Belépés
Náray Tamás + egy vicc

Náray Tamás divattervező, festőművész, író számomra igen kedves, inteligenciája, humora, de szókimondása is lenyűgöző. Egy vele készített interjúból idézek és ezzel együtt
Szent Péter látogatást tesz Lucifernél a purgatóriumban c. örökérvényű viccet is közre adok. Min...
2020-02-17 15:35:13
Véget vet a brit kormány a terrorcselekményekért elítéltek automatikus próbaidőre bocsátásának
... vasárnap London egyik déli városnegyedében egy késes támadó két embert megsebesített. A támadás után kiderült, hogy az elkövető, a 20 éves Sudesh Amman, akit a rendőrök a helyszínen agyonlőttek, alig egy hete szabadult a börtönből a rá kirótt három év és négy hónap szabadságvesztés felének letöltése után.
A támadásban - a rendőri fegyverhasználat után szétrepülő üvegszilánkok...
2020-02-03 19:52:55
Felmérés: Iohannis pártjának az RMDSZ támogatása is elegendő lenne a kormánytöbbséghez egy mostani választáson
... százalékát, akkor is részt vesznek a mandátumok szavazatarányos elosztásában, ha országosan nem érték el az 5 százalékot.
A PNL a jelenlegi, 2016...
2020-02-03 13:11:52
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
...
Az elkövető, a 20 éves Sudesh Amman, akit a rendőrök agyonlőttek, kormányforrásokból származó vasárnap esti brit médiaértesülések szerint alig egy hete szabadult a börtönből a rá kirótt három év és négy hónap szabadságvesztés felének letöltése után.
Ammant terrorcselekményekre biztató szélsőséges tartalmak birtoklása és terjesztése miatt ítélte el 2018-ban a londoni közp...
2020-02-02 23:52:57
Jelentősen csökkent tavaly a munkanélküliség Franciaországban
... mértek.

A munkanélküliség csökkenő tendenciája valamennyi korosztályban megfigyelhető, de a 25 és 49 év közöttieknél a legjelentősebb, mintegy négy százalékos. A 25 évnél fiatalabbaknál viszont alig 1,4, az idősebb korosztályokban pedig 2,7 százalékkal csökkent az álláskeresők aránya.
A statisztikai hivatal (INSEE) decemberi prognózisa szerint a csökkenő tendencia...
2020-01-27 16:41:45
Australian Open - Fucsovics szettelőnyről kikapott Federertől
... Arena zsúfolt lelátói előtt a magyar Davis Kupa-válogatott vezére álomszerűen kezdett, fantasztikus ütésekkel lepte meg 38 éves ellenfelét, frissen mozgott, és a hosszabb labdamenetekben is alig rontott. Az MTK játékosa 3:3-nál elvette Federer adogatását, majd a sajátjait magabiztosan hozva 36 perc alatt szettelőnybe került - harmadik találkozójukon első játszmáját nyerte a minden...
2020-01-26 13:48:35
Vasárnap is folytatódott a török földrengés túlélői utáni kutatás és a kárfelmérés, nőtt a halottak száma
... mind a 13 háza a földdel vált egyenlővé. Ott a mentőalakulatok két ember holttestére bukkantak a romok alatt....
2020-01-26 12:31:13
Bronz érmes a Magyar női vízilabda csapat
... az állás (8-8), Leimeter Dóra lapos lövéssel talált be. Ezekben a percekben szinte extázisban játszottak a magyarok, miközben a hollandok közvetlen közelről sem találtak be emberelőnyben. Alig hat másodperc volt hátra a szünetig, amikor Leimeter elemi erővel értékesített egy fórt, így újra a magyaroknál volt az előny.
A magyar válogatott számára jól kezdődött az Eb utolsó nyo...
2020-01-25 19:51:57
Vízilabda Eb - Bronzérmes a magyar női válogatott
... az állás (8-8), Leimeter Dóra lapos lövéssel talált be. Ezekben a percekben szinte extázisban játszottak a magyarok, miközben a hollandok közvetlen közelről sem találtak be emberelőnyben. Alig hat másodperc volt hátra a szünetig, amikor Leimeter elemi erővel értékesített egy fórt, így újra a magyaroknál volt az előny.
A magyar válogatott számára jól kezdődött az Eb utolsó nyo...
2020-01-25 18:53:03
Emberölés miatt négy év fogházra ítéltek egy pécsi férfit, aki nem gondozta Down-szindrómás testvérét
... miatt elvakart sebein lárvák és nyüvek telepedtek meg.
Ágyba kerülését követően egy hónappal tüdőgyulladást kapott a sértett, de a vádlott csak azt követően hívott hozzá orvost, hogy már alig kapott levegőt. A sértettet az orvos kiérkezése után rögtön mentő vitte kórházba, de még ugyanaznap meghalt.
A bíróság szerint a Down-szindrómás testvér halálának közvetlen oka a he...
2020-01-21 14:51:52
1 2 3 ............505 506 .......758 759 .......1010 1011 1012 
Címkék: Náray Tamás, Australian Open, Vízilabda Eb, Szent Péter, Sudesh Amman, Davis Kupa-válogatott, Leimeter Dóra, brit kormány, mostani választáson, munkanélküliség Franciaországban, török földrengés, halottak száma, pécsi férfit, vele készített, késes támadó, támadás után, helyszínen agyonlőttek, hete szabadult, rendőri fegyverhasználat, mandátumok szavazatarányos, rendőrök agyonlőttek, londoni közp, munkanélküliség csökkenő, idősebb korosztályokban, álláskeresők aránya, statisztikai hivatal, csökkenő tendencia, magyar Davis, hosszabb labdamenetekben, sajátjait magabiztosan, földdel vált, romok alatt, percekben szinte, hollandok közvetlen, magyaroknál volt, magyar válogatott, hónappal tüdőgyulladást, vádlott csak, orvos kiérkezése, bíróság szerint, franciaországban, médiaértesülések, fegyverhasználat, szabadságvesztés, munkanélküliség, mentőalakulatok, korosztályokban, labdamenetekben, szavazatarányos, városnegyedében, tüdőgyulladást, inteligenciája, purgatóriumban, fiatalabbaknál, legjelentősebb,
© 2013 TVN.HU Kft.