Belépés
Soha nem mondunk le a hazánkról!
... elveszettnek tekintsük azt a földet, ahol magyarok most is magyarul éneklik a Himnuszt. Aki ezt képzeli, ki kell ábrándítsam: mindig lesz itt, a Kárpát-medencében elegendő magyar, aki nem felejt, s alkalmas időben (tíz, ötven, száz év múlva), mikor kedvező lesz a csillagok állása, helyrebillenti a történelem kerekét.

Miért is mondanánk le arról, ami a miénk?

...
2021-06-04 22:30:34
hasmasszázs
... feszültségeinek, görcseinek oldása reflexszerűen hat a test többi részére és így a kezelés az egész szervezetet energetizálja, méregteleníti és serkenti.

JAVASLAT
Kiválóan alkalmas betegségmegelőzésre, a has-, és medence üregi szervek terápiájának kiegészítésére, has- és medence üregi görcsök és blokkok oldására, szexualitással kapcsolatos traumák feloldására, vala...
2021-05-23 15:37:16
A stressz csökkentése
... szenvednek a stressz miatt. Ez azért nagy probléma, mert a stressz nemcsak testileg, de lelkileg is megbetegít. Amikor stresszesek, feszültek vagyunk, akkor nagyon sok természetes gyógymódot is alkalmazhatunk, hiszen ezek is segítenek a stresszhormonok csökkentésében.

A stressz hatékony kezelésébe sok minden beletartozik. Hiszen, ha megtanuljuk beosztani az időnket, ha ...
2021-02-23 20:31:25
Zanatos turbolya gyógyhatásai
... légző- és emésztőszervi megbetegedésekre jó hatású, kitűnő salaktalanító szer és hatásos csuklásra is.A népi gyógyászat azonban évszázadokon át ennél szélesebb körben alkalmazta a turbolyát. Gyakran kezelték turbolyával a kötőhártya-gyulladást, a trombózist, a magas vérnyomást, s az ókori görögök nyomán a ráncok kései kialakulását is a turbolyából készítet...
2020-10-20 21:44:44
Goji bogyó gyógyhatásai
... ami a szemet védi. - Gondoltad volna, hogy a Goji több béta-karotint tartalmaz, mint a sárgarépa?!
- Jelentős E-vitamin tartalma figyelemre méltó, hiszen emberi fogyasztásra alkalmas növényekben ritkán fordul elő.
- Poliszacharidjai számtalanul sok jótékony hatást fejtenek ki szervezetünkre. A poliszacharidok olyan hosszúláncú molekulák, amelyeket számos gyógyn...
2020-10-18 00:08:37
A szenvedés célja
... vállalhatom ,,az Ő szenvedéseiben való részesedést" (Fil 3,10), és ezért nagyszerű társaságban vagyok. Hadd emlékeztessem még magam arra is, hogy minden szenvedés célja az, hogy engem alkalmas edénnyé tegyen az Ő használatára. Emlékezhetek arra is, hogy az Ő golgotai szenvedése bőséges gyümölcsöt hozott, és az enyém is így lesz.
A fájdalom vezet a bőséghez, és a ha...
2020-09-20 20:29:12
Kereszt
... gyönyörű volt, mégis túl nehéz neki ahhoz, hogy cipelje.
A következő kereszt, amit észrevett, egy elég szép darab volt, amit gyönyörű virágok vettek körül szobor formájában. Bizonyára ez alkalmas neki! Felemelte, de a virágok alatt nagy tüskék voltak, amelyek átszúrták és tépték a bőrét.
Végül odament egy egyszerű, ékszerek és vésetek nélküli kereszthez, amin csak a szer...
2020-08-29 07:44:20
Vitorlás hajók történelme- Balaton - Kishamis vitorlás hajó
... eredményesen versenyeznek vele. A Kis hamis tiszteletére megrendezett hagyományőrző vitorlás túraverseny a Balatonon a Hamis-szalag. Századik születésnapja óta, az 1996 évi balatoni évadnyitó alkalmával a Kis hamis fedélzetéről koszorúzza meg a Balatont, a Vízügyi Sport Club színeiben a hajó mindenkori legénysége.

- A Kis hamis a magyar vitorlássport élő ereklyéje, izg...
2020-07-30 14:08:37
"Erősségem... az Úr"
... gyógyulást adni. Milyen súlyos próba ez! Ám az, hogy semmit nem cs...
2020-06-29 21:39:47
1 perc Istennel
1 PERC ISTENNEL


1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel

Az elkövetkezendő 60 másodpercben, hagyj abba mindent, amit csinálsz, és használd ki ezt az alkalmat ! (igazából ez nem csak egy perc)

Minde...
2020-06-11 19:45:19
1 2 3 ....................64 65 ..........97 98 ..........128 129 130 
Címkék: Jelentős E-vitamin, Vízügyi Sport Club, PERC ISTENNEL, stressz csökkentése, szenvedés célja, csillagok állása, történelem kerekét, test többi, egész szervezetet, stressz miatt, stressz nemcsak, stresszhormonok csökkentésében, stressz hatékony, népi gyógyászat, magas vérnyomást, ókori görögök, ráncok kései, turbolyából készítet, szemet védi, poliszacharidok olyan, fájdalom vezet, következő kereszt, elég szép, virágok alatt, hajó mindenkori, magyar vitorlássport, megbetegedésekre, poliszacharidjai, stresszhormonok, feszültségeinek, poliszacharidok, szexualitással, kiegészítésére, elkövetkezendő, alkalmazhatunk, szervezetünkre, helyrebillenti, csökkentésében, szenvedéseiben, emésztőszervi, emlékeztessem, hagyományőrző, reflexszerűen, születésnapja, energetizálja, méregteleníti, vitorlássport, salaktalanító, évszázadokon, használatára, emlékezhetek, másodpercben, elveszettnek, fedélzetéről, gyógyhatásai, jelenlétében, beletartozik, terápiájának, versenyeznek, fogyasztásra, tiszteletére, eredményesen, kialakulását,
© 2013 TVN.HU Kft.