valódi örömet, emberi életet, balliberális oldal, demokrácia alapszabályait, migráció elutasítása, állandó belső, menekültügyi eljárás, nemzeti szintű, többi között, menekültügyi eljárást, élelmiszerek helyes, gyerekek kipróbálhatják, állatorvosok munkáját, felelős állattartás, farmnak berendezett, fogyasztói ismeretek, élelmiszerlánc kockázatmen, ember selejtes, evolúció zűrzavarában, emberi test, egyik ilyen, gyomor savas, megállapításában, kapcsolatainkban, élménypedagógiai, belekóstolhatnak, újrahasznosítás, akadályozhatják, elsajátíthatják,
© 2013 TVN.HU Kft.