Belépés
Átadták a Kiscelli Múzeum új kiállítóterét
... egy csaknem 400 négyzetméteres kiállítótér jött létre, a kormány és a főváros együttműködésének köszönhetően - mondta el a tárlat és az új kiállítóhely megnyitóján Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes.
Hozzátette, a sziklapince mellett megújult az épület főbejárata és előcsarnoka, valamint új gépészeti és elektromos központot kapott a múzeum, és a déli mellé...
2018-12-17 20:33:06
Női kézilabda Eb - A házigazda francia válogatott nyerte a döntőt
... megtekintését követően hozták meg a játékvezetők, a gólt viszont megadták. A franciák ezzel már három találattal vezettek, és bár az oroszok a továbbiakban is üldözték őket, a hajrában Alexandra Lacrabere sorozatban három góllal eldöntötte a finálét.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC francia kapusa, Amandine Leynaud 21 lövésből nyolcat védett, a Siófok irányítója, E...
2018-12-16 19:25:58
Százezreket szeretnének megmozgatni a Budapest Európa Sportfővárosa programsorozattal
...
A Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes vezette delegáció kedden este Brüsszelben vette át Szófiától az Európai Fővárosok és Városok Sportszövetségétől (ACES) pályázaton elnyert rangos címet jelképező zászlót, melyet szerda délután a Liszt Ferenc-repülőtéren mutattak be először Magyarországon.
Az esemény kapcsán szerdán tartott budapesti sajtótájék...
2018-12-05 17:02:12
Szalay-Bobrovniczky Alexandra: Budapest vonzóbbá és elérhetőbbé kívánja tenni a sportolást
... megmozgató tevékenységet.
"Az Európa Sportfővárosa cím lehetőség arra, hogy a sport területén az európai közvélemény figyelme Budapestre irányuljon" - tette hozzá Szalay-Bobrovniczky Alexandra.
Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportügyért felelős biztosa felszólalásában elmondta, hogy az Európai Bizottság milyen rendezv...
2018-12-04 20:32:58
Advent - Gyertyagyújtás és fényfestés is lesz vasárnap a Városháza parkban
... Kabóca Bábszínház Regö rejtem című karácsonyi pásztorjátékával fejeződik be a legfiatalabb korosztálynak szóló program.
Az első adventi gyertyát sötétedéskor Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes gyújtja meg, ezzel egy időben pedig városszerte felgyúlnak Budapest díszfényei.
A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a LaLuz Visuals az első adventi va...
2018-11-28 17:42:47
Megáldották Szent Margit szobrát
... készítette Árpád-házi Szent Margit szentté avatásának 75. évfordulója alkalmából. A szoboravató a Himnusz eléneklésével kezdődött, majd a Fővárosi Önkormányzat részéről Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes mondott beszédet.

.............

...............
2018-11-22 22:57:18
Szállodaszövetség: egyeztetések zajlanak a szobakiadás áfakulcsának módosításáról
... 2019-ben is, a magyar turizmus 2018-ban rekordévet zárhat az erős belföldi és külföldi kereslet növekedésével - hangsúlyozta Flesch Tamás, a szervezet alelnöke.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy a szövetség sokat tesz és tett azért, hogy Budapest nemzetközi szinten ismert, elismert, sikeres úti cél lehessen.
Szabó...
2018-11-22 14:38:57
Orbán Viktor és Tarlós István aláírta a kormány és a főváros közötti megállapodást
... főpolgármester.
Kijelentette: "Budapest mint egyesített főváros a magyar nemzetteremtés része és egyik fontos eredménye".
Az ünnepségen Tarlós István és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes átadta a főváros kitüntető díjait.
A főpolgármester elmondta: a Pro Urbe Budapest és a Budapestért díj kitüntetettjei az esélyegyenlőségért, a közbiztonságért é...
2018-11-17 22:48:36
Közgyűléssel ünnepelte alapításának 120. évfordulóját a BEAC
... fontos, hogy őrizzék és ápolják a hagyományokat. Hozzátette: a BEAC színeiben jelenleg 18 sportágban 5200-an sportolnak, akik igazi sportközösséget alkotnak.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes arra emlékeztetett, hogy a gazdag múlttal és jelennel rendelkező klub a főváros támogatásával 1901 szeptemberében nyitotta meg első, Mező utcai sporttelepét.
Ho...
2018-11-07 21:36:33
Történelmet írt a katolikus tornászlány a dohai V.B.-on
... 14:50
Simone Biles, az Egyesült Államok világhírű tornásza augusztus 9-én szerezte első olimpiai aranyérmét Rióban, Gabrielle Douglasszel, Lauren Hernandezzel, Madison Kociannal és Alexandra Raismannal együtt a női csapat tagjaként. A sportolótól az egyéni versenyszámokban is további érmeket várnak.
A tornászlányról és nem hétköznapi életéről korábbi írásunkban itt olvas...
2018-11-04 09:17:39
1 2 3 ...................230 231 .........345 346 ..........460 461 
Címkék: Kiscelli Múzeum, Budapest Európa Sportfővárosa, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Megáldották Szent Margit, Orbán Viktor, Tarlós István, Alexandra Lacrabere, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Amandine Leynaud, Európai Fővárosok, Városok Sportszövetségétől, Liszt Ferenc-repülőtéren, Európa Sportfővárosa, Navracsics Tibor, Európai Bizottság, Kabóca Bábszínház Regö, Budapesti Városarculati Nonprofit Kft, LaLuz Visuals, Árpád-házi Szent Margit, Fővárosi Önkormányzat, Flesch Tamás, Urbe Budapest, Simone Biles, Egyesült Államok, Gabrielle Douglasszel, Lauren Hernandezzel, Madison Kociannal, Alexandra Raismannal, házigazda francia, szobakiadás áfakulcsának, főváros közötti, katolikus tornászlány, főváros együttműködésének, sziklapince mellett, épület főbejárata, déli mellé, gólt viszont, franciák ezzel, hajrában Alexandra, esemény kapcsán, sport területén, európai közvélemény, legfiatalabb korosztálynak, első adventi, időben pedig, magyar turizmus, erős belföldi, szervezet alelnöke,
© 2013 TVN.HU Kft.