Belépés
Szijjártó: nem maradhat következmények nélkül a háborúk során elkövetett szexuális erőszak
... több mint 100 millió euróval támogatja a következő két évben a humanitárius válságok során elkövetett szexuális erősz...
2019-05-24 15:39:12
Bocskai-díjjal tüntette ki Balog Zoltán miniszterelnöki biztost a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem
...
A kitüntetést a kolozsvári kar Mátyás királyról elnevezett aulájában adták át az egyetem szenátusának a rendkívüli ülése alkalmával.
Balog Zoltán Bocskai István fejedelmet és a Bibliát idézve jelentette ki meggyőződését, hogy harcolni és építeni kell. Úgy vélte: a szellemi harcot a magyar nemzet egysége és részekre szakítottsága kell, hogy meghatározza.
Büszkeségge...
2019-05-24 14:09:14
PM: magyar állampapír plusz néven új lakossági állampapír jegyezhető júniustól
... is, hiszen a lakosság az állam szempontjából megbízható befektető. A belföldi finanszírozás növekvő arányát a hitelminősítők is kedvezően ítélik meg, ezt már a februári felminősítések alkalmával is kiemelten pozitív tényezőként vették figyelembe - fejtette ki Varga Mihály.
A pénzügyminiszter elmondta, a máp plusz jegyzése nagyon egyszerű lesz, csupán egyetlen számla szüksége...
2019-05-24 12:39:31
EP-választás - Kocsis Máté: most vasárnap le kell győznünk a bevándorláspártiakat!
... egy tál lencséért képesek eladni...
2019-05-23 21:55:27
Szent Rita szerzetesnő
... A tőle elszenvedett sérelmeket megadóan tűrte egy feltétellel, hogy templomba járhasson. Szelídsége férjét is megtérítette.
Ezt követően szépen éltek, mígnem férjét egy viszály alkalmával megölték. Fiai bosszút esküdtek a hely szokásai szerint.
A következő próbatételt kiengesztelésük jelentette, amit a temetés alkalmával meg is tettek. Egy év múlva két fia is meghalt. Ne...
2019-05-22 14:10:54
Pio atya legfájdalmasabb sebe, amelyről csak Karol.....
... szerkesztő-szerző arról számol be, hogy Andrzej Maria Deskur bíboros egy interjúban arról beszélt, 1948 áprilisában Karol Wojtyła atya és a stigmatizált szerzetes találkozott egymással. E találkozás alkalmával mondta el Pio atya a későbbi pápának, hogy - a kezén és a lábán, valamint az oldalán található öt seb mellett - létezik ez a legfájdalmasabb sebe.
- Karol W...
2019-05-19 13:20:39
Fucsovics Márton mérkőzéslabdáról kapott ki Münchenben
... során harmadszor csapott össze a 19. helyen álló Cecchinatóval. A 26 éves olasz a torna harmadik kiemeltjeként előzetesen esélyesnek számított, igaz, Fucsovics eddigi két találkozásuk alkalmával - tavaly ugyanezen a versenyen, illetve Pekingben kemény pályán - nyerni tudott, mindkétszer két játszmában
A müncheni tornán a magyar teniszező előbb az olasz Lorenzo Sonegót verte t...
2019-05-04 13:51:10
Húsvét 2. hét szombat 05.04
... járással igazolja tanítványai előtt, hogy valóban Isten. Az esetnél lényeges Jézus bátorító szava: ,,Én vagyok, ne féljetek!"
E három elemmel a feltámadt Jézus megjelenései alkalmával is találkozunk. A feltámadt Krisztus megdicsőült testére már nem vonatkoznak a fizikai törvények, nem jelent számára akadályt a zárt ajtó, képes bárhol megjelenni. Feltámadása utáni ...
2019-05-04 09:52:24
Müncheni tenisztorna - Fucsovics a negyeddöntőben búcsúzott
... során harmadszor csapott össze a 19. helyen álló Cecchinatóval. A 26 éves olasz a torna harmadik kiemeltjeként előzetesen esélyesnek számított, igaz, Fucsovics eddigi két találkozásuk alkalmával - tavaly ugyanezen a versenyen, illetve Pekingben kemény pályán - nyerni tudott, mindkétszer két játszmában.
A müncheni tornán a magyar teniszező előbb az olasz Lorenzo Sonegót verte ...
2019-05-03 15:43:40
EP-választás - Uniós csúcsot tartanak az EP-választások után
... Brüsszelben tartják majd.
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke május 9-én, a tagországok állam-, illetve kormányfőinek a romániai Nagyszebenben tervezett rendkívüli csúcsértekezlete alkalmával jelentheti be a következő találkozót - közölték az idézett források.
Mint emlékeztettek, a legutóbbi, 2014-es választásokat követően tartott csúcstalálkozóhoz hasonlóan az uniós t...
2019-05-03 14:01:45
1 2 3 ................597 598 ........895 896 .........1193 1194 1195 
Címkék: Balog Zoltán, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kocsis Máté, Szent Rita, Fucsovics Márton, Balog Zoltán Bocskai István, Varga Mihály, Andrzej Maria Deskur, Karol Wojtyła, Karol, Lorenzo Sonegót, Donald Tusk, Európai Tanács, háborúk során, negyeddöntőben búcsúzott, humanitárius válságok, egyetem szenátusának, rendkívüli ülése, szellemi harcot, magyar nemzet, állam szempontjából, belföldi finanszírozás, februári felminősítések, pénzügyminiszter elmondta, tőle elszenvedett, viszály alkalmával, hely szokásai, következő próbatételt, temetés alkalmával, interjúban arról, stigmatizált szerzetes, későbbi pápának, oldalán található, legfájdalmasabb sebe, torna harmadik, müncheni tornán, magyar teniszező, olasz Lorenzo, esetnél lényeges, feltámadt Jézus, feltámadt Krisztus, fizikai törvények, zárt ajtó, tagországok állam-, romániai Nagyszebenben, következő találkozót, idézett források, mérkőzéslabdáról, pénzügyminiszter, csúcsértekezlete, tudományegyetem, miniszterelnöki, legfájdalmasabb,
© 2013 TVN.HU Kft.